Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Satamıyorum Ne Yapmalıyım

Başlatanhasan benliTarih16/03/2014 09:09:24Yorum38

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
degerli arkadaşlar yıllardır çeyiz imalatçılıgı yapmaktayım fakat bir türlü işimde ilerleyemedim daima hedefim kaliteli ürünler oldu saçma iş yapmadım kumaşın ve malzemenin en iyisini en güzelini kullandım çok borcum yok fakat alıcagımda yok yaptıgım ürünleri pazarlama ve satmakta çok zorlanıyorum fiyatları yüksek tutmuyorum misal 15 tl lik mal bende 10 tl daha ne yapayım yardımcı olursanız sevinirim saygılar

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
38 yorum
Üye161 yazı
hasan kardesim artik dukkanda musteri bekleyerek esnaflik olmaz o devir bitti sen musterinin ayagina gideceksin netin nimetlerini kullan site ac urunlerini pazarla bir kargo firmasiyla anlas ve tum turkiyeye urunlerini sat hadi Allah yolunu acik etsin

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Di?er
Üye554 yazı
toptana yönelsen müsteri bulmak icin anadoluya turlara cıksan daha iyi olmazmı,benim aklıma bu geldi sonucta senin isini en iyi sen bilirsin.

Yerleşim Türkiye / YstabbulMeslek Grafiker
Üye711 yazı

gurbetci arkadasım çok doğru söylemiş senin yaptığın iş ben üretiyim gelen alsın tarzı değil milletin gözüne gözüne sokmalısın zaten kaliteli olduğunu söylüyosun vede fiyatlarımda uygun diyosun bu şekilde bi çok kişiden farkın vardır zaten

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye62 yazı
elinizde ki ürünlerin listesini yollar mısınız? dip fiyatlar ile mümkünse.. Görselde yollarsanız iyi olur
Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye120 yazı
Ürünlerinize ait katalog ve fiyat bilgilerini yollayın, uygun olanları Kırgızistana getirip pazarlayalım. hcingir@yahoo.com
hcingir

Yerleşim Kyrgyzistan / Bi?kekMeslek Emekli
Yeni Üye18 yazı
degerli yorumlarınız için çok teşekkürler aynı zamanda ürün resmi isteyen arkadaşlara resimler gönderilecektir saygılar

Yeni Üye6 yazı
hasan bey ürün ve fiyat bilgisi alabilirmiyiz samiloner@hotmail.com
cahillik bir zamanlar en güzel mutluluktu !

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Serbest meslek
Üye229 yazı
HASAN bey bende ürün resim fiyat alabilirmiyim
hasan-im@hotmail.com
Baktımki zor günlerin gitmeye niyeti yok.. Sandalye çektim altına " buyur otur kardeşim "dedim..

msn : hasan-im@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Di?er
Yeni Üye20 yazı
bak gördün mü ALLAH verecek rızkını inşallah Hasan abicim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Üye145 yazı
merhabalar, çeyiz derken neler üretiyorsunuz bilmiyorum ama eğer bohça gurubu havlular şaseler yada el danteli nevresim, pike falan imal ediyorsanız zaten pazarlama problemi yaşamanız çok doğal zira insanlar artık uygun fiyatlı günlük kullanıma yönelik şeyler alıyorlar. artık o eskisi gibi çeyizliğe para harcama devri bitiyor. bence imalatınızı gözden geçirin el işi dantel, iğne oyası, kurdela işi, beyaz iş tarzı şeyler yapıyorsanız bunları azaltın yada üretmeyin. fransız danteline ağırlık vererek değişik hazlu,bohça,şase,seccade,hurç,nevresim,pike ve yatak örtüleri yapabilirsiniz, bu ürünler beyaz iş tarzı ürünlerden daha fazla rağbet görüyor. yapabiliyorsanız imalatınızı genişleterek farklı tarzlarda fabrikasyon nevresim, pike, yatak örtüsü gibi şeyler üretmeye çalışın yada hazır alıp satın. ev tekstili işine yoğunlaşabilirsiniz ve bölgenizde katolog veya broşür yardımı ile pazarlamaya çalışabilirsiniz. işiniz zor olacak bu kadar büyük markalar ve avm ler var iken. bu işin içinden gelen biri olarak nacizane tavsiyem bu olabilir. allah kolaylıklar versin.
200620062006

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye18 yazı
yorumlarınız ve ilginiz için teşekür ederim saygılar

Üye277 yazı
Hasan bey abicim aslında çok güzel bi alandasın çeyizlik eşyalar çarşıda düğüncü diye tabir edilen, kadınların örf gelenek aman millet ne diyecek, gösteriş manyağa teyzelerin düğün nişan sularında kesenin azını açtığı çılgın bi sektör.
Bir yakınım bursa kapalı çarşıda çok kısa zamanda çok tatlı paralar kazandı sektörde.
Benim tavsiyem ne üretiyosan hepsinden birer tane koy çantana atla gel bursa kapalı çarşı sana cennet, göster numunelerini zaten ucuz veriyorum diyosun, bırak numuneni bırak kartını imalatçıyım de kendi malım özel sipariş te yaparım de yani millet genelde neleri çok alıyor, bul kendine 5,10 müşteri çarşı esnafından arada gel biraz uğraşcan ama sonra kargoya vercen alcan havaleni illaki başları zorolacak, sonra balıkesir bilecik eskişehir kütahya afyon ankara hatta istanbul çarşıları söylemesi kolay ama bakmışsın üretimin aksamış talebe cevap veremez hale gelmişsin. (çeyiz demek para demek abi koştur....)
nedim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye59 yazı
Arkadaşlar elin Avrupalısı gelip burada malını nasıl satıyor diye hiç düşünüp merak ettinizmi. Türkiyede kullandığımız her 10 üründen 7 si onlara ait. Açın televizyonları, girin herhangi bir internet sitesine, sokakta dolaşırken bakın sağınıza solunuza, girin bir markete yada alışveriş merkezine vs.. Siz farkında değilsiniz ama sürekli ürün ve marka algısı yaratan reklamlar yapıyorlar ve bunu da çok profesyönelce yapıyorlar. Bizde burada ağlıyoruz malımızı satamıyoruz diye. Yada adamların yıllar önce kullandığı ve artık miyadı dolmuş yöntemlerle satış yapmaya çalışıyoruz. Arkadaşlar reklama para yatırım, hatta bir büyüğüm söylemişti kazandığın paranın yarısını reklama yatıracaksınki büyüyesin. İnsanlar senin ürününü tanımıyor bilmiyorsa satın almalarını da beklememelisin. Ürettiğin ürünü satamıyorsan çok iyi bir reklam stratejisi belirlemelisin ve çok zekice reklamlar hazırlamalısın yada hazırlatmalısın. Eğer bu söylediğimi yaparsan bak nasıl satılıyor ürünlerin. Yakın zamanda bir arkadaşımla ürettiği ürünle ilgili bir reklam projesi geliştirdik. En basitini anlatayım sana örnek olur belki. Bir broşür tasarladık ürettiği şalgamla ilgili. Broşürde şeffaf bir küvette bikinili güzel bir kız elinde de bir bardak yine şalgam içiyor. Altında da slogan sende bu kadar sağlıklı olabilirsin. Broşürün arkasında bir doktorun da şalgamın faydalarını anlatan ve vücudu güzelleştiren bilgiler ve öneriler. Hatta şalgam havucundan ve suyundan maske önerileri gibi bilgiler koyduk. Diğer reklamlarla satışı ilk 3 ayda 4 e katlandı.
bakayb

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye1 yazı
Merhaba Hasan bey bende ürünlerinizin resim ve fiyatlarini
Alabilirmiyim.
info@pinti24.de

Yerleşim ALMANYA / DortmundMeslek Elektrik / Elektronik
Üye145 yazı
Merhaba Yurt dışına özellikle Beyrut gibi ülkelerde gümüş takı satılmakda. istanbulda gümüş imalatı yapıyorum ve geniş model seçeneğim var.
ilgilenmek isteyen arkadaşlar arayabilir .
Erkan Durna 0538 276 96 01

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye24 yazı
İSTERSENİZ PROFESYONEL BİR REKLAM ÇALIŞMASI YAPILABILIR FİRMANIZ GENİŞ BİR KİTLEYE DUYURULABİLİR MAİL ATARSANIZ YARDIMCI OLABILIRIM TANITIM ÇALIŞMALARI HAKKINDA YARDIMCI OLABILIRIM

ilker@renori.com
Renori Digital Solution INC
(Advertising Marketing Manager)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Üye120 yazı
Bak işte internetin faydaları.. Bir sürü kişi fiyat istiyor...Hayırlı işler herkese..
hcingir

Yerleşim Kyrgyzistan / Bi?kekMeslek Emekli
Yeni Üye10 yazı
Olmadı sen de ver hanımlara ürünleri mallarını ev toplantılarında satsınlar. Mallarını peşinatsız ev hanımlarına verirsen emin ol hepsi bu işi yapmak ister. Ufak bir kar markı ile ürünlerini bayanlara sattırabilirsin.
Bu bir seçenek tabiiki.
Önce insan ol kardeşim!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yöneticilik
Üye122 yazı
Hasan bey size mesaj çektim hayırlı işler dilerim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye34 yazı
iyi günler hayırlı işler.. bende fiyat ve ürün fotolarını alabilirimiyim.. fuatkarasoy@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye72 yazı
Eskişehirde üniversitesi öğrencisiyim. Arkadaşımla birlikte pazarlarda tekstil ürünleri(giysi,çeyiz vs.) satmayı planlıyoruz, okul masraflarımızı karşılamak için. Eğer elinizde bize uygun fiyatı cazip ürünler varsa ve sirkülasyonu pazar için uygun ürünler varsa sizden tedarik edebiliriz. Özelden cevap bekliyoruz. Hayırlı işler...

Yerleşim TürkiyeMeslek Ö?renci
Yeni Üye36 yazı
Arkadaşlar ben bir arkadaşın fikri ile lazer markalama makinası aldım. makine ile her şeyin üzerine lazer yazı yazabiliriyorum. şuan ağırlıkta promosyon ürünlerin
örnek
Kalem, anahtarlık vb ürünlerin üzerine isim yazıyorum
Aynı zamanda bu lazer ile her türlü otomotiv.makina ve üretim sektörlerinin ürettiği parça üzerine seri no,barkod logo yazabiliyorum. Belki bir çok kişi biliyordur lazer ile yazıyan yazıyı silinemiyor. fakat şuan işler çok kötü ve kendim yapacak birşeyler arıyorum. her türlü iş fikrine açığım

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Muhasebe
Yeni Üye1 yazı
Hasan Bey, ürünlerinizi spot pazarlayabilirim. İletişime gecelim
BAŞKALARI CEHENNEMDİR

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Üye113 yazı
Ürünlerinize ait katalog (resimleri) ve fiyat bilgilerini yollayın, uygun olanları irana getirip pazarlayalım

smart.behzad@yahoo.com
0098 914 769 1763
saygilarla : behzad farshbaf
tell : 0098 914 769 1763 (whatsapp,line,tango,...)
e-mail : smart.behzad@yahoo.com

Yerleşim Yran / TabrizMeslek Ticaret
Yeni Üye68 yazı
Merhaba, gerçi ürünlerinizi görmedim ama eticaret düşünürseniz elimde sektörünüze yönelik çok kaliteli alan adları mevcut ve danışmanlık yapabilirim. Eticaret sadece bir alan adı ve site kurmakla da bitmiyor maalesef asıl iş ondan sonra başlıyor. Şuradaki yazımda eticarete başlayanlar için genel bilgiler mevcut http://isfikirleri.co/e-ticaret-fikirleri/e-ticaret-hakkinda-bilinmesi-gerekenler.html , yeterli hazırlık ve çalışmayı yapmadan eticarete girmemek gerekiyor.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye82 yazı
pazarlamacı tutup prim üzerinden cevirmeye bak .
artık net ve müşteriye ulaşmak ön planda .
malına o kadar güveniyorsan pazarlamacını tut anadolu turu attır .
saygılar
Baran İlci

Ev Tekstili imalatı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye21 yazı
ürün resimleri fiyatları vs gönderiniz İnternette e ticaret sitesi kurmak için yarımcı olur binlerce kişi ile satış yapma imkanı sağlayabilirim.
kumbarasakarya@gmail.com
Sem

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Bilgisayar-Bili?im