Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Üretime Dayalı Para Kazanmak İstiyorum

Başlatanceho0Tarih03/07/2008 23:38:11Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Arkadaşlar üretime dayalı para kazanmak istiyorum, sermaye işin güvenilirliğine bağlı olarak aile desteğiyle değişecektir ancak maksimum 300-350 bin ytl olacaktır ancak hangi alanda bir çalışma yapacağımı bilmiyorum,ancak seri üretim olsun istiyorum ve yurtdışına ithal etmeyi düşünüyorum, sizce hangi alanlarda neler yapılabilir fikirlerinizi bekliyorum

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye831 yazı
ilk önce emeklemeni tavsiye ederim eğitim şart

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye76 yazı
Selamlar ismim erdinç bodrumda 12 yıldır turuzimle uğraşıyorum oto kiralama sekteründe geniş bir portföye sahip durumdayım vebu meslekte web sayfamı ve resmi e.mail adresmi kurdum ciddi bir yatırımcı arıyorum tekrar söylüyorum geniş bir müşteri potansiyelim var ilgilenen olursa benimle irtibata geçsin 29 yaşında 1 yıllık evliyim teşekkkürler google erdinç tekin yazmanız yeterli olcaktır tüm bilgilerim karşınza çıkar zaten 0532 6063913
Devir Kiralama Devri

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Turizm
Üye295 yazı

CİDDİ BİR İŞ İSTERSENİZ ÜRETİ,MAĞAZA,PAZARLA,İSİM HAKKI VEREBİLİR SİNİZ İHRACAT YAPABİLİRSİNİZ
SİZİN SERMAYENİZ BU İŞE YETERLİDİR.

Amacınız Baklava Pasta Cafe Sektörün de Lider bir firma kurmaksa
Beşyıldızlı Kurumsal Üretim tesisi ve Mağazalar açmaksa profosyonel bir ekip ve Profosyonel Pazarlama ağı kurmaksa
Veya Var olan firmanızı bu kıstaslara uyarlamaksa lütfen aryın.

Misyonunuz, ürün ve hizmet kalitenizle sektörünüzde lider ve öncü olmak
amacındaysanız sağlıklı ve kaliteli ürünlerinizi güvenilir bir marka olarak müşterilerinize sunmak isterseniz.
Müşterilerinizin size olan güveninin vermiş olduğu güçle dürüstlük ilkeniz ise ve bu ilkeden vazgeçmeden firmanızın adını gururla ve onurla geleceğe taşımak misyonunuzun temelini oluşturuyorsa
Sürekli ekip çalışması ve kaynak iyileştirmesi yapmak,isterseniz
Müşteriye ürün ve hizmette hep daha iyisini sunmak,isterseniz
Faaliyet ve ürünlerimizi müşteri gözüyle değerlendirmek,isterseniz
Bu hedefe ulaşmak için plan ve projelerimizi kurumsal altyapı ve üst yapı hedeflerinizi birlikte çalışarak hayata geçire biliriz.

Firma olarak vizyonunuz yasalara uygun, çevreye ve doğaya saygılı, insan kaynaklarını değerlendiren, AR-GE çalışmalarıyla ürünlerini geliştiren, tüm birimlerinde sürekli iyileştirmeyi ve müşteri memnuniyetini en önemli hedefi olarak gören, eğitime önem veren sosyal sorumluluklarının bilincinde olup, sürekli kendini yenileyen, araştırmacı ve dinamik bir kurum olmak sa
Firmanız TSE den ISO-Kalite Yönetim ve TS-HACCP Gıda Güvenliği Yönetim Sistem Belgelerine Sahip olmak ise
Birlikte Çalışabiliriz.
Lütfen Arayın.

Mevlüt DAKIN
0535 961 04 04
Beşyıldızlı Kurumsal Üretim tesisi ve Mağazalar açmaksa profosyonel bir ekip ve Profosyonel Pazarlama ağı kurmaksa

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye60 yazı
sayın ceho size yurtdışı ilegirişim içkisiz türk restorantlar zincirinin ilk halkasını açmayı önerebilirim.tabiki bu önerim size ciddi bir yatırım yapacak iseniz ayrıntıları ile tüm organizasyon vede ekip çalışması olmak gerekiyo.saygılarımla

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ticaret
Üye992 yazı
ithalat ve ihracat

eger dusunuyosaniz ticarete girmeyi ithalat ve ihracat, turkiyede satis distributorlugu vb gibi konulari.ilk once seramik ve fayans
karolari ithalati ve satisi turkiye genelinde veya bulundugunuz bolgede.. tabi ki cok sorular ve cevaplar var.halen karar vermediysen goruselim .ve bir ayagin avrupada bir ayagin turkiyede olsun. ilgini cekerse burdayim............................................................................
armandocorek@hotmail.com . . 34 . 691 80 14 54

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Üye100 yazı
selamlar,
size hiç olmayan bir ürün ile ilgili üretim yapmanızı tavsiye ederim. Bununla ilgili de bizim yaklaşık 30 tane yeni ürün projemiz var. Bizzat bizim tarafımızdan oluşturulan ürünlerdir. Sizler bu konuya ilgi duyarsanız beraber ürünlerin prototifini yapıp patentini aldıktan sonra da isterseniz size ürünün lisans haklarını satar isterseniz beraber üretip pazarlayabiliriz. Bu konu ile ilgili görüşmek isterseniz msn adresim umitayaz7@hotmail.com saygılarımızla...........

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Üye295 yazı
Slm Arkadaşım bana baklava pasta cafe işiyle ilgili bilgi almak istediğini yazmışsın cevap yazdım ama cevap vermediniz bu iş çok karlı bir iş %200 ila 400 kar marjları var ilgileniyorsan.
bana bu adreslerden ulaşabilirsin

Mevlüt DAKIN
0535 961 04 04
www.gkoordinator.tr.gg
g.koordinator@hotmail.com

Üye295 yazı
hep hikaye dalga bunlar sıyırmış atın var var diye oooooooooohhhhhhh