İlk mesaj
Genel İlanlar
Fas'a Ürün Satmak
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorumR
Üye165 yazı
18/08/2014 : 17:56:10#91
Web sitesi
İyi Çalışmalar.
R
Üye165 yazı
07/09/2014 : 14:24:11#92
Web sitesi
R
Üye165 yazı
26/09/2014 : 14:55:12#93
Web sitesi
Merhaba arkadaşlar, 26 Eylül - 02 Ekim arası Fasta olacağım akşam 19.15 uçağı ile yolculuğum başlayacak burdan ürün fiat sorusu olanların taleplerini cevaplayabilirim.
R
Üye165 yazı
06/10/2014 : 18:23:07#94
Web sitesi
facebook adresinden de sorularınız olursa cevaplayabilirim. Üretici her arkadaşın orada fiat tutturacağına ticaret yapacağına inanıyorum.
K
Yeni Üye26 yazı
13/10/2014 : 14:18:13#95
MDF ve Benzeri Urunleri cnc router kesip ham olarak verebiliriz. isterseniz size veya firmayaozel zigon sehba veyahutdirek cncrouter makinasi verebiliriz. diger bir sektor olarak ta emitasyon bolero ve kurkbolero buyuk beden elbise verebiliriz. urunlerimiz osmanbey ve lalelide satilmaktadir.
E
Yeni Üye22 yazı
13/10/2014 : 23:41:52#96
Fındık badem çerez ihtiyaçlarınızı karşılamak isterim
paketli ambalajlı kavrulmuş-naturel-toz-kıyma şeklinde satışlarımız vardır. Otel-market-yurt-havaalanı-pastahaneler-vs.. aklına gelebilcek heryere satışını yapıp sorun yaşamayağın ürünlerimiz mevcuttur.
iletişim için ekonomikmarka@hotmail.com
paketli ambalajlı kavrulmuş-naturel-toz-kıyma şeklinde satışlarımız vardır. Otel-market-yurt-havaalanı-pastahaneler-vs.. aklına gelebilcek heryere satışını yapıp sorun yaşamayağın ürünlerimiz mevcuttur.
iletişim için ekonomikmarka@hotmail.com
R
Üye165 yazı
17/10/2014 : 20:20:56#97
Web sitesi
sayın ekonomikmarka üye arkadaşım ürünlerinizi görmem ve giderken numune ***ürmem gerek. bir arkadaşımda numune göndermişti çikolata çeşitlerden birer adet ben onu nereye kime bırakayım. birçok ciddi satış yapmak isteyen firmalar marketlere satış reyonu kurdurdu ve yol aldılar. sizde numune ulaştırabilirseniz çeşitlerinizden gideceğimde mutlaka pazar bulunur. bizde hasbel kader orada showroom ve üretim planladık tabi bu işler ciddi yatırım istiyor. orada kiralar Türkiyeden daha yüksek ve ihtiyaçları yok bir dirhem aşağı vermezler boş dursun derler mantıkları bu durum böyle olunca ortak hareket edebileceğimiz firma arayışına girdik makine parkuru ürün ***ürme konularında burdan bir mutfak dolabı pvc üretip ***üremezsiniz üretimi orda yapmak gerek tabi üretmek için makine ve ürün çeşitleri kapı ***ürülür oda tır bazında en az 2 tır bunların nakliyesi gümrüğü iç kapı çelik kapı ve çeşitleri showroom ürünleri üretim yeri makine derken bizi orada yatırım ticaret yapmak isteyen firmalarla şahıslarla iş birliği yapmaya zorladı tabi herkesle iş yapılmıyor Fas tanda çıkıyor ortak ama Fas ortaklığına sıcak bakmıyoruz birde şöyle bir durum var orada showromumuzu üretimimizi faaliyete geçirirsek orada iş yapmak isteyen firmalar orada yatırım maliyeti yapmaktansa bizim ürünlerimizide satın diyecekler. showromunuzda sergileyin pazarlama ekibiniz satışını yapsın diyecekler inşallah yılbaşına kadar faaliyete geçme planlamalarımız var iyi bir pazar yanlız tabi ekmek yemek için yatırım yapmak gerekiyor özellikle yap sat işi güzel talep var otomatikman inşaat malzemeleri talebi doğuyor. bizde çoktan o pazarla ilgileniyoruz üründe veriyoruz yeni yatırım yapmaya karar verdik o pazara ilgi gösteren büyük firmalarda 2 -3 sene sonra yatırım yapmaya karar verdiler görüyoruz yerlerini. birde şöyle bir durum var Türkiyeden fiat uyduramadığımız Cezayir Tunus ve diğer Afrika ülkelerine ordan rahat fiat uydurma şansımız var çünkü Afrika ülkeleri ile Fas arasında sıfır vergi anlaşması var Cezayirli biri Fastan ürün aldığında vergi ödemiyor şehirler arası ürün almış gibi oluyor mesafe kısalıyor orada üretim geleceğin afrika pazarı için ideal biryer afrikaya açılan kapı ticaret ve yatrım için ideal bir konumda iş yapmak isteyen şahıs ve firmalarada yardımcı oluruz. pazar hakkında bilgi akışı sağlarız kendisini fasta gezdiririz. misafir ederiz.
R
Üye165 yazı
21/10/2014 : 04:44:49#98
Web sitesi
Fas'ta yapsat yapan bir müşterimiz Türkiye'ye bizimle ortaklık görüşmesi için yerlerimizi görmeye gelecek kendisi ile Fas'ta membran kapak üretim işi yapmak istiyoruz. Ayrıca kendisi uygun suntelem plaka aramaktadır. Fasa yaptığım son ziyaretimde bir Türk kardeşimle tanıştım bölgeyi iyi bilen pazarlama konusunda tecrübeli bir kişi kendisi benden bir ricada bulundu eğer burada ürün satmak isteyen firma olursa ürününü her türlü satarım yanlız ben burada olduğum için güvensizlik oluyor firma bana ürün gönderirken parasını istiyor bende o kadar sermaye yok eğer ürünü satıp parasını gönderebileceiğim firma olursa benimle irtibata geçir dedi kardeşimiz güvenilir biri böyle ürün gönderip sattırmak isteyen firmalar olursa kendisi ile irtibat kurdurmak isterim. Az az başlanabilir. Allah razı olsun bizim ürünlerimizi kendisi çok sattı ona güvenir ve kefil oluruz.
M
Yeni Üye74 yazı
21/10/2014 : 10:02:14#99
Web sitesi
İnşaat demiri konusunda sizlere yardımcı olabiliriz. Dilerseniz bilgileri ve teknik spektleri sizlere iletebiliriz.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz