Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kayseri'de Yapılacak İşler Tavsiyeleriniz Nelerdir

Başlatanmertefeo38Tarih11/02/2014 14:21:52Yorum13

İlk mesaj
Üye122 yazı
Kayseri'de neler yapılabilir ??
Hangi işler yaparak daha çok kazanabilirim.
İş fikirleri olan Kayseri 'de olan var mı?? :)
Baki

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Üye100 yazı
telefon iletişim sektörü canlı ve kareketlı bılgı almak istersen 05353971170

Yerleşim Türkiye / AmasyaMeslek Ticaret
Üye711 yazı

sermayen varsa ne iş yapılmaz ki kayseride :) 12 sene kaldım kayseride kozaklılıyım :=)

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye35 yazı
mobilium13@gmail.com adresine mail at ben satış yaparım kendi işimi yaparım dersen türkiyede olmayan bir ürünün tek satışıını sana verebilrim

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye22 yazı
az bi sermayeyle bir araçla para kazanmak istersen ve halı perde koltuk yıkama işi yapmak istersen bu konuda sana yardımcı olabilirim. 3 konudada deneyimliyiz işini güzel takip edersen güzel kazanırsın. ayrıntıları özelden konuşabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Serbest meslek
Üye122 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - blackops
sermayen varsa ne iş yapılmaz ki kayseride :) 12 sene kaldım kayseride kozaklılıyım :=)

Mesela ne iş yapılır ne kadar sermaye ister :)
Büyükkışlalıyım bende
Baki

Yeni Üye43 yazı
bende kayseriliyim. kayseride en iyi koy yufkasi gider. zaten kayseri 1 milyonluk dunyanin en buyuk koyu

Yerleşim Hollanda / AmsterdamMeslek Ticaret
Yeni Üye61 yazı
eger düşündügün iş sermayesi 5000-10000 tl ise hiç bir şey olmaz hemşehrim. boş yere zihnini yorma .

eger 100000-500.000 tl paran varsa güzel işler yapılabilir. meblayı söyle yorumumuzu yapalım.
Gayserili Müteşebbüs

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Yöneticilik
Üye122 yazı
Saygı değer abilerim Kayseri'deyiz ve burada Koltuk kanepe üretimi en çok yaygın dünyaya dağıtılıyor diye biliyorum.
Bir fabrika açmak için makineleri kiralasak fabrika da kira olsa toplam ne kadar tutar ?
Baki

Yeni Üye43 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mertefeo38
Saygı değer abilerim Kayseri'deyiz ve burada Koltuk kanepe üretimi en çok yaygın dünyaya dağıtılıyor diye biliyorum.
Bir fabrika açmak için makineleri kiralasak fabrika da kira olsa toplam ne kadar tutar ?

"2 kilo domates 3 kilo kuru sogan istiyorum ne kadar?'der gibi fabrika ne kadar diye sorulurmu gardasim:)) fabrikayi kurdun kime satcan? istikbal i var bellonasi var. varda var .. nasil rekabet edeceksin kiralik makinayla fabrikayla??

Yerleşim Hollanda / AmsterdamMeslek Ticaret
Üye122 yazı
İşte illa Türkiye değil ki mesela buradan yurtdışına isteyen kişileri bulup oraya gönderme olabilir :)
Hemde o kadar var hepsi de yolunu buluyor biz de buluruz İnşaALLAH :)
Baki

Üye105 yazı
MOBİLYA FABRİKALARINDAKİ HURDA WİNLEXLERİ TOPLAYIP SATABİLİRSİN PEK BİR SERMAYE İSTEMEZ TÜM TONAJINI ALABİLİRİM KUMAŞLARINI DA SATABİLİRİM. ARAŞTIR İSTERSEN.
İbrahim Turan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat