Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Reklam Ve Dağıtım Firması Kurmak

Başlatanumitkaragoz1988Tarih18/02/2014 19:55:54Yorum2

İlk mesaj
Üye135 yazı
arkadaşlar reklam ve dağıtım firması kurmayı düşünüyorum. ilçem içerisinde tasarladığım katalog, broşür, kartvizit gibi bir çok reklam ürünlerini hem tasarımını yapıp hemde dağıtımını yapmayı düşünüyorum. dağıtımcılık hakkında hiç bir tecrübem yok daha önce ne bir kuryelik nede dağıtıcılık yaptım. dağıtım hakkında ne gibi zorluklarım ve ne gibi araç gerek gerekiyor.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye32 yazı
Bir ara bende düşünmüştüm fakat sadece tasarım kısmını. Öncelikle photoshop, Corel draw,illustrator vb programlara kısmende olsa hakim olman gerekiyor, hem tasarım hemde dağıtımını yaparsan daha iyi olur bence fakat kesin yapacaksan piyasa analizinin iyi yapılması gerek olduğun bölgede böyle bir işe ihriyaç varmı yokmu dağıtım veya tasarım hangisine daha çok ihtiyaç var bunları iyi analiz etmelisin. Şuan düşündüğün sektörde iş işi açıyor işe girdikten sonra biranda kendini farklı bir noktada bulabilirsin tabi bir fark yaratırsan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye135 yazı
bölgeyi mesleğim gereği biliyorum. dağıtıcı firmalar bu konuda eksik. bulunamıyor kolay kolay. tasarım konusu zaten biz tasarımcıyız. pazarlamacılık kabiliyetimiz yok. bu bizim büyük eksikliğimiz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er