Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ögrenciyim Yardım Eder Misniz Lütfen!!

BaşlatanacardagTarih18/02/2014 16:49:52Yorum14

İlk mesaj
Merhaba çanakkale bıgada 3. sınıf ısletme ogrencısıym aileme fazla yuk olmamak ve ılerde kendı ayaklarım uzerınde durmak,kendı ısımın patronu olabılmek ıcın ne yapmam gerektıgı hakkında buyuklerım olarak bana bılgı verebılır mısınız yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler..

Not: baslangıcta ılla para kazanacagm dıyecegm bı ıs olmasa da olur sadece bılgı ıstıyorum hanı bı soz vardır 'bana balık vermeyın balık tutmayı ogretın' dıye
Tesekkurler..
ilyasDG

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
matbaalarla konuş reklam broşür örnekleri ve fiyatları al reklamda iş yapabilirsin.
Dağıtım dahil fiyat ver matbaalar dağıtım yapmaz
LOKUMUN EN İYİSİ

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
öncelikli olarak ılgınız ıcın cok tesekkur ederm ewt bu ısı daha oncede duymustum ama yerel gazetecilik(reklam gazetecılıgı) dıye ucretsız gazete cıkartma ısı daha makul gıbı geldı ancak bana daha ayrıntılı bılgı gerekıyor bu işi daha once yapmıs bırı?? tekrar tesekkur ederm
ilyasDG

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er

Umarım başarırsınız evladım.
Benimde bir önerim olacak.. Belki işine yarar.
Eminim bilgisayar kullanabiliyorsundur. o halde otoket ( İngilizce yazamıyorum ) ve 3 D programlarını öğren. ayrıca internetten araştırma yaparak binalar için iç ve dış tasarımlarla ilgili bilgi edin.
emin ol hem para kazanırsın hemde okursun. zira çok aranan bir sektör. ( 1 adet dış cephe tasarım 150 tl)
başarılar dilerim..

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ymalat
yasar abi cok tesekkur ederm bilgisayarla aram var onerılerınızı hemen arastrmaya koyulup goz onunde bulunduracagm tekrar tesekkur ederm
ilyasDG

valla kardeş bende yarı öğrenciyim günü kurtarmak için koltuk yıkama işi yapıyorum ama bu ezik bir iştir sadece para sıkıntısı çekmeden okumanı sağlar sana tavsiyem gelecekteki işin doğrultusunda çalış. Yinede yapmak istersen bu sitemiz. iletişim bilgileri mevcut istediğini sorabilirsin
http://duygukoltukyikamaantalya.com/
www.duyguhalitemizleme.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Elektrik / Elektronik
İstanbulda Led aydınlatma sistemleri üzerine proje bazlı ve online satış yapıyoruz.İstersen bigadaki mağzalara tanıtım yaparak bizden ürün temin edebilirsin. 0532 349 15 10

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
asil;
ilgin icin tesekkur ederm ama çanakkledeym sızın frımanın faalıyet alanı ıse yanılmıyorsam antalya..

cenkyuce;
sızede tesekkur ederm led aydınlatma sıstemlerının biga pıyasasındakı durumu hakkında bılgı edınıp sıze donmeye calısırm
ilyasDG

Merhaba,bence insanlardan ne işi yapayım gibi bilgi almak yerine yapabileceğin tarz işler neler onları belirtip o işi yapanlardan öneri alsanız sizin için cok daha iyi olur ,gelen cevaplar işinize yarar en azından.Kafanızda bence sizinde az cok bir fikir vardır yoksa edinin derim.Çünkü herkes her işi yapamaz o işe yatkınlığınız,ilginiz olması gerekir.Böyle kim ne dese boş.Başarılar.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Tekstil
05330290027 ararsan görüşelim

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Vay arkadaş bigadan birini burda görmek şaşırtıcı :)

-yerleşkede çalışabilirsin
- A2 ehliyet al paket servisi işine gir
- Kafelerde işe gir yaz geliyo eleman alımlarına başlamışlardır

biraz sermaye biriktirirsin işini kurarsın

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Ö?renci
Merhabalar iş konusunda size öneride bulunmak ve yardımcı olmak istiyorum öğrenci kardeşim... ilk etapta size kredi açıp ürün yollarım iyide kazancınız olur. eve bile para yollarsınız. özelden adresinizi yollayabilirsiniz.
ürüm hakkında bilgi ... piyasaya çıkan yeni bir ürün bu, piyasa bu konuda çok boş..
ürün 10 saniye gibi kısa bir sürede görsel olarak test edilebiliyor. iyon teknolojisi, bir fizik kanunu olarak elektrik vasıtası ile iyon üretmektedir. dünyada kullanılan bir teknoloji fakat Türkiye de pek bilinmiyor ama ürün tanındıkça talep artıyor.
cihaz, pirize takılınca negatif iyon üretimine başlıyor. (iyon teknolojisi) küçük bir ürün olmasına rağmen faydaları çok.
cihaz ne işe yarar:
Bulunduğunuz kapalı ortamdaki havayı toz, koku, sigara dumanı, polen gibi mikro-kirleticilerden ve aynı zamanda bakteriler, virüsler, küf, mantar grupları, gibi tüm mikro-organizmalardan temizlemekle kalmayıp sürekli olarak, havadaki oksijeni açığa çıkarır. ev yada ofisimizdeki Odayı negatif iyonlarla doldurur:
ortamda homojen olarak (-) iyon yayar Bu sayede, havayı canlı – cansız her türlü mikro-kirleticiden, arındırıp oksijen oranı yüksek solunabilir temiz kaliteli hava elde edilir ve bunun sürekliliği sağlanır. Başka bir deyişle, negatif iyonların yoğunlaştırılmasi ile havada dolaşan mikrop, kirletici partiküller, polen ve sigara dumanından oluşan atom tanecikleri tamamen yok olmakta. Bu tanecikler negatif iyonlar tarafından emilip iyonize edildiği anda teneffüs edilen hava mükemmel şekilde temizlenmektedir
NEGATİF İYONLARIN MUCİZELERİ nden bazıları şöyle sıralanabilir.

Sitres, defresyon, zihinsel yorgunluk, uykusuzluk, kas yorgunluğu, migren, erken cilt kırışması, cilt bozuklukları, tansiyon, romatizmal ağrılar, çağımızın hastalığı kabul edilen, özellikle çocukları vuran astım ve alarjiler, nefes darlığı, mikrobik enfeksiyonlar gibi pek çok rahatsızlığı sürekli kullanımda tedavi ediyor. Sinek, karınca ve hamamböceği gibi zararlılar yüksek Negatif Hava iyonu içeren odaları çoğalmaya ve yerleşmeye uygun görmezler. Bu şekilde, evimiz yada iş yerimiz bu zararlılardan doğal bir şekilde kurtulmuş olur.
Negatif Hava İyonları Küf oluşumunu da engeller.
KULLANILDIĞI YERLER :
Konutlar, Ofisler, Camiler, Oteller, sürücü kursları, Hastaneler, Ameliyathaneler, Yoğun Bakım Üniteleri, Spor Salonları, Güzellik Merkezleri, Yatak Odaları, Rehabilitasyon/ Reanimasyon Merkezleri, Laboratuvarlar, Klinikler, Yatakhaneler, Okullar ve Eğitim Merkezleri, Kreş ve Çocuk Yuvaları, Sinema-Tiyatro ve Konferans Salonları, Bar, Disko, Cafe ve Eğlence Merkezleri, Kahvehaneler, Lokaller, Lokantalar, kuaför salonları, iternet cafeler, kısacası tüm işletmeler ve Yaşam alanları…

Cihazın iki tip üretimi var. konut ve ofis tipi diğeri ise daha geniş alanlar için. perakende satışlarda %400-500 gibi kar ile satılmasına rağmen her kesimin rahatlıkla satın alabileceği bir fiyat. saygılarımla... burhan tunca 0532 332 74 93
burhan tunca

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Elektrik / Elektronik
Merhabalar kardeşim.Üniversite okuyosun çevrende var belli ki. Sana geçici tattoo (dövme ) yapmanı öneririm.30 TL sermaye ile 300-400 TL kazanabilirsin.Detayları , yapılışı merak ediyorsan ;
URL : http://adf.ly/hqtXP

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Bankacylyk-Finans
Selam "acardag",
Öncelikle hangi işleri yapmak istediğini ve bunların hangilerine yatkın olduğunu belirlemelisin. Sonra bu işler hakkında internette detaylı bir araştırma yapın hangi işi yapacağına karar vereceksin.
Yapacağın işi belirledikten sonra bu iş üzerinden bilgi edinecek ve uzmanlaşacaksın. Bu işi yapanlara ulaşmaya çalışacaksın. Bu işle ilgili seminer, fuar vb. etkinliklere katılacaksın.
Tüm bunları yapmak senin epey zamanını alacak ancak uzun vadede belli bir alanda uzmanlaşmanı sağlayacak ve bu alandaki işlerden para kazanma fırsatları elde edeceksin.
Bir an önce para kazanmak istiyorum derdine düşersen uzmanlık gerektirmeyen işlere yönelmek zorunda kalırsın. Kısa vadede kazandığın para, bir öğrenci olarak bugün seni tatmin edebilir ancak gelecekte tatmin etmeyebilir.
Öğrenci iken çok paraya ihtiyacın var ise uzmanlaşmaya çalıştığın alanda ek işler yaparak para kazanabilirsin. En kolay yöntem, uzmanlaştığın alanlar ile ilgili hazırlayacağın haber, makale vb. bilgileri belirli internet siteleri üzerinden paylaşım düşük ek gelir kazanabilirsin.
İyi çalışmalar dilerim.
Fizibiliteİnfo
www.fizibilite.info

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ynternet
Çok net bir şekilde şunları söyleyebilirim
-Açacağın ve yapacağın işe A dan Z ye hakimiyet.. bu en önemlisi.. Yapacağın işteki tüm çakallık ve fırıldaklıkları ve artı işin işleyişi tedarik zincirlerine hakimiyeti, teknik boyutu vs. sine hakim değilsen bunların her biri için istihdam ettiğin insanlar isterlerse ilahi seçilimlerle karşına çıksınlar en ufak bir acemiliğinin üstüne oynamakta asla tereddüt etmezler, yeter ki işe soğuk ve acemi olduğunu hissettir.. Hayatta en güvendiğim insan bu dediğin adam bile bu kümeye gün gelir dahil olabilir..
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama