Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Evde Eşofman Dikimi Yapıp Pazarda Satmak

BaşlatanrkkyyllTarih05/12/2015 01:30:20Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Ben evde eşofman dikimi yapıp pazarda satmayı düşünüyorum sizce bu iş mantıklı olur mu ilerde büyütürsem tekstil atölyesi açarım diye umit ediyorum eşofman dikimini makina ile kendim evde yapabiliyorum girişimden anlayan arkadaşlar bu işi yapmaya başlamam sizce mantıklı olur mu tekstille ugraşma sonu hüsran olur gibi yazılar gördügüm için çok tereddütteyim bu konuda sizce ilersi nasıl olur tutar mı bir tanesi 3 tlye maal oluyor evde kendim dikersem bana ama herzamanda tek bir ürünü de satabilirmiyim orası da muamma

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye89 yazı
bence instagramda butik açın pazardan daha fazla satış elde edersiniz kapıda ödeme ve ya eft havale ile ödemenizi alır ürünü hazırlayıp gönderirsiniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye345 yazı
ne tip eşortman dikiyorsunuz yada planlıyorsunuz
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Üye151 yazı

senin düşündüğün en doğrusu pazarda para cepte.internet işi sana uymaz sen değerlendirme yapacaksın.kargo parasına zaten ürün satarsın.evde makinn varmı ben birkaçsene evde böyle kazandım eşim hasta olunca bıraktım.bi ovalok bir singer sana eşfman karşılığı verebilirim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen
Üye151 yazı
parti kumaş konusuda yardımcı olabilirim.z.burnunda oturuyorum piyasayı biliyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen