İlk mesaj
Genel İlanlar
Fas'a Ürün Satmak
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorumT
Yeni Üye39 yazı
09/06/2014 : 15:00:12#61
zgeniş
M
Yeni Üye6 yazı
09/06/2014 : 16:02:41#62
Fas bizim içinde uygun bir pazar detaylar için görüşebiliriz. Saygılarımla
m.sen@aliance.com
B
Yeni Üye5 yazı
09/06/2014 : 16:09:17#63
Web sitesi
baloncuklu naylon ambalaj malzemesi üretimi yapıypruz . ve aynı zamanda makine de yapıyoruz . baloncuklu naylon veya makineyle ilgili bir talep olursa yardımcı oplmaya çalışırım.
R
Üye165 yazı
09/06/2014 : 16:47:00#64
Web sitesi
B
Yeni Üye5 yazı
09/06/2014 : 16:49:33#65
Web sitesi
baloncuklu ambalaj ve izolasayon malzemesi üretimi . aynı zamanda baloncuklu naylon makinesi üretimi .yüzde yüz yerli malı.
R
Üye165 yazı
10/06/2014 : 20:40:00#66
Web sitesi
Numune gönderen arkadaşlara teşekkür ederim.
İnşallah reel ticaretimiz olur.
İnşallah reel ticaretimiz olur.
R
Üye165 yazı
11/06/2014 : 09:25:29#67
Web sitesi
Biz Fas'a ürün ***ürdüğümüz gibi
Fas'tanda ürün getiriyoruz. Şimdi argan yağı getiriyoruz.
Bir arkadaşımız özelden mesaj atmış.
Bende açıklama gereği duydum.
Bir arkadaşımız demişki siz üretici değilsiniz.
Googlede arattığımda 20 tl demiş fiatlar.
Bizde 30 ml şişe 55 tl. 20 tl yede bulabilirsiniz.
Belki 20 ml şişededir. Belki sahtedir. Belki saf değildir. İçinde karışım vardır.
Bende veririm istesem ama karışım yapmam.
O yüzden zaten farkımızı göstermek için googleye koymadım ürünümü.
Bizim ürünümüzü sanalda göremez bulamazsınız.
Bizim ürünümüz doğal ve saftır %-%
Biz kalıcı olma dedindeyiz. Alanın bir müşteri daha getirmesi bizi tavsiye etmesi derdindeyiz.
Rekabet etme derdinde değiliz.
Birde her kimyacı üretiyor demiş bu kimya ile alakalı bir ürün değil.
Bu sadece Fas'ta yetişen bir bitkiden yapılmaktadır.
Bazıları elde yapılır. Bizimkide elde yapılmaktadır.
Elde yapılan argan yağının içindeki yararlı mineraller ölmez
özelliğini kaybetmez. Ama makinede yapılınca bitkinin içindeki
yararlı mineraller özelliğini kaybeder.
Fas'tanda ürün getiriyoruz. Şimdi argan yağı getiriyoruz.
Bir arkadaşımız özelden mesaj atmış.
Bende açıklama gereği duydum.
Bir arkadaşımız demişki siz üretici değilsiniz.
Googlede arattığımda 20 tl demiş fiatlar.
Bizde 30 ml şişe 55 tl. 20 tl yede bulabilirsiniz.
Belki 20 ml şişededir. Belki sahtedir. Belki saf değildir. İçinde karışım vardır.
Bende veririm istesem ama karışım yapmam.
O yüzden zaten farkımızı göstermek için googleye koymadım ürünümü.
Bizim ürünümüzü sanalda göremez bulamazsınız.
Bizim ürünümüz doğal ve saftır %-%
Biz kalıcı olma dedindeyiz. Alanın bir müşteri daha getirmesi bizi tavsiye etmesi derdindeyiz.
Rekabet etme derdinde değiliz.
Birde her kimyacı üretiyor demiş bu kimya ile alakalı bir ürün değil.
Bu sadece Fas'ta yetişen bir bitkiden yapılmaktadır.
Bazıları elde yapılır. Bizimkide elde yapılmaktadır.
Elde yapılan argan yağının içindeki yararlı mineraller ölmez
özelliğini kaybetmez. Ama makinede yapılınca bitkinin içindeki
yararlı mineraller özelliğini kaybeder.
Z
Üye385 yazı
11/06/2014 : 17:55:49#68
Fas'a Toyota-Nissan marka araç ve iş makineleri-kamyon satışımız vardır.
www.motorplus.net ve www.mpidubai.com web sitelerinden firmamıza bakabilirsiniz.1999 yılından beri bu işi yapmaktayız.sadece fas değil 60 dan fazla ülkeye satışımız vardır.
Araçları Türkiyeden alıp satmıyoruz.
araçlarımız Dubai-Antwerp-Banghok-İstanbul ve Amerikadadır.
eğer ilgilenirseniz bora @ motorplus . net mail adresinden irtibata geçebilirsiniz.
Referanslarımız yeterince sağlamdır bizi tanıyınca referanslarımızıda size veririz.
www.motorplus.net ve www.mpidubai.com web sitelerinden firmamıza bakabilirsiniz.1999 yılından beri bu işi yapmaktayız.sadece fas değil 60 dan fazla ülkeye satışımız vardır.
Araçları Türkiyeden alıp satmıyoruz.
araçlarımız Dubai-Antwerp-Banghok-İstanbul ve Amerikadadır.
eğer ilgilenirseniz bora @ motorplus . net mail adresinden irtibata geçebilirsiniz.
Referanslarımız yeterince sağlamdır bizi tanıyınca referanslarımızıda size veririz.
R
Üye165 yazı
12/06/2014 : 13:35:36#69
Web sitesi
Bora bey amacımız ticaret ve para kazanmak tabiki ilgileniriz. Fakat biz o kadar güçlü finansa sahip değiliz. Ne sizi ne kendimizi kandırmamak adına, yalan konuşmaya gerek yok. Şartlarınız nedir bilmem ama biz bu işi yapacak kadar güçlü bir sermayeye sahip değiliz. İlginiz alakanız için teşekkür ederim. Hayırlı Bereketli Kazançlar.
R
Üye165 yazı
13/06/2014 : 20:26:14#70
Web sitesi
PVC kapı pencere üreticilerine yönelik PVC profil düşünürseniz görüşebiliriz.
Fatih bey telefon numaranızı verirseniz konuşmak isterim boy profil konusunda.
0532 3444200
F
Üye111 yazı
13/06/2014 : 23:08:01#71
250gr, 400gr, 700gr, 1000gr petek bal
225gr, 460gr, 850gr, 25kğ süzme bal,
bal çeiştlerimiz bulunmaktadır.Kalitesini soracak olursanız, akredite olan gıda analiz laboratuvarlarındaki sonuca göre değerlendirirsiniz.Türkiye geneli bayilerimiz bulunmaktadır.Bende şirket ortağıyım.Mantıklı bir teklif olursa yurt dışına çalışabiliriz.
ferhatdudu@hotmail.com.tr
bal çeiştlerimiz bulunmaktadır.Kalitesini soracak olursanız, akredite olan gıda analiz laboratuvarlarındaki sonuca göre değerlendirirsiniz.Türkiye geneli bayilerimiz bulunmaktadır.Bende şirket ortağıyım.Mantıklı bir teklif olursa yurt dışına çalışabiliriz.
R
Üye165 yazı
14/06/2014 : 11:06:33#72
Web sitesi
250gr, 400gr, 700gr, 1000gr petek bal
Sayın Faraday bir araştırma yapayım size döneceğim inşallah.
Sayın Faraday bir araştırma yapayım size döneceğim inşallah.
R
Üye165 yazı
20/06/2014 : 11:03:20#73
Web sitesi
Merhaba Arkadaşlar Fas'ta 5 bin konutun işlerini aldık. Bayramda Fas'tayım inşallah.
Giderken yanımda numunelerde ***üreceğim.
Sırasıyla çocuk bezi, eşarp, kumaş orada sedir kültürü var sedirlik kumaş, çocuk giyim
bayan tesettür giyim, ıslak mendil, peçete, çocuk grubu yiyecek içecek, elektirik malzemeleri, nalburiye malzemeleri makina gurubu üzerine fiatları içeren katalogları ***ürmek istiyorum şimdilik. İhtiyaç doğrultusunda yine talebim olursa bayrama kadar belirteceğim.
Giderken yanımda numunelerde ***üreceğim.
Sırasıyla çocuk bezi, eşarp, kumaş orada sedir kültürü var sedirlik kumaş, çocuk giyim
bayan tesettür giyim, ıslak mendil, peçete, çocuk grubu yiyecek içecek, elektirik malzemeleri, nalburiye malzemeleri makina gurubu üzerine fiatları içeren katalogları ***ürmek istiyorum şimdilik. İhtiyaç doğrultusunda yine talebim olursa bayrama kadar belirteceğim.
S
Yeni Üye11 yazı
20/06/2014 : 16:49:08#74
merhabalar konicks kullanıcıları tekstil alanındaki imalatçıların dikkatine bizler şirket olarak 2005 yılından itibaren türkiyede ve yurt dışında konfeksiyon ve hazır giyim alanında faaliyet gösteren imalatçı firmaların her çeşit örme kumaş taleplerine cevap vermekteyiz.şirketimiz kumaş alım satımı yapan bir firma değildir direk üreticiyiz bu konuda ihtiyaç sahiplerinin isteklerine şimdiden cevap vermekten onur duyarız talepleriniz için irt. ömür korkmaz iltş:05436685177 MAİL: siilam1985_@hotmail.com zeytinburnu- İSTANBUL
R
Üye165 yazı
20/06/2014 : 20:00:12#75
Web sitesi
Antalya'da plastik pvc üretimi yapıyorum ürünüm Türkiye için ithal bir üründür
m.sen@aliance.com
sayın m.sem şuan Fas ta iyi bir iş aldık kapıları anlaştık gibi ama pvc doğrama arayışımız devam etmekte eğer fiatları uydurabilirsek sizinle çalışmak isteriz.
m.sen@aliance.com
sayın m.sem şuan Fas ta iyi bir iş aldık kapıları anlaştık gibi ama pvc doğrama arayışımız devam etmekte eğer fiatları uydurabilirsek sizinle çalışmak isteriz.
R
Üye165 yazı
24/06/2014 : 20:56:43#76
Web sitesi
Sayın ziygidao9 kuru incir kuru uzum fiyatı ve numune alablilrmiyiz
O
Yeni Üye17 yazı
30/06/2014 : 20:43:13#77
Web sitesi
merhaba
ev ve kişisel bakım ürünleri tedariği yapıyoruz. mail adresim harunc@ovitrade.com
firma bilgilerimize www.ovitrade.com üzerinden ulasabilirsiniz.
Fas pazarında distribütörlere ulasmak istiyoruz komisyon bazlı çalışabiliriz
ev ve kişisel bakım ürünleri tedariği yapıyoruz. mail adresim harunc@ovitrade.com
firma bilgilerimize www.ovitrade.com üzerinden ulasabilirsiniz.
Fas pazarında distribütörlere ulasmak istiyoruz komisyon bazlı çalışabiliriz
Harun Canat
Ovitrade Türkiye
Dış Ticaret Uzmanı
Aracı & Müşteri İlişkileri
Ovitrade Türkiye
Dış Ticaret Uzmanı
R
Üye165 yazı
30/06/2014 : 23:30:35#78
Web sitesi
Sayın OviTR tarafınıza meil gönderdim. Fas pazarını sizde biliyorsunuz sanırım, iyi fakat zorlu bir pazar. Fiat tutturma en çok zorlandığımız konu. Kontaklarımız var ama ne yazıkki fiat konusunda çok zorlanıyoruz. Bir çok ürün talebi olmasına rağmn fiat tutturmada zorluklar yaşıyoruz. Özellikle Çelik kapı, pvc kompozit kapı, pvc doğrama, pvc mutfak ta ciddi adetli alım yapacak müşterilerimiz var. Bu taleplerle ilgili bir çok firma ile görüşme halindeyiz ama fiat tutturamıyoruz bir türlü.
R
Üye165 yazı
02/07/2014 : 01:31:32#79
Web sitesi
pvc mutfak, evy, batarya üreticisi varmı acaba? 1500 adet alım yapacağız. fiat tutarsa alımlarımız devam edecektir.
O
Yeni Üye17 yazı
03/07/2014 : 00:43:08#80
Web sitesi
sn rertürk tarafınıza mesaj gönderdim.
saygılar
saygılar
Harun Canat
Ovitrade Türkiye
Dış Ticaret Uzmanı
Ovitrade Türkiye
Dış Ticaret Uzmanı
R
Üye165 yazı
03/07/2014 : 13:56:53#81
Web sitesi
Merhaba sn. OviTR mesajınızı yeni okudum.
Metal ürünleri üzerine bir çalışma yapıyorum şuan. Her çeşit ürün talebi olunca mecburen araştırma uzun sürüyor.
Fiat konusu finans konusu zaman gibi faktörler buradan yazan arkadaşlara dönmem noktasında gecikmelere sebep oluyor ama mutlaka dönüyorum. Dedikleriniz mantıklı görüşmemiz gerek. Biz reel talepleri alıyoruz Fas'tan onun dışında şu ürünü ***ürelim deneyelim yapmıyoruz ancak bazı arkadaşlarımız diyor bunlar numuneler bunlarda fiatlarımız o zaman araştırmasını yapıyoruz alınan numuneler ile. Yoksa bende şuvar satarmısınız bunlar biraz hayali geliyor. Bu tarz taleplerle ilgilenmiyoruz. Ben numune istiyorum bana numuneyi bile göndermeyen para talep edenlerle hiç ilgilenmiyorum. Şuan 1500 + 5000 dairenin malzmelerinin tedariği ile uğraşıyorum gitmesi gelmesi görüşmeler zaman bir yığın masraf yapıyorum tabiki ekmek yemek için masraf etmek gerekiyor. Parada kolay kazanılmıyor önce harcamak sonra kazanmayı beklemek gerekiyor.
Metal ürünleri üzerine bir çalışma yapıyorum şuan. Her çeşit ürün talebi olunca mecburen araştırma uzun sürüyor.
Fiat konusu finans konusu zaman gibi faktörler buradan yazan arkadaşlara dönmem noktasında gecikmelere sebep oluyor ama mutlaka dönüyorum. Dedikleriniz mantıklı görüşmemiz gerek. Biz reel talepleri alıyoruz Fas'tan onun dışında şu ürünü ***ürelim deneyelim yapmıyoruz ancak bazı arkadaşlarımız diyor bunlar numuneler bunlarda fiatlarımız o zaman araştırmasını yapıyoruz alınan numuneler ile. Yoksa bende şuvar satarmısınız bunlar biraz hayali geliyor. Bu tarz taleplerle ilgilenmiyoruz. Ben numune istiyorum bana numuneyi bile göndermeyen para talep edenlerle hiç ilgilenmiyorum. Şuan 1500 + 5000 dairenin malzmelerinin tedariği ile uğraşıyorum gitmesi gelmesi görüşmeler zaman bir yığın masraf yapıyorum tabiki ekmek yemek için masraf etmek gerekiyor. Parada kolay kazanılmıyor önce harcamak sonra kazanmayı beklemek gerekiyor.
R
Üye165 yazı
09/07/2014 : 22:10:16#82
Web sitesi
Çocuk giyim üzerine talepler geliyor çocuk giyim üzerine çalışan arkadaşlar ile kontak kurmak isteriz.
T
Yeni Üye39 yazı
10/07/2014 : 02:12:38#83
Kot pantolon talebiniz olursa yardimci olurum bana özel mesaj ile ulasabilrsiniz
zgeniş
R
Üye165 yazı
24/07/2014 : 08:02:49#84
Web sitesi
Sayın tonisjeans, özelden mesaj attım.
Sayın koniks üyeleri, Fas'ta genelde birçok ürüne ihtiyaç var, güzel bir pazar, Türk ürünlerine rağbet var ve bizimde iyi bildiğimiz bir pazar lakin takdir edersinizki ürüne orada müşteri bulmamız için ürünü mutlaka alıcılara göstermemiz ve fiatını vermemiz gerek. Sonra taleplerde adet durumuna göre tekrar bir fiat istişaresi yapılır.
Fas pazarına girmek isteyen her firma ile görüşmek isteriz. Pazardaki müşteri portföyümüz ciddi alıcılardır.
İlgi Gösteren Herkese İyi Çalışmalar.
Sayın koniks üyeleri, Fas'ta genelde birçok ürüne ihtiyaç var, güzel bir pazar, Türk ürünlerine rağbet var ve bizimde iyi bildiğimiz bir pazar lakin takdir edersinizki ürüne orada müşteri bulmamız için ürünü mutlaka alıcılara göstermemiz ve fiatını vermemiz gerek. Sonra taleplerde adet durumuna göre tekrar bir fiat istişaresi yapılır.
Fas pazarına girmek isteyen her firma ile görüşmek isteriz. Pazardaki müşteri portföyümüz ciddi alıcılardır.
İlgi Gösteren Herkese İyi Çalışmalar.
R
Üye165 yazı
29/07/2014 : 13:09:51#85
Web sitesi
Merhaba arkadaşlar, Tekrar seçimlerden sonra fas'a gideceğim. Bazı ürünleri gönderiyoruz artık devamlı bir şekilde yanlız bazı ürünleri hala bulamadık fiatları uyduramadık. Giderken numune ***ürmek istiyorum. Eşarp son model serili 90x90 ama fiat şişkin olmamamlı çok yükesek fiat veren arkadşlar lütfen iş devamlı olacak. çocuk bezi, kadın pedi, ıslak mendil v.s daha çok ismini sayamadığım ürün. Yanlız ürün numunesi kesinlikle olması gerekiyor. Fiat konusu çok sıkıntılı bir bölge bu durumuda göz önünde bulundurmak gerekiyor. Bazı firmaları ***ürdüm oraya ortak yapma teklifleride aldık fakat biz istemedik destek verin dedik. Paarlaması bize ait siz ürün desteği verin dedik. İnş. mlz orda süper gidiyor ve reel müşterilerimiz var bu sektörde olan arkadaşlar bizimle gelebilir yerinde görebilirler. 1500 m2 yer kiraladık yerimiz büyük. Bu sektörde iddalıyız Fas'ta.
Herkese İyi Çalışmalar.
Herkese İyi Çalışmalar.
R
Üye165 yazı
30/07/2014 : 15:12:16#86
Web sitesi
MerhabaSayın Koniks Üyeleri,
www.facebook.com/burakajns
İlgilenen meil gönderen arkadaşlara teşekkür ederim. Yanlız her ürünü müşterime göstermem gerek ve numune ***ürmem gerek seçim sonrası tekrar Fas'a gideceğim bu nedenle yukarıda facebook sayfamın linkini veriyorum ürünlerini Fas'a taşımak isteyen arkadaşlar var ise facebook sayfalarına beni eklerler ise ürünlerini görür ***ürmem gereken numuneleri müşterilerime gösteririm daha çabuk ve kesin sonuç alırız.
iyi Çalışmalar.
www.facebook.com/burakajns
İlgilenen meil gönderen arkadaşlara teşekkür ederim. Yanlız her ürünü müşterime göstermem gerek ve numune ***ürmem gerek seçim sonrası tekrar Fas'a gideceğim bu nedenle yukarıda facebook sayfamın linkini veriyorum ürünlerini Fas'a taşımak isteyen arkadaşlar var ise facebook sayfalarına beni eklerler ise ürünlerini görür ***ürmem gereken numuneleri müşterilerime gösteririm daha çabuk ve kesin sonuç alırız.
iyi Çalışmalar.
M
Yeni Üye1 yazı
05/08/2014 : 18:50:21#87
MRb iyi gunler.Gaziantepte antep fistigi ve siirt fistigi satiyoruz sizce fasta fistik satisi nasil olur ki fasta ihracaat dusunuyorum bunun icin fasta bulunan turk firmalarla iletisime gecebiliriz.mail adresim.
nassim-real@hotmail.com
nassim-real@hotmail.com
R
Üye165 yazı
10/08/2014 : 14:49:00#88
Web sitesi
Merhaba Murat5627 olur satılır. Arkadaşlar burdan bir çok çok arkadaştan teklifler alıyorum hepsine çok teşekkür ediyorum. Her firmaya gidemiyorum birebir görüşmek istiyorum lakin zaman ayırıp gidemiyorum. Düşünün binlerce firma hepsine gidip yüz yüze görüşmek numune almak zaman ve finans açısından bir hesap yapmak gerekirse ortaya çok büyük bir finans ve zaman istiyor. Benimde işlerimi aksatmadan yürütmem için ayakta durmam gerek. Mesela 2 ziyaret yapacağım biri bu ayın 15 de adopene antalyada peşine eylül 15 fas bu 2 ziyaret benim organızasyon ayarlama v.s 2 ayımı yedi ve edeceğim masraf en az 7 bin cebimden çıkacak getirisi Allah bilir Allah bilir derken iyi bir getirisi olacak ama zaman gerekecek. Bunları neden anlattım dönemediğim arkadaşlar kusura bakmasınlar zaman ve finans sorunu nedeni ile herkese ulaşamadığımı belirtmek istedim. Benimde ailem var geçindirmekle mükellef olduğum o yüzden Türkiye içi işlerimide bırakamıyorum ama aksıyor Fas pazarına tam anlamıyla girmeme az kaldı işlerimi tamamen oraya taşıyacağım eylül 15 deki ziyaretimde şekillendireceğim ordaki müşterilerim ve partnerimle değerlendireceğim. Dün bir arkadaş aradı diğer sitelerdede ilanlarim var öneri yaptı 50-100 bin sermaye çıkartırım dedi bu yönde 50-100 bin sermayesi olanları iş yapmak isteyenler ile çalışma yapsan dedi mantıklı geldi. Aslında 50 bin sermayesi olanlarla bir araya gelsem reel işlere yönelsem mantıklı geldi. Mesela son ziyaretimde Fas'ta pvc doğrama işiyle ilgili yoğun görüşmelerim oldu firmalarla hatta orada ortak yapalım diyenler oldu. İnşaat sektöründe orda çok iyiyim ama sadece pvc işi için en az 500 bin sermaye bağlamam gerek. Bu noktada orada iş yapmak isteyen firmalar ile yada 50 bin sermayesi olup ileriye dönük yükselmeyi hedefleyen ufku geniş arkadaşlar ile bir çalışma yapmak bir araya gelmek isterim. Bu yönde fikri olan arkadaşlar ve firmalar için irtibat adresim aşağıdadır. Ayrıca eylül 15 de Fas ziyaretim için ürününü Fas'a taşımak isteyen arkadaşlar numune gönderebilir ve fiat belirtebilirlerse memnun olurum.
furkansu_@hotmail.com
0532 3444200
furkansu_@hotmail.com
0532 3444200
R
Üye165 yazı
15/08/2014 : 10:59:54#89
Web sitesi
Merhaba Arkadaşlar, Fas pazarında daha bir güçlendik. Türkiye'de tanınan bir iki firmanın ürünlerinin yetkili satıcılığını aldık. Fas'ta bizden başka o firmanın ürünlerinin satışını yapan olmayacak. Zaman açısından her ürün talebine yetişemiyoruz. Şimdi Bursa'dan bir arkadaşla bir çalışma başlattık kendisi 50 bin sermayesi olduğunu söyledi 50 bin ile ancak fasa gidip gelmesi araştırma yapması yemesi içmesi derken eriyip gider kendisi nasıl çalışma yapabiliriz dedi bende eşarp işi sende olsun dedim Türkiye'de araştırmayı yap numune alalım ben giderken ***üreceğim satış noktasında gerekirse ürünü satıcıya komisyonu koyup kendi firmamız üzerinden parasını tahsil ettikten sonra göndereceğiz yada ürünü biz alacağız parasını ödeyip alıcı gelip ürünü bizden alacak şeklinde bir çalışma başlattık. Bu şekilde de çalışmak isteyen arkadaşlarla çalışmalar yapabiliriz.
C
Yeni Üye3 yazı
18/08/2014 : 13:03:15#90
Web sitesi
Merhabalar, A'dan Z'ye her türlü temizlik malzemeler ve temizlik ekipmanları üretici ve ihracatciyiz. Bebek ürünleri, ıslak mendil, kolonya,deterjanlar, vs.. Lütfen export@cleaninggm.com'dan iletişime geçinizi. www.cleaninggm.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz