Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

S. A. Fotoğrafcılık Mesleği Hakkında Yardım??

Başlatanmertefeo38Tarih18/02/2014 16:43:16Yorum5

İlk mesaj
Üye122 yazı
Fotoğrafcının yanına cırak olarak girip ileride fotoğrafcı olmak istiyorum. Aklıma takılan yerler var mesela fotografcı ne kadar kazanır?
Normal bir mahalleye açsam ilerde ne kadar kazanırım bunu merak ediyorum.

Birde mesela ileride fotografcı olduğum zamanlar düğün salonlarıyla anlaşma yapsam onların düşün videolarını düğün içinde foto çekimi vb. yapsam bana verirler mi ?? :)
Daha da nasıl geliştirebilirim fotografcılığı ?

Neler yapabilirim düğün gibi neler ekleyebilirim yardımcı olur musunuz??
Baki

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye48 yazı
Fotoğrafçı dükkanı açman için üniversitelerin ilgili bölümlerini bitirmek zorundasın. Yoksa yasal olarak açamazsın.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye21 yazı
Çıraklık belgesiyle açılıyomu bilmiyorum ama üniverste olarakta önce üniverste sınavına girip 180 barajını aşıp güzel sanatlar fakültesi yetenek sınavına girmen gerekiyor 4 yıllık lisans veya Meslek yüksek okuluda direk YGS puan ile 2 yıllık bitirebilirsin.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ö?renci
Üye122 yazı

Tamam da oralar kolay iş hakkında yeterli bilgiyi alayım ben belge işini hallederim. Gider bir fotoğrafcının belgesiyle açarım tanıdık :)
Bulurum bir yol.
Baki

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
Merhaba çok ıyı bir meslek secmısın bu yolda devam et .ılk once studyo fotografcısı. sonra dugun salonların fotografcısı. nıkah salon fotografcılıgı
yok ben bunlar ugrasmam dıyorsan . o zaman reklam fotografclıgına kafa yorucan bunu uzerıne yogunlasıcan her alanda ıhtıyac var
iskenderbeg

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye3 yazı
Düğünlerde 10 kuruşluk 1 fotoğrafı 15 liraya satmışlığım var kârlı bir iş anlıcağın. otellerde ya da düğün salonlarında ihaleyle oranın işlerini senin alman lazım

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Ö?renci