Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ne İş Yapabilirim.

BaşlatanokurTarih04/12/2015 15:47:26Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
20 m2 dükkanım var sokak arasında fenada işlek bir yer değil karşımda bayan kuaförü, solumda erkek berber salonu, sağımda oto kiralama, karşı sol çaprazımda fırın, sokak başında nalbur var anlayacağınız işlek bir cadde değil ama sokak olarak fena işlek sayılmaz.
Bu dükkanda ortalama günlük 200 veya 300 tl ciro yapabilecekğim iş fikirlerine ihtiyacım var. yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye43 yazı
Kuru fasulyeci ac bence firinda varmis karsida o pisirsin sen sat. Yanina pilavla tursu. Bi basta sogan koy. Al sana is. Fistik gibide para kazanirsin. ( sanirim benim karnim acikti) :)

Yerleşim Hollanda / AmsterdamMeslek Ticaret
Üye546 yazı
Şöyle baktım da hocam çiğ köfte gidebilir mi ?? Alan küçük olduğu için alternatif biraz zor gibi

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye89 yazı

piliç çevirme dükkanı olabilir pilavda koyarsın bol bol broşür bastır dağıt ver yesin millet makinesi 2000 liradan başlıyor

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye99 yazı
merhaba herkesin kendisine gore fikirleri var tabiki

bencede ofis yap ve icine pvc den bir pencere ic kapi celik kapi ve daire ici tamiratlar boya yapilir istersen bu konuyu konusa bilirz bende istanbuldayim
elegez

Yerleşim Türkiye / YgdirMeslek Di?er
Yeni Üye6 yazı
kuru gıda baharat salca v.s sat..az sermaye sürekli ihtiyaç en güzelide mahalle arasında gider bu iş..

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ymalat