İlk mesaj
Genel İlanlar
Fas'a Ürün Satmak
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorumE
Üye145 yazı
06/05/2014 : 11:46:33#31
R
Üye165 yazı
06/05/2014 : 14:14:27#32
Web sitesi
bir çalışma yapalım inşallah olumlu sonuçlar çıkarda ticaret yapma şansımız olur. Fiat listenizde olsaydı daha iyi olurdu.
R
Üye165 yazı
06/05/2014 : 18:14:54#33
Web sitesi
sağolsun arkadaşlar dönüş yapıyorlar ama reel olarak gömlek ve eşarpta yol alamadık.
A
Üye433 yazı
06/05/2014 : 18:37:34#34
size mail attım gördünüzmü acabaa
R
Üye165 yazı
07/05/2014 : 10:39:20#35
Web sitesi
gördüm sayın alfa fiat sormuştum nedir fiatları acaba?
R
Üye165 yazı
09/05/2014 : 09:59:26#36
Web sitesi
Merhaba arkadaşlar. Eşarp işi ile ilgili siteden bir arkadaş ile görüştüm fiatları fena değil, gömlek, tişört, badi, tayt v.s arayışımız devam etmektedir. Bunun yanında değişik sektörlerdeki üreticiler ile ilgili bağlantı yapmaya çalışıyoruz. Pvc doğrama profil üreticisi firmalar gibi. Alacağımız her üründen ilk etap numune tarzı, ikinci partilerin yüklü olacağını garanti ederim. Işık görmediğimiz, pazarda tutulmayacak ürünler üzerinde durmuyoruz.Burdan yazan arkadaşlardan rica ediyorum telefon numarası bırakmamaları. Benim ürünü görsel olarak görmem ve fiatını bilmem gerek uygun olduğunda dönüş yaparım. Ürünü görmeden fiatını bilmeden dönüş yapmam söz konusu değil. Şuan Fas'ta pvc doğrama atölyesi kurmak için makine ekipmanı bakıyorum siteye fazla göremiyorum ama gelen yazıları okuyorum.
Üretici ihracat yapmak isteyen arkadaşlardan ricam ürünün görselini ve fiatını aşağıdaki adrese göndermeleri.
furkansu_@hotmail.com
Üretici ihracat yapmak isteyen arkadaşlardan ricam ürünün görselini ve fiatını aşağıdaki adrese göndermeleri.
furkansu_@hotmail.com
R
Üye165 yazı
09/05/2014 : 13:06:29#37
Web sitesi
Arkadaşlar Cezayir piyasasınada giriyoruz bu bölgeler her ürün için çok ciddi bir pazar.
Bir avrupa ülkesi bu pazarları elde etmek için her yolu denerken bizim kayıtsız kalmamız çok acı.
Avrupaya ürün satacağız diye en dip fiatı verirken ciddi pazarları umursamamız
çok üzücü bir durum. Avrupa artık doymuş ne satılabilirki onlarda pazar ararken biz onlara hamallık yapma peşindeyiz.
Bizden alıp bu ülkere satmaları bizim fasonculuğa razı olmamız çok ilginç neden avrupalıya hamallığı bırakamadık anlamış değilim. Bir TR firması Fas diyorum bana verdiği fiatdan daha düşüğüne TR ürün alan bir avrupa firmasıda bana verebiliyor ben kendi ülkemde bile avrupaya tercih ediliyorum üreticilerden ricam bu pazarları avrupanın eline bırakmayalım avrupalıya fasonculuk yapmayalım. Kendi ürünlerimizi avrupa taşısın biz fason çalışalım demiyelim biz taşıyalım birbirimize yardımcı olalım bir avrupa firmasına yapılan kadar en azından kendi içimizde yardımlaşalım.
Bir avrupa ülkesi bu pazarları elde etmek için her yolu denerken bizim kayıtsız kalmamız çok acı.
Avrupaya ürün satacağız diye en dip fiatı verirken ciddi pazarları umursamamız
çok üzücü bir durum. Avrupa artık doymuş ne satılabilirki onlarda pazar ararken biz onlara hamallık yapma peşindeyiz.
Bizden alıp bu ülkere satmaları bizim fasonculuğa razı olmamız çok ilginç neden avrupalıya hamallığı bırakamadık anlamış değilim. Bir TR firması Fas diyorum bana verdiği fiatdan daha düşüğüne TR ürün alan bir avrupa firmasıda bana verebiliyor ben kendi ülkemde bile avrupaya tercih ediliyorum üreticilerden ricam bu pazarları avrupanın eline bırakmayalım avrupalıya fasonculuk yapmayalım. Kendi ürünlerimizi avrupa taşısın biz fason çalışalım demiyelim biz taşıyalım birbirimize yardımcı olalım bir avrupa firmasına yapılan kadar en azından kendi içimizde yardımlaşalım.
P
Yeni Üye23 yazı
09/05/2014 : 14:56:12#38
esarp icin bizimle irtibata gecebilirsiniz trendyseyler@yahoo.com
C
Yeni Üye18 yazı
09/05/2014 : 16:26:13#39
Web sitesi
merhaba,
mutfak ve banyo mobliya bayisi dusunuyorumusunuz
mutfak ve banyo mobliya bayisi dusunuyorumusunuz
Oguz KUSDERCI
R
Üye165 yazı
09/05/2014 : 21:23:21#40
Web sitesi
R
Üye165 yazı
09/05/2014 : 21:30:01#41
Web sitesi
Sayın CUZINE bizim Türkiye'de ana faaliyet konumuz mutfak dolabı ve banyo mobilyası
İlk zamanlar kurtarıyordu şimdi birkaç firma Fas'ta üretime başladı ve burdan oraya
***ürmenin anlamı kalmadı.
İlk zamanlar kurtarıyordu şimdi birkaç firma Fas'ta üretime başladı ve burdan oraya
***ürmenin anlamı kalmadı.
R
Üye165 yazı
09/05/2014 : 21:45:52#42
Web sitesi
Sayın agcg trade o bölgede çin malı ürünler rağbet görmemekte.
Görse bile ben Türk ürünü ***ürme taraftarıyım. Herşey satarız demiyorum
o pazarda her ürüne ihtiyaç var diyorum. iyi bir pazar diyorum.
Ben taleplerimi yazıyorum zaten. İlk etapta, eşarp, tişört, penye, tayt, meyveli soda
pvc profil üreticileri, ıslak mendil, çocuk bezi bunlar acil ihtiyaçlarımız reel pazarımız olan ürünler.
Bunun yanında o bölgeye ihracat yapmak isteyen firmaların ürünlerinide değerlendirmeye çalışıyoruz
neden Türk ürünlerinin o bölgede tanınması pazardan payını alması derdimiz bu o yüzden diyorum her türlü ürüne ihtiyaç
var diye yanlış anlaşıldı ise özür dileriz. Kimsenin vaktini alma gibi bir derdimiz yok. Ekmek davası
isteyen yazar istemeyen yazmaz. Yazan arkadaşların ürün araştırmasına bakıyoruz. Ben o pazarda tecrübe sahibiyim portföyüm var. Her ürünüde satma konusunda iddialıyım birde bir gerçek varki o kadar çeşide bağlayacak sermayemde yok. Reel müşterim olan ürünler ilk etap ticaretim. Bizde yüz firmaya fiat teklifi veriyoruz, fiat istiyoruz bazen dönen bile olmuyor. Ticaret yapıyorsak koşturacağız.
Görse bile ben Türk ürünü ***ürme taraftarıyım. Herşey satarız demiyorum
o pazarda her ürüne ihtiyaç var diyorum. iyi bir pazar diyorum.
Ben taleplerimi yazıyorum zaten. İlk etapta, eşarp, tişört, penye, tayt, meyveli soda
pvc profil üreticileri, ıslak mendil, çocuk bezi bunlar acil ihtiyaçlarımız reel pazarımız olan ürünler.
Bunun yanında o bölgeye ihracat yapmak isteyen firmaların ürünlerinide değerlendirmeye çalışıyoruz
neden Türk ürünlerinin o bölgede tanınması pazardan payını alması derdimiz bu o yüzden diyorum her türlü ürüne ihtiyaç
var diye yanlış anlaşıldı ise özür dileriz. Kimsenin vaktini alma gibi bir derdimiz yok. Ekmek davası
isteyen yazar istemeyen yazmaz. Yazan arkadaşların ürün araştırmasına bakıyoruz. Ben o pazarda tecrübe sahibiyim portföyüm var. Her ürünüde satma konusunda iddialıyım birde bir gerçek varki o kadar çeşide bağlayacak sermayemde yok. Reel müşterim olan ürünler ilk etap ticaretim. Bizde yüz firmaya fiat teklifi veriyoruz, fiat istiyoruz bazen dönen bile olmuyor. Ticaret yapıyorsak koşturacağız.
G
Yeni Üye12 yazı
09/05/2014 : 23:05:43#43
Iyi calismalar fas balikcilik anlaminda ilerlemis bir ulke ve gelecek vaat etmektedir,sofra kulturlerine uygun olarak tek kullanimlik desenli kagit masa ortusu dusunurmusunuz urticiyiz,toptan verebiliriz.
Saygilarimla
Saygilarimla
R
Üye165 yazı
10/05/2014 : 15:33:10#44
Web sitesi
Eşarp, erkek gömlek, tişört, penye, tayt, meyveli soda
pvc profil üreticileri, ıslak mendil, çocuk bezi üretici firma arayışlarımız devam etmektedir.
Tabi Fas'a ihracat yapmak isteyen arkadaşlarada pazar konusunda yardımcı oluruz.
pvc profil üreticileri, ıslak mendil, çocuk bezi üretici firma arayışlarımız devam etmektedir.
Tabi Fas'a ihracat yapmak isteyen arkadaşlarada pazar konusunda yardımcı oluruz.
S
Yeni Üye46 yazı
11/05/2014 : 12:21:41#45
karton bardak isterseniz üretimini yapıyoruz size gönderebiliriz 3000 adet koli içerisindeki bardak sayısı kahve çay için 05054849141 veya rcikatay@mynet.com
ramazan
M
Yeni Üye40 yazı
21/05/2014 : 17:34:24#46
Merhaba Sayın Rertürk biz led yazı tahtası ve sonsuz ayna imalatı yapıyoruz düsünürseniz görüselim . www.yazsil.com 0532 3271240
R
Üye263 yazı
21/05/2014 : 17:51:19#47
merhabalar; led neon yaz sil tabela satabilirsiniz.kolayca teminini biz sizlere sağlarız.toptan ve uygun fiyat ile stok alıp tüm esnaf kesime rahatça satabileceğiniz bir ürün.paket halinde olan bu ürünümüz adaptörlü,özel kalemi olan,steril bezi ve kumandası ile veriyoruz.
Boyutları 35*45-45*70-70*90 bulunmaktadır.Ayrıca müşterinin isteğine göre özel boyutlarda yapılmaktadır.
Bu fırsatı kaçırmamanız dileğiyle sizlerle görüşmek istiyoruz.
iletişim: resul gökdemir 0546 270 88 39
resulbaskan84@hotmail.com
Boyutları 35*45-45*70-70*90 bulunmaktadır.Ayrıca müşterinin isteğine göre özel boyutlarda yapılmaktadır.
Bu fırsatı kaçırmamanız dileğiyle sizlerle görüşmek istiyoruz.
iletişim: resul gökdemir 0546 270 88 39
resulbaskan84@hotmail.com
R
Üye165 yazı
21/05/2014 : 18:00:06#48
Web sitesi
arkadaşlar işlerim biraz yoğun vakit buldukça giriyorum siteye yazılarınızı okuyorum uygun gördüklerime dönüş yapıyorum. bilgimin olmadığı ürünler ile ilgili Fas pazarında araştırıyorum talebim olabilir. özelden yazanlarada cevap veriyorum konuya ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum. ürün arayışlarımız hala devam etmekte sıkıntı şurda fiat uyduramıyoruz. belirttiğim ürün arayışlarımız devam etmekle beraber fiat aralıklarını tutturamıyorum. yardımcı olmaya çalışan kardeşlerime teşekkürler. Fas pazarında her ürün gitmekle beraber şuan için hızlı sirkülasyonu olan ve reel alıcısı olan ürünlere yönelmiş durumdayım ama diğer ürünlerinde araştırmasını yapıyorum.
N
Yeni Üye7 yazı
22/05/2014 : 13:17:25#49
Gümüş ve bronz otantik yüzük İmalatçısyız ve kg olarak satış yapmaktayız. Yer istanbul. Bu fiyatları başka hiçbir yerde bulamayacaksınız. BAY GÜMÜŞ YÜZÜK İMALATIMIZDA bulunmaktadır.
nezihyrkler@yandex.com
N
Yeni Üye7 yazı
22/05/2014 : 13:22:00#50
MAİL ADRESİNİ YANLIŞ BELİRTMİŞİM
Gümüş ve bronz otantik yüzük İmalatçısyız ve kg olarak satış yapmaktayız. Yer istanbul. Bu fiyatları başka hiçbir yerde bulamayacaksınız. BAY GÜMÜŞ YÜZÜK İMALATIMIZDA bulunmaktadır.
nezih.yrkler@yandex.com
nezih.yrkler@yandex.com
U
Yeni Üye31 yazı
22/05/2014 : 14:07:12#51
100TL SERMAYE ILE HAYATINI DEGISTIRMEK VE ZENGIN OLMAK ISTERMISIN?
umuttatar
R
Üye165 yazı
22/05/2014 : 18:59:04#52
Web sitesi
MAİL ADRESİNİ YANLIŞ BELİRTMİŞİM
nezih.yrkler@yandex.com
sayın, NYMEFE ürünlerinizi nasıl görebilirim görsel olarak.
nezih.yrkler@yandex.com
sayın, NYMEFE ürünlerinizi nasıl görebilirim görsel olarak.
R
Üye165 yazı
04/06/2014 : 17:08:51#53
Web sitesi
Sayın mcikman evet mesajınızı gördüm ilginize teşekkür ederim.
Şu an numune hazırlatıyorum ürünler ile ilgili o yüzden size dönemedim hatta bir çok arkadaşa
dönemedim birçok arkadaş ile irtibat kurdum. Onlar numune hazırlıyorlar. Pazartesi Salı numunlerimizi
gemlikten yükleyeceğiz inşallah. Ama mutlaka her gelen meili inceliyorum fiatlara bakıyorum. Birkaç kezde
gönderebilirsiniz arkadaşlar fiatlarla beraber çok doluyor meil kutum o yüzden gözden kaçırabilirim.
Burdan bir arkadaş eşarp görseli göndermişti meilime bulamadım o arkadaş yazımı okursa pazartesi
salı çıkacak konteynırlarımız için bana numune gönderebilirmi acaba? veya eşarp üreticileri numune gönderebilirse memnun olurum.
Herkese İyi Çalışmalar.
Bereketli Kazançlar
Şu an numune hazırlatıyorum ürünler ile ilgili o yüzden size dönemedim hatta bir çok arkadaşa
dönemedim birçok arkadaş ile irtibat kurdum. Onlar numune hazırlıyorlar. Pazartesi Salı numunlerimizi
gemlikten yükleyeceğiz inşallah. Ama mutlaka her gelen meili inceliyorum fiatlara bakıyorum. Birkaç kezde
gönderebilirsiniz arkadaşlar fiatlarla beraber çok doluyor meil kutum o yüzden gözden kaçırabilirim.
Burdan bir arkadaş eşarp görseli göndermişti meilime bulamadım o arkadaş yazımı okursa pazartesi
salı çıkacak konteynırlarımız için bana numune gönderebilirmi acaba? veya eşarp üreticileri numune gönderebilirse memnun olurum.
Herkese İyi Çalışmalar.
Bereketli Kazançlar
R
Üye165 yazı
05/06/2014 : 07:26:32#54
Web sitesi
yokmu aramızda esarp ve gömlek üreticisi arkadaşlar acil numune lazım
R
Üye165 yazı
06/06/2014 : 20:55:39#55
Web sitesi
Merhaba arkadaşlar Fas'a ürün ***ürdüğümüz gibi oradan da buraya getiriyoruz.
Şuan % - % doğal saf argan yağı getiriyoruz. Eczanelerde ve aktarlarda satılan bu ürünün
Türkiye'de pazarı büyük. Sağlık bakanlığı onaylıdır ürünümüz. Bu yönde çevresi olan satmak isteyen
bu işi yapan arkadaşların bizimle irtibata geçmelerini rica ederiz.
Numune gönderen arkadaşlarada teşekkür ederim.
Şuan % - % doğal saf argan yağı getiriyoruz. Eczanelerde ve aktarlarda satılan bu ürünün
Türkiye'de pazarı büyük. Sağlık bakanlığı onaylıdır ürünümüz. Bu yönde çevresi olan satmak isteyen
bu işi yapan arkadaşların bizimle irtibata geçmelerini rica ederiz.
Numune gönderen arkadaşlarada teşekkür ederim.
R
Üye165 yazı
07/06/2014 : 12:05:08#56
Web sitesi
Numune gönderecek arkadaşlar sadece elime tişört numuneleri geçti
arkadaşa teşekkür ederim. Diğer arkadaşlar gönderdilermi acaba?
konteynırlarımız Pazartesi - Salı yola çıkacak inşallah o tarihe kadar elimize
ulaşır. Özellikle eşarp gönderecek arkadaşımdan ricam olur.
arkadaşa teşekkür ederim. Diğer arkadaşlar gönderdilermi acaba?
konteynırlarımız Pazartesi - Salı yola çıkacak inşallah o tarihe kadar elimize
ulaşır. Özellikle eşarp gönderecek arkadaşımdan ricam olur.
E
Üye145 yazı
07/06/2014 : 12:43:00#57
Sayın Rertürk takı üzerine araştımanız nasıl gidiyor , bir kanıya vardınız mı
R
Üye165 yazı
07/06/2014 : 12:48:36#58
Web sitesi
Sayın Erkan Kartal takı Fas'ta iyi durumda fakat takdir edersinizki ürünün görselinden ziyade numunesinin olması gerekiyor. Fas'a şuan fazla miktarda altın gitmekte.
R
Üye165 yazı
09/06/2014 : 12:04:17#59
Web sitesi
Tıbbi malzeme ve tişört gönderen arkadaşlarım numuneleriniz elimize geçti teşekkür ederim.
Yanlız baya bir yoğunluğum var malum sizlerinde eminim öyledir. Kargo yapan arkadaşların ulaşıp
ulaşmadığı konusunda, irtibat bilgilerimizin güncelliği noktasında kendileri ile irtibatlı olmamız için
tekrar telefon numaramı veriyorum arkadaşlarında vermelerini rica ediyorum ne bizim nede gönderen
arkadaşlarımın emeklerinin boşa gitmemesi açısından irtibatta kalmamız iyi olur.
Yanlız gıda numunelerini konteynır ile gönderemiyorum sağlık bakanlığından izin almamız gerek yoksa gümrükte sıkıntı oluyor. Numune olduğu için uğraşamadım zamanım olmadı onları yakında gideceğim o zaman uçak ile ***üreceğim uçakta giderken ***ürdğümde sorun çıkarmıyorlar.
0532 3444200
Herkese İyi Çalışmalar
Yanlız baya bir yoğunluğum var malum sizlerinde eminim öyledir. Kargo yapan arkadaşların ulaşıp
ulaşmadığı konusunda, irtibat bilgilerimizin güncelliği noktasında kendileri ile irtibatlı olmamız için
tekrar telefon numaramı veriyorum arkadaşlarında vermelerini rica ediyorum ne bizim nede gönderen
arkadaşlarımın emeklerinin boşa gitmemesi açısından irtibatta kalmamız iyi olur.
Yanlız gıda numunelerini konteynır ile gönderemiyorum sağlık bakanlığından izin almamız gerek yoksa gümrükte sıkıntı oluyor. Numune olduğu için uğraşamadım zamanım olmadı onları yakında gideceğim o zaman uçak ile ***üreceğim uçakta giderken ***ürdğümde sorun çıkarmıyorlar.
0532 3444200
Herkese İyi Çalışmalar
M
Yeni Üye36 yazı
09/06/2014 : 14:50:29#60
Mrb ,Rertürk size mail attım daha daha kapsamlı yazıp resim de ekledim
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz