Ana içeriğe geç

İş Dünyası

200 Bin Lira Sermaye İle Yapılabilecek İş

BaşlatanerokaTarih04/02/2014 12:43:49Yorum101

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
200 bin lira param var bu para ile yapabileceğim kazançlı işler nelerdir. öneri ve düşüncenize ihtiyacım var teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Sağlık hizmetleri
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Yeni Üye22 yazı
200bin TL, 340bin Dubai dirhemi yapar, bircok is olanagi mevcut, sektor secin bilgi veriyim. selamlar
Global Expo Management Group Dubai-UAE

Yerleşim Birle?ik Arap Emirlikleri / DubaiMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye50 yazı

merhaba eroka ben hazır döner ve pişmiş döner üzerine üretim yapmaktayım bayilik vermekteyim dilerseniz görüşebiliriz

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
Merhaba 200 bin ile yapılacak çoook iş var ama riski olmayan bir ticaretle tanıştım ve bir telefon parasına eğer başarı arzun kaybetme korkundan ağır basarsa her işte başarılı olursun.. detayları konuşmak istersen sevincmehmett@outlook.com

Yerleşim Türkiye / Ni?deMeslek Di?er
Yeni Üye59 yazı

MADDİ İMKANI VE ÇEVRESİ OLAN İŞ YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA İŞ İMKANI LÜTFEN OKUYUN

Dünyada en fazla para harcanan sektörlenden biri sağlık sektörüdür . Bunların içinde kaplıcalar , saunalarda yer alır . Yılda milyarlarca lira harcayıp şifa arıyan insanlar var . Türkiyede yeni olan ve Türkiyede üniversitelerin desteği ile yapılan kaplıca ve sunalarda 7 kat etkili olan FAR-İNRARARED Saunalar ile evinizde , yazlık evinize , kışlık evinizede kolayca taşıyıp kurabilir , evinizde sauna keyfini yaşıyabilir ,yarım satinizi ayırıp sağlınıza kavuşabilirsiniz.
Ev tipi Far-İnfarared saunanın Bazı İl Bayiliklerini
aldım . Bu illerde ortak arıyorum. Far-İnfarared (uzak-kızıl ötesi ) sauna nedir ? size onu anlatayım :

1- Saunamız nano sistemi ile geliştirilmiş , Far-İnfarared ısıtma filmi ile üretilmiştir
2- Saunamız 220 yerine 48 volt ile çalışmaktadır , gücü 600 vatt tır
3- Sistemin yaymış olduğu eloktromanyetik sinyal , dünyanın doğal manyaetik sinyalinin 5’te biri olup kansorejen etkisi yoktur
4- Kullanılan tekstiller ve malzemeler Fitelatsız olup kansorejen değildir
5- Sistemde buhar yoktur , kuru ısı vermektedir
6- Kurulumu çok kolay olup yarım dakikada kurulup içine girilebilir
7- 30 dakika içinde kalındığında 500 ile 700 kalori yakılmaktadır
8- Yarım saatlik seansta harcamış olduğu elektrik tutarı 20 kuruştur
9- Geleneksel buharlı sistem saunaların dışında , baş dışarıda oluğundan yüksek tansiyon ve kalple ilgili rahatsızlık sorunu olmaz
10- Geleneksel buharlı saunalar yüksek ısılarda ( 100 derecelerden yukarıda ) ancak vücudun yarım cm derinliğine işlediği halde , Far-İnfarared saunamız yaydığı ısı dalgalarıyla vücudumuzun 4.5 cm derinliğine kadar işleyerek , tedavi ve diğer fonksiyonlarını yerine getirir
11- Buharlı saunalardan 7 kat daha fazla ve toksin atılmasını sağlar
12- 30 dakikalık sauna seansımız esnasında yaklaşık vücudumuzdan 400-500 gr ter ve toksin atılmasını sağlar
13- Bağışıklık sistemimizin güçlenmesini sağla**** buna bağlı hastalıkların tadavisine yardımcı olur
14- Romatizma , siyatik , ölü derilerin atılması , kireçlenme , sedef , kas ağrıları , damar tıkanıklıkları , varis ve daha başka hastalıkların tedavilerine yardımcı olur
15- 2 veya 3 akşamda bir girildiği taktirde ayda 4-5 kg verildiği gözlemlenmiştir
16- Vücutta rekreasyon etkisi gözlemlenmiştir
17- Toplam ağırlığı 15 kg dır
18- Bu ürünTürk mühedislerince 5 yıllık AR-GE çalışmaları sonucunda Nano teknolojisi ile : Far-İnfarared sistem kişisel saunanın üretimi esnasında Dokuz EylülÜniversitesi Mühendislik fakültesi Malzeme ve Metalürji bölümünden teknik destek , laboratuar desteği , Ege Üniversitesi Elektrik ve eloktranik Mühendisliği bölümünden test desteği ve Bilim Sanayi ve Bakanlığından da maddi destek sağlanmıştır. Ayrıca bu ürünün Can Damarı olan ısıtıcı ünitesinin Patenti de alınmıştır

FAR-İNFARARED SAUNAYA KİMLER GİREMEZ

Sobalı veya Far-İnfarared , hangi tip ısıtma sistemi olursa olsun ısıya çok duyarlı küçük çocuklar ve çok yaşlılar , İltihaplı eklem romatizması , hemofili hastaları , hamilelik şüphesi durumu olan bayanlar , kemoterapi tedavisi gören kanser hastalarında , kalp pili ve ritim düzenleyici kullananların sauna kullanması tavsiye edilmez

Bilim adamlarının ve Doktorların Far-İnfarared saunaların faydalarını anlatan yazılarını Facebook ta ÖZSA SAUNA dan okuyabilir. yusufoglu45@hotmail.com
izmirliyim tekstil isi yapiyorum

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye6 yazı
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/z0ax8qkigZ4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
türkiyede yeni bir sektör açabiliriz.
oakcan

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
******ÖZEL KAMPANYAMIZ ******

İLK 5 BAYİ FRANCHİSE İÇİN ;
* DÜŞÜK YATIRIM MALİYETİ
* YÜKSEK KAR MARJI (EN AZ % 600 )
* CİRODAN PAY YOK...
* REKLAM TANITIM GİDERLERİ YOK...
* İSİM HAKKI BEDELİ YOK...
ANAHTAR TESLİM KURULUM , MAKİNA PARKURU,EĞİTİM DESTEĞİ,HERŞEY DAHİL...

Neden Biz Derseniz ;

Alışılagelmiş Giysi ve Ev Tekstili Temizleme alışkanlıklarını rafa kaldıran ve ülkemize bambaşka bir konsept kazandıran; doğallığın, ferahlığın ve çevreciliğin bu sektörde de sağlanabileceğini göstermek amacıyla kurulmuş Türkiye'nin en modern Giysi ve Ev Tekstili Temizleme mağazasına sahip kuruluştur.

Peki Eco Wet Cleaning "Nasıl Doğal, Ferah ve Çevreci Olmayı Başarıyor?

* Doğaya geri dönüşümü en kolay olan en düşük mikrona sahip giysi poşetleri kullanarak.
* Kurutemizlemede varolan Perclorethilen maddesi yerine bio-deterjanları kullanarak
* Kurutemizlemedeki Perclorethilen maddesinin neden olduğu kötü kokunun yerine bio-deterjanların sağladığı temiz ve ferah hava kokmasını sağla****.
* Makinelere atılan ürünün kapasite hesaplamasını yaparak su, deterjan ve elektrik maliyetini düşürerek
* Geniş makina parkurui ile otomasyonu hızlandırarak ve bu şekilde enerji tasarrufunun sağla****.

WetCleaning En Önemli Misyonu Nedir?

Bu sistemin en önemli misyonu ise hızla kirletilen dünyamızın korunması çalışmalarında üstlendiği işlevidir.

ANAHTAR TESLİM KURULUM HERŞEY DAHİL ;
ÇOK AZ BİR SÜRE İÇİN ;
€ 40.000 YERİNE SADECE € 26.500

AYRINTILI BİLGİ İÇİN LÜTFEN www.ecowetclean.com.tr ADRESİMİZDEN İLGİLİ KİŞİ İLE GÖRÜŞÜNÜZ...

Hakan ÇAKIR / CEO

Genel Merkez :

Eğitim Mah. Poyraz Sok. Cem İş merkezi

No:28 Kadıköy / İSTANBUL

TLF : 0 533 239 20 29

www.ecowetclean.com.tr
ECO WET CLEAN
EKOLOJİK KURU TEMİZLEME

HAKAN ÇAKIR / CEO
www.ecowetclean.com.tr info@ecowetclean.com.tr
T : 0 533 239 20 29
A : Eğitim Mah. Poyraz Sok. Cem İş Merkezi No: 20/2 Kadıköy / İSTANBUL

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye69 yazı
Hangi ürünü nereden alacağını,aldığın ürünü nereye satacağını bilmiyorsan,Bırak 200.000 tl yi trilyonun olsa ne yapacağını bilmez buraya yazarsın :).şaka bir yana dostum,aslolan satmaktır.günümüz şartlarında hele bu ortamda doğru adama satış yapmak,paradan da altından da daha değerlidir. Alım ve satış yapacağın piyasanın yoksa, bilgi birikimin yoksa koy paranı bankaya, ayda 3000 tl ni koy cebine hiç sesini çıkarma :).durumun özeti şudur, para var iş yok,iş var para yok.sen paranla iş yapamazsın,parası olan piyasası olan küçücükk sermaye ile mucize yaratacak olan cevherler de senin yazını okur,kahrından ölür :).umarım anlatabilmişimdir.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye54 yazı
Ticarette 200.000 tl sermaye ile her ay % 10 - 15 arası para kazanabilirsin riski yok,sıkıntısı yok.yıl sonunda 1.000.000 yakın paran olur
Benden söylemesi sen sadece parayı koyacaksın ve her ay paranı alacaksın
İlgilenirsen özelden mesaj atarsın
Ayhan AKÇİN

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat