İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Toner Toptancılığı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorumS
Üye105 yazı
H
Yeni Üye1 yazı
T
Üye194 yazı
Toner ithalatı yapıyoruz bayilik verebiliriz..
05325119544
H
Yeni Üye17 yazı
A
Yeni Üye57 yazı
biraz sermayen varsa çinden direk getirtelim. denenmiş yüksek kalite.
maddi olarak problemleri çözemedik o yüzden isterseniz getirte biliriz. hatta çinli firmalardan çok cazip teklifler gelmek te bu iş için ama malsesef nakit problemi var!
maddi olarak problemleri çözemedik o yüzden isterseniz getirte biliriz. hatta çinli firmalardan çok cazip teklifler gelmek te bu iş için ama malsesef nakit problemi var!
E
Yeni Üye68 yazı
20/03/2014 : 20:12:15#6
Web sitesi
Alıntı
Bana kartuş ve toner gerekli ancak söyle benim 21 müşterim var bunlardan gelen siparis e göre sizden isterim.
www.yereladaylar.com
T
Üye194 yazı
Toptan Toner Taleblerinizi karşılayabiliriz dolum fiyatına sıfır toner satıp para kazanabilirsiniz..
www.bursaprint.com
05325119544
www.bursaprint.com
05325119544
E
Yeni Üye68 yazı
01/04/2014 : 14:30:40#8
Web sitesi
Alıntı
Güncel
İstanbul ve yakın civardan toptan toner ve kartuş almak istiyorum
İlgilenenlerin özel mesaj atmalari rica olunur
İstanbul ve yakın civardan toptan toner ve kartuş almak istiyorum
İlgilenenlerin özel mesaj atmalari rica olunur
www.yereladaylar.com
T
Yeni Üye2 yazı
02/06/2014 : 22:25:46#9
Web sitesi
Alıntı
dırekt ıthalat yapıyorum..a kalıte muadıl toner ve drum getırıyorum fiyat verebilirim.. 05323611665 mecidiyeköy
tonerborsasi
H
Yeni Üye17 yazı
B
Yeni Üye75 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - Aragon79 biraz sermayen varsa çinden direk getirtelim. denenmiş yüksek kalite. maddi olarak problemleri çözemedik o yüzden isterseniz getirte biliriz. hatta çinli firmalardan çok cazip teklifler gelmek te bu iş için ama malsesef nakit problemi var! |
ne kadara mal oluyor hocam...
varolum1969@hotmail' mail atar mısın
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz