Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Cesaret Akıl Ve Para

Başlatanottoman55Tarih25/06/2008 03:34:26Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye60 yazı
bu siteye üye olalı 15 gün olmuştur.sayın arkadaşlar çok fikir üreten var saygı duyuyorum.yanlız birbirinden fikir alma forumu oldu burası.sıcak nakit parası olan hep çekingen kararsız ne yapacağını bilemiyo.ticaretin a sından anlamayanda yorum üretiyo.yanlız işfikirleri olan arkadaşlar ve bende dahilim ve benim ilgilendiğim sektor yurtdışı işletme açmak sonrası burdaki boşlukları türkiyede üretilen mallarla dış ticaret işlerine jet hızıyla girmek.çünkü çok karlı sektorler var.türkiyede olupda orda olmayan .parası olan dış ticaret işlerinden çok iyi anlayan ve ingilizcesi veya fransızcası çok iyi olan arkadaşlarla .her konuda yazışabiliriz yanlız sonuç odaklı olması vede çok ciddi olan arkadşlarla ayrıntıları konuşabilir tüm arkadaşlara saygılarımla

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Yeni Üye3 yazı
selamlar kcoaeli gölcük de cafe bistro tarzı bir mekan düşünüyorum dekorasyon ve mekan masraflarını karşılayabilecek bağlantılarım mevcut ancak kiralanacak mekanı bulamıyorum ve bulduğumda mekana verecek kira bedelini karşılayacak ortak arıyorum, mevcut bir kaç yer var ilk görüşmelerde aylık 7 000 usd kira talebinde bulundular şehir merkezi ancak her ne kadar olursa olsun bir cafe bistro o meblağı karşılayabilirmi bilmiyorum aslında bana cesaret verecek yardımlar bekliyorum o kadar nakitim yok ancak 20-30 bin lik bir masrafı karşılayabilicek başlangıçta ödemesiz karşılayabilecek bağlantılarım var
dediğim gibi sadece mekanın temini aşamasında yardım gerekiyor ona da bir ortak bulursam
ve şimdi yorumlarınızı bekliyorum;

kocaeli gölcük malum deprem den sonra toprlanması uzun sürdü ki o kadar göç almasına nazaran çoğu olanaklar dan yoksun yavaş yavaş oluyor
kocaeli merkez de gözlemlediğim dehşet bir hareket var gıda işi yapan yerler tıklım tıklım en kuytu köşeler bile, kanaatimce gıda işinde riske girilebilir ,
detek olmak isteyen fikir vermek isteyen varsa sevinirim her şeyi halledeceğim ancak kıvılcım noktasında takılıyorum bir halledebilsem neler yapacağım teşekkürler şimdiden herkese..
doenmez...

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Otomotiv