Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Satamıyorum Ne Yapmalıyım

Başlatanhasan benliTarih16/03/2014 09:09:24Yorum38

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
degerli arkadaşlar yıllardır çeyiz imalatçılıgı yapmaktayım fakat bir türlü işimde ilerleyemedim daima hedefim kaliteli ürünler oldu saçma iş yapmadım kumaşın ve malzemenin en iyisini en güzelini kullandım çok borcum yok fakat alıcagımda yok yaptıgım ürünleri pazarlama ve satmakta çok zorlanıyorum fiyatları yüksek tutmuyorum misal 15 tl lik mal bende 10 tl daha ne yapayım yardımcı olursanız sevinirim saygılar

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
38 yorum
Yeni Üye38 yazı
Eğer imalatçıysan binlerce e-ticaret sitesine tedarikçi olabilirsin. E-ticaret siteleri için tedarikçi şirketler var. Bunlarla görüş, sana danışmanlık yapacaklardır. Zaten imalatçı olduğundan dolayı her türlü satıştan kar elde edeceksin. Normalde yaptığın işin kat ve kat fazlasını tedarikçi olarak yapabilirsin. Kendin bir e-ticaret sitesi kurarsan oraya bağımlı kalırsın ancak tedarikçi olursan binlerce e-ticaret sitesi aracılığı ile mallarını satarsın.

Yerleşim Türkiye / BsMeslek Esnaf
Yeni Üye3 yazı
hasan bey selamlar..web sayfaniz varmi... ben moldovadan oner faruk.. 22 yildir burda uluslararsi pazarlama sirketindeyim..emailinizi yaziniz lutfen

Yerleşim Moldavya / KisinovbaltiMeslek Gyda
Yeni Üye7 yazı

Arkadaslar Merhaba...
Reklamin ya da kendini tanitmanin iyi yolu kotu yolu varmi bilmiyorum ama bende burda herkes gibi bir fikir almak ve bu fikirden dogabilecek positif iliskiler umuduyla kendi adima burdan yaziyorum...
Biz Bayan giyim uzerine imalat yapiyoruz daha cok alt grup. Son derece Şık ve kaliteli...Piyasa da tercih edilecek modeller...Ben giyermiydim evet giyerdim..Gorustugumuz firmalar da oyle...Satabilecek, mevki acisindan, bulundugu toplum ve kulturel acisindan uygun yerler...
Fakat perakendecilere ulasmanin zor oldugunu gordum, gelen ve begenen kisiler var, begeniyorlar... haftaya gelicez diyorlar...gelmiyorlar... bunlari yasiyoruz...acaba neden...
n.mcg

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye17 yazı
merhabalar ben rusya da yasayan bir turk vatandasiyim/bana urunlerin fotograflarini atarsaniz belkide birseyler olabilir. okan.kababiyik@gmail.com mail adresim bu adrese yollarsiniz.

Yerleşim Rusya Federasyonu / Saint PetersburgMeslek Dekoratör
Yeni Üye3 yazı
arkadaşlar merhaba ben burdan iş veren arkadaşlara seslenmek istiyorum küçük çapta tekstil atölyem var imalat yapmak istiyorum pazarım yok fason çalışmak istiyorum iş yok özellikle büyük firmalar dışardan böyle benim gibi elinde makine performansı olupta işi olmayan kişilere destek olsalar hem kendileri kazanır hemde insanlara iş kapısı açılır şu an tayt yapıyorum hedefim imalat ama dediğim gibi alıcı sorunu var toptan veya fason diktirecek arkadaşlar ilgilenirsenz sevinirim saygılar yer beykoz ist
Sevim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye34 yazı
merhaba pazarlarda el işi çeyiz urunleri satmaktayım.urunlerınız konusunda bilgi ve fiyat almak isterim.
b.ates79@hotmail.com.
ateş

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Elektrik / Elektronik