Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Banyo- Mutf. Dolabı Üreticilerinden İhracat Yapmak

BaşlatanleventbykcamTarih06/03/2014 22:39:09Yorum12

İlk mesaj
Üye109 yazı
merhaba
banyo ve mutfak dolabı üreten ( mdf -frenli menteşe-lake boya-e1 belgesi olan ) - kataloğa sahip- web sitesi sahip y.dışına mal satmak isteyen firmalara müşteri buluyorum.
malının arkasında durabilen
ihracat yapmak isteyen. (y.içine göre az risk )
ayda 1 kamyon mal üretme kapasitesine sahip,olan küçük veya orta boy firmalarla görüşebilirm.

banyo dolabları konusunda arap müşterilerin ne istediğini tam bildiğim için tasarımları görmek isterim.(bu uzun konudur)

ilgilenenlerin maillerini bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Yeni Üye74 yazı
merhaba ben sipariş üzerine toptan ve prakende banyo dolabı satışı yapmaktayım ilgilenirseniz detayları konuşabiliriz

bahtiyartur@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Üye109 yazı
özelliklerini belirten mail attım size.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye53 yazı

Levent bey bende kayseri de fason üretim yapıyorum konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.ayrıca istediğiniz ürünlerin resimleri varsa memnun olurum.saygılar

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Di?er
Üye109 yazı
Merhaba gerekli modelleri mail attim

Yeni Üye10 yazı
Merhaba;
Siparişle toptan ve perakende mutfak/banyo dolabı imalatı ve satışı yapmaktayız. 17 yıldır Siteler/Ankara'da kendi atölyemiz mevcuttur.Halen Ankara teslimi Belçika'ya mobilya göndermekteyiz.
Çalışma şartlarınızı ve ilgilendiğiniz modellerle ilgili detay bilgileri gönderirseniz görüşebiliriz.
omerturan2007@gmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye10 yazı
değerli kardeşim ;

orman ürünü sektöründe önemli söz sahibi bir firmanın kamu ihale sorumlusuyum. aynı zamanda montanlı üretim yapan bir de mobilya fabrikamız var. bu fabrikada proje bazlı demonte ürünler üretilmekte. örnek : 3 çekmeceli keson , öğretmen dolabı , öğrenci dolabı vs gibi. eğer bir model veya proje varsa sana çok uygun fiyatlar verebilirim. başarılar ihsanturgut1@gmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yöneticilik
Üye165 yazı
İhracat yapma konusunda yardımcı olursanız seviniriz.

Mutfak, banyo dolabı, iç kapı, sehpa talep doğrultusunda imalatımız mevcut. Bunun yanında ev mobilyası, ofis mobilyaları firmalarının bayilikleri elimizde mevcut.
Mob. üzerine devamı olması kaidesi ile yurt dışı farklı talepleride üretim olarak değerlendirebiliriz.

furkansu_@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Muhasebe
Üye109 yazı
bu yazımı cevaplayan tüm arkadaşlara sesleniyorum.
banyo modeli özellikle üreten varsa veya elinde numune olacak tarzda modelleri varsa, özellikle beyaz renk varsa cevap yazın.

banyo modelimden kasıt şudur. 1 set = ayna + lavabo + alt dolab ( yan dolap) da olabilir.iş ciddidir.
resimleri beğenirlerse ve sonrasında ürünleri bizzat bakmaya geleceklerdir.

Üye109 yazı
ilgili arkadaşlara mail attım. ancak en önemli sorun iyi kaliteli katalog ve fiyat listesi olması.