Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

20 M2 Dukkanda İslek Caddede Bebek Marketi

BaşlatandarngloveTarih13/01/2016 00:47:42Yorum14

İlk mesaj
Üye335 yazı
Yay ve arac trafiginin yogun oldugu merkezi luks bir semtte ( erenkoy-ethem efendi caddesi) cadde uzerinde kendime ait 20 m2 bir dukkanim var.Bebek marketi acmak istiyorum ayni zamanda webtende desteklemeyi dusunuyorum , ancak dukkan cok ufak oldugundan kafamda sorular bulunmakta...

- herhangi bir isim almayi dusunmuyorum
- ebebek gibi magazalardan iskontolu urun almayi planliyorum , onlarin urunlerini webte kendi sitemde listeleyip siparis gelince oradan tedarik etmeyi dusunuyorum.
- bu da diger bir alternatif krafter tarzi luks bebek arabasi bayiligi alabilirim .
-SADECE PRIMA BEBEK BEZI BAYILIGI ALIP SATIS YAPMAK YENI AKLIMA GELEN BIR FIKIR
Simdilik dusuncelerim bunlar fikirlerinizi bekliyorum

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Üye335 yazı
Guncel

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye107 yazı
ebebek mantıklı olabilir, ama sana getirisi ne kadar onu bilmiyorum. Bebek mağazası yerine isterseniz iç giyim dükkanı açın. Lüks bir semt diyorsunuz V&S gibi ünlü markaların satışını yapıp getiri elde edebilirsiniz.
Ay başında bankaya maaş almaya giden mi yoksa o maaşları bankaya yatıran mı olmak istiyorsun?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye217 yazı

ebebek den o şekilde ürün alamazsın.çok net bilgi.63 mağaza oldu adamlar.ayrıca fon şirketi old için öyle bir yapılanmaya girmezler. ankara merkezli çok iyi firmalar var. (özelcan bebe vs) belki onlardan alabilirsin
web olayı bebek sektöründe imkansız gibi bişey.müthiş bir rekabet var. ebebekler jokerler annelutfenler birbirini yiyor.yeri geliyor zararına ürün satıyor webde. çok çok iyi para harcaman lazım google reklam - facebook reklam için (ayda 50 - 60 bin tl lerden bahsediyorum)

Onun dışında primanın marjı %5 -10 dur.bebek bezi sadece mağazaya trafik yaratır. Anne baba gelsin bezin yanında emzik biberon vs alsın diye mağazada tutulur.Zaten marketler (migros-carrefour ) fiyatı öldürür .Zaten bez- mama işlerine girme derim bu işi yapacaksan yüzde 50 nin altında marja iş yapan zarar eder. benim kanaatim.

Benden sana tavsiye Stokke diye lüks bir marka var. Yurt dışında ünlüler popstarlar çocuklarına alır. Yurt dışından getirtip satabilirsin belki. bu markayı ebebeğe dahi vermiyorlar. Bunun gibi çok renkli cicili bicili markalar var yurt dışında türkiyede hala olmayan.Anneler yurtdışından getirtmeye çalışıyor. Onları getir. 80-100 bin tl lik ürüne 20 metrekare mağazayı tıka basa doldurursun. Özelden yazarsan yardımcı daha da olmaya çalışırım.

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Ö?renci
Üye198 yazı
Sadece erkek iç giyim işi yaparak ciddi cirolar çıkabilir mağazanızda. Türkiye de sadece benim sattığım
Björn borg g star gibi dünya markalarının ihraç fazlası ürünleri mevcut ilgilenirseniz görüşebiliriz
İyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / YskenderunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye335 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - etihus
ebebek den o şekilde ürün alamazsın.çok net bilgi.63 mağaza oldu adamlar.ayrıca fon şirketi old için öyle bir yapılanmaya girmezler. ankara merkezli çok iyi firmalar var. (özelcan bebe vs) belki onlardan alabilirsin
web olayı bebek sektöründe imkansız gibi bişey.müthiş bir rekabet var. ebebekler jokerler annelutfenler birbirini yiyor.yeri geliyor zararına ürün satıyor webde. çok çok iyi para harcaman lazım google reklam - facebook reklam için (ayda 50 - 60 bin tl lerden bahsediyorum)

Onun dışında primanın marjı %5 -10 dur.bebek bezi sadece mağazaya trafik yaratır. Anne baba gelsin bezin yanında emzik biberon vs alsın diye mağazada tutulur.Zaten marketler (migros-carrefour ) fiyatı öldürür .Zaten bez- mama işlerine girme derim bu işi yapacaksan yüzde 50 nin altında marja iş yapan zarar eder. benim kanaatim.

Benden sana tavsiye Stokke diye lüks bir marka var. Yurt dışında ünlüler popstarlar çocuklarına alır. Yurt dışından getirtip satabilirsin belki. bu markayı ebebeğe dahi vermiyorlar. Bunun gibi çok renkli cicili bicili markalar var yurt dışında türkiyede hala olmayan.Anneler yurtdışından getirtmeye çalışıyor. Onları getir. 80-100 bin tl lik ürüne 20 metrekare mağazayı tıka basa doldurursun. Özelden yazarsan yardımcı daha da olmaya çalışırım.

Stokkeyi biraz arastirdim sadece jokerler satiyor ozellikle bebek arabasi cok tutuluyor.20 m2 dukkanda sadece bu markanin bebek arabasini satsam nasil olur birde bu stokkenin kar marji nedir acaba

Üye385 yazı
20 metrekare bir yer bebek arabası vb.. şeyler için çok ufak kalır mutlaka bebek ürünleri yapıcam diyorsanız sadece ve sadece bebek elbisleri üzerine yapmanız daha doğru olur çünkü kar marjı yüksektir fazla yer tutmaz ama erthem efendi gibi A + bir yerde dekarasyonnunuzu çok lüks yapmanız gerekli ve sattığınız ürünler dogru düzgun markalar olmalı B&G tarzı yüksek fiyatlı olmalı.her marka ürünü o caddede satamazsınız.Birde dükkanınız ethem efendinin neresinde o da önemli, eğer istasyona yakınsa daha iyi çünkü orası ethem efendinin merkezi biraz daha aşağı inmek yada yukarı çıkmak yaya trafiği azaldığı için mantıklı değil.
e bebek, markalı ürünleri zaten piyasadan çok daha pahalı satıyor ordan iskontolu alıp satmanız zaten mantıklı değil.
maalesef artık kimse ufak dükkanlara gitmemekte genelde her ihtiyacını alabileceği mamasında elbisesine biberonuna buyuk magazalrı tercih ediyorlar.

o bölgede kaliteli bir butik çikolatacı yada o şekilde sadece bebek değilde herkeze hitap eden bir dükkan açsanız daha fazla kar edebilirsiniz şahsımca.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye145 yazı
yayanın işlek olduğu yer dedin burda közde kanat közde piliç baca sorunu yoksa bir araştır derim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye335 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - orhan ay
yayanın işlek olduğu yer dedin burda közde kanat közde piliç baca sorunu yoksa bir araştır derim

közde kanat daha önce cadde üzerinde yapan bir yer vardı ancak kapandı , üstelik yıllardır açık durmuştu neden kapandı bende anlayamadım sanırım artık oranın halkı fazla tavuk tüketmemeye başladı bu tavuğa güvensizlik olaylarından sonra...

Yeni Üye84 yazı
Etihus arkadaşımızın web, ten satış fikirlerine aynen katılıyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Üye335 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - suattemur
Etihus arkadaşımızın web, ten satış fikirlerine aynen katılıyorum.

ne olabilir peki bu tarz bir cadde üzeri dükkanda

Üye110 yazı
Çok güzel çiğ köfteci olur .Küçük dükkan, tam çiğ köfteci için ...ama mesaisi uzun,getirisi güzel düşünün derim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye8 yazı
güzel sektör seçmişsiniz arkanıza bakmadan devam.

Yerleşim ABD / XMeslek Ticaret
Üye335 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ycl68
Çok güzel çiğ köfteci olur .Küçük dükkan, tam çiğ köfteci için ...ama mesaisi uzun,getirisi güzel düşünün derim.

Komagene aslinda aklimdan gecmedi diil tamda yeri ama artik cigkofte sektoru ne kadar para kazanir bilemedigim icin kararsiz kaldim sonucta artik her kose basinda bir cigkofteci var ne de olsa diye dusunuyorum.

O cadde uzerinde bir tane vardi kiralik dukkan o da kapandi , simdi hic yok

Üye335 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - fan
güzel sektör seçmişsiniz arkanıza bakmadan devam.

Guzel sektor evet ama rakipler cok buyuk ve kiran kirana bir sektor ne sekilde girmem dogru olur halen karar vermis degilim.Mesela yukarida bir arkadasin dedigi stokke bebek arabalarini sadece joker getiriyor ve arabalar en ucuz 1500 tlden basliyor caddede her yerde bu arabalardan var ...

20m2 dukkana kac araba sigdirabilirim , yoksa araba disinda baska bebek sektorune mi yogunlasmaliyim bilemedim