Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bodrum Katında Ne Üretebilirim?

Başlatanumitkaragoz1988Tarih23/11/2014 18:57:00Yorum9

İlk mesaj
Üye135 yazı
Zabıta olarak görev yapmakdayım. hayatımı bu şekilde biyere bağlı devam ettirmek istemiyorum. kendi işimin patronu olmak için düşünceler içerisindeyim. kendi evim var ve evimin altında bodrum katı mevcut. (180 m2) araba girip çıkabiliyor. bu bodrum katını nasıl değerlendirebilirim. üretim yapmak istiyorum ama ne üretebilirim. zabıtalık dışında herhangi bir iş alanında tecrübemde yok. ne tür işler önerebilirsiniz arkadaşlar bana.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye86 yazı
Yaşadığın yer sıcaksa ve biraz da sermaye varsa (aşağı yukarı 60.000 civarı) küp buz, tüp buz veya kalıp buz üretebilirsin. Bilinmeyen ama karı yüksek bir işmiş duyduğuma göre. Bu konuda tecrübem yok. Araştır sen yine de.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Mühendis
Yeni Üye98 yazı
Mantarçç
kaan

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye193 yazı

anlaşılan ticaretle hiç uğraşmamışssın.memurluğu bırakıp iş yapacağım diyen insanların aklına şaşıyorum.siteye bi sor memur olmak isteyen kaç esnaf var de inancın olsun % 95 gibi bi rakama ulaşır. otur al maaşını keyfine bak. hee ek iş ne yapabilirim de başım üstüne olabilir derim.

Yerleşim Türkiye / K. Mara?Meslek Di?er
Üye109 yazı
Herkesin yaptığı işler de rekabet kıran kırana devam ediyor.cok degisik ve ilginç bir sey yapman icin once fizibilite yap

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye53 yazı
İyide arkadaş mesleği bırakıp ticarete atılacam demiyor sanırım. Mesleğe devam ederken ek iş ne yapabilirim diyor. Yada emekliliği isteyip iş hayatına atılmak ıstıyor. yoksa da bugun hazır parayı kım bırakmak ıster.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Halkla ili?kiler
Üye135 yazı
ilk etapda mesleğimi bırakmıcam tabikide. eğer iyi para kazanmaya başlarsam yapacağım bu ek işle, mesleğimi bırakıp kendi işime yönelmek istiyorum. ama neler yapabilirim bilmiyorum. ilk etapda küçük çaplı gelir getirmesede olur. kendi giderini karşılayacak şekilde kazansam yeterli.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye292 yazı
180 m2 yerde inek besleyip sütçülükte yaparsın, oto tamirciliği de yaparsın bu senin ilgine ve becerine kalmış bir şey. Burada aklında olupta nasıl yapılır dersen bilgili arkadaşlar yardım edebilir.
Ne kadar sermayen var, kazanç olarak minimum düşüncen ne?
Hobi atölyesi kur, matbaa işi yap, çerçeveci ol, kırtasiye aç, bakkal aç , oto tamircisi, şarküteri, süpermarket her şeyi yapabilirsin.
Esnaf olursan en iyimser olarak haftada 6 gün 09:00 - 19:00 çalışırsın.
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye135 yazı
hobi atölyesi daha öncede düşündüm ama hobi olarak neler yapabilirim onlara karar kılamadım. sermayen 60 bin tl

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye30 yazı
yer istanbul, mekan 180 m2. ver kiraya bak keyfine kardeş.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er