Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bijuteri İsi

BaşlatangurbetcıTarih19/03/2014 17:44:24Yorum13

İlk mesaj
Üye161 yazı
turkiyede yasadigim sehirde islek bir caddede 30-40m dukkan kiralayip bijuteri acmak istiyorum duydumki kar marji iyi ama bu ise yabanciyim nerden alinir biliyorum ama binlerce cesit var hangisi moda hangisi satilir kaca satilit fikrim yok bu yuzden bana iyi bir firma lazim urunleri satilan kar marjini yuksek tutan urun iadesi yapabilecegim bir firma bilgisi olan yada deneyimi olan arkadaslar varsa yardimci olursa sevinirim

saygilar

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Üye161 yazı
abi bir kisinin bile fikri yokmu ya

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Di?er
Üye292 yazı
İstanbula gel, Eminönü tahtakalede bir kaçtane bujiteri toptancılarının olduğu han var. Buralara gir çık, fiyatları heryere sor. Emniyet han ucuz bujiteri ürünlerini bulacağın yer. Birz daha kalite istersen Mısır çarşısından tahtaklaeye çıkan yolda sol köşede bir han var. Burada tek dikkat emen gereken pahalı ile kaliteli arasındaki bağlantı. Bu yola giderken sağdan dar bir sokak bir hanın alt katına iner orada da incik boncuk bulursun.
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye161 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tradeengineer
İstanbula gel, Eminönü tahtakalede bir kaçtane bujiteri toptancılarının olduğu han var. Buralara gir çık, fiyatları heryere sor. Emniyet han ucuz bujiteri ürünlerini bulacağın yer. Birz daha kalite istersen Mısır çarşısından tahtaklaeye çıkan yolda sol köşede bir han var. Burada tek dikkat emen gereken pahalı ile kaliteli arasındaki bağlantı. Bu yola giderken sağdan dar bir sokak bir hanın alt katına iner orada da incik boncuk bulursun.

daha once bu isi yaptinmi hocam

Üye161 yazı
guncel

Yeni Üye89 yazı
işi bilmiyorsanız mutlaka bayilik alarak başlayın bir sürü bijuteri bayiliği veren firma var. satacak ürün hangisi, hangisi moda olur, hangisi satmaz bunları bilmeniz gerekiyor. En güzeli bayilik alıp bir süre çalışmak işi öğrenince bayiliği bırakırsınız ya da yandan mal alır dükkanınızda satarsınız.

Üye161 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - enginint
işi bilmiyorsanız mutlaka bayilik alarak başlayın bir sürü bijuteri bayiliği veren firma var. satacak ürün hangisi, hangisi moda olur, hangisi satmaz bunları bilmeniz gerekiyor. En güzeli bayilik alıp bir süre çalışmak işi öğrenince bayiliği bırakırsınız ya da yandan mal alır dükkanınızda satarsınız.

bayiiligi bende dusundum ama bayiilik alinca adamlar sadece kendi mallarini satmami istiyor karda azaliyor ben hediyelik esya canta cuzdan gozlukte satmak istiyorum izin vermezlerki bildiginiz iyi bir bayiilik varmi

Yeni Üye89 yazı
Takistir firması olabilir

Üye161 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - enginint
Takistir firması olabilir

onu arastirdim hocam ama fiyatlari diger sirketlere gore biraz ucuk demir bijuteri hakkinda bilgin varmi

Yeni Üye2 yazı
Sizin ne demek istediğinizi anladım ürün bulmaktan ziyade hangi ürünler gider hangisi elde kalır mesele tabiki bu benim bir arkadaşım bu işi yapıyor çinden mal getirip bujiteri mağazalarına satıyor tabiki hangi mal gider hangisi gitmez o bilir düşünürsen tanıştırabilirim istanbulda yalnız.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Eczacy
Üye161 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Xmen
Sizin ne demek istediğinizi anladım ürün bulmaktan ziyade hangi ürünler gider hangisi elde kalır mesele tabiki bu benim bir arkadaşım bu işi yapıyor çinden mal getirip bujiteri mağazalarına satıyor tabiki hangi mal gider hangisi gitmez o bilir düşünürsen tanıştırabilirim istanbulda yalnız.

valla cok iyi olur hocam onunla nasil gorusebilirim

Üye292 yazı
Gurbetçi bu işi yapmayı düşünüyorsan atla istanbula gel bir iki gün kal. Demir bujiteri ve benzer firmalar Eminönün'de ( Mısır çarşısı-tahtakale civarında) . Takıştır Düzce firmasıydı ilk bu sektöre giren bayilikte başarılı bir firma.

Arkadaşlar bayilik alma fikrini ortaya koymuş evet güzel ama ürün çeşidi bellidir, kar marjı bellidir. Bazı yerlere göre fiyatlarıda yüksek gelebilir fakat bulunduğun konum markaya değer veriyorsa düşünmelisin. Ayrıca sezon ürünlerini satamadığında iadesi var mı bu önemli bir konudur takı sektöründe.

Modaya gelince tahtakalede 10 yıldır satılan ürünleride bulursun, her sezon yenilenen ürünleride bulursun. Kar marjı evet yüksektir bu işin fakat çeşitte çok fazladır. Aldığın ürünün iadesi genelde olmaz sezonluksa. Belli bir zaman sonra sende kendi tasarımlarını yapar ve tezgahina koyarsın ilgin var ise. Modayı, dizileri, filmleri takip etmek gerekir her yeni üründe afişle tanıtmak gerekir. ( Süleymanın yüzügü, hürremin bilekliği vs. gibi)

Bu işi ben öğrenci iken, seyyar tezgahta yaptım.( 2003 - 2007 arası) Aldım veya kendim tasarladım. Bir semtte 3e satamadığımı diğer semtte 5e kapış kapış sattım. ( Bu cümle üzerine düşün).

Bu sektörün bir kötü tarafıda imalatçı bir firmanın gelip 100 metre ilerine Dükkan açma ihtimali.
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Üye161 yazı
...

Yeni Üye52 yazı
el işlemesi isim yazılı abajur kabaklarımızla toptan ve perakende olarak hızmetınızdeyız....5458271883

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sanatçy