Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Kurmak İstiyorum

BaşlatanecesuTarih31/10/2007 16:22:01Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
ben çanakkaleden yazıyoyrum gençlere hitap eden bir mağaza açmak istiyorum çok fazla sermayem yok hangi markaları önerirsiniz bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek İletişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye14 yazı
ece istambuldan cakma ürünler getire bilirsin ucuz fiyatta yada ihraç fazlası ürünleri çook ucuz fiyatla kapata bilirsiniz

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ö?renci
Üye237 yazı
çok fazla sermayen yoksa bu işlere balıklama girmeyin. eğer işyerinin mekanı iyi bir yerdeyse risk alıp markalı ürün tercihind bulun. leke jeans tavsiyem. sermayene uygun olarak ürün fiyatı daha uygun ve riski daha az senin için. yada ünlü markaların sezonu geçmiş ürünlerini peşin parayla al.
HSN

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye8 yazı

LCW en iyisi urunleride ucuz zaten

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye2 yazı
merhaba ece bende bu günlerde arastırma içindeyim. küçük sermaye ve hızlı geri dönüşümle kurulacak bulduğum en iyi iş kolu 3 sektör oldu. 1 takı toka, 2 parfumeri 3 iç giyim. ben bu üç iş kolunu 20-30 m2 cadde üzerinde olan bir mağzada birleştirip bir mağaza acmayı düşünüyorum. giriş bölümünde takı toka aksesuar mağaza iç duvarında parsımeri doldurma parfum , günlük kişisel bakım ürünleri ve arka bölüm iç giyim günlük hızlı gidenn iç giyim kira hariç mağaza kurulum bedeli 5000 ytl raflar, vitrin, ışıklandırma vs mininum sartlarda , alınacak ürünler 20.000 ytl yi buluyor cesit ve sayı belirliyor net rakamı kısaca kira bedeli semte kalmıs 25000-30000 ytl ile iyi bir iş kura bilirsin .fikirlerini payasırsan sevinirin. karsılıklı

Yerleşim Türkiye / Adana
Üye1359 yazı
Olur mu olur.

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - adanus01
merhaba ece bende bu günlerde arastırma içindeyim. küçük sermaye ve hızlı geri dönüşümle kurulacak bulduğum en iyi iş kolu 3 sektör oldu. 1 takı toka, 2 parfumeri 3 iç giyim. ben bu üç iş kolunu 20-30 m2 cadde üzerinde olan bir mağzada birleştirip bir mağaza acmayı düşünüyorum. giriş bölümünde takı toka aksesuar mağaza iç duvarında parsımeri doldurma parfum , günlük kişisel bakım ürünleri ve arka bölüm iç giyim günlük hızlı gidenn iç giyim kira hariç mağaza kurulum bedeli 5000 ytl raflar, vitrin, ışıklandırma vs mininum sartlarda , alınacak ürünler 20.000 ytl yi buluyor cesit ve sayı belirliyor net rakamı kısaca kira bedeli semte kalmıs 25000-30000 ytl ile iyi bir iş kura bilirsin .fikirlerini payasırsan sevinirin. karsılıklı
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er