İlk mesaj
İş Dünyası
200 Bin Lira Sermaye İle Yapılabilecek İş
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorumS
Yeni Üye19 yazı
10/12/2014 : 14:57:41#61
Web sitesi
Haa bu arada 39 yaşındayım ama 40 yıldır bu işi yapıyorum...
www.sahmer.net
"Hayallerinizi Taş'a Nakşediyoruz"
"Hayallerinizi Taş'a Nakşediyoruz"
H
Yeni Üye4 yazı
13/12/2014 : 15:57:45#62
Web sitesi
M
Üye546 yazı
13/12/2014 : 17:11:17#63
Hocam ben olsam yatıcımlı olarak ev bakarım.Emlakcılarla gerekirse anlaşırım acil satılık evler oluyor.80 100 lira arası.İçine biraz bakım göze hitap edecek kadar sonra satarım.Fiyatı gerekirse yüksek çek tüm emlakcılara ver çıkarsa satarsn zarar etmezsin
A
Yeni Üye31 yazı
17/12/2014 : 14:25:48#64
C
Yeni Üye1 yazı
21/12/2014 : 23:27:55#65
Kardeşim Yazıların Çoğunu Takip ediyorum. Sana Acizane tavsiyem , Burda da birkaçtane de olsa Çakal, Dolandırıcı var. Sen sen ol fikir alma harici kimseyle ticaret yapma.. Ne iş yapacağını biz söylesekte sevmediğin bir işde ala başarılı olamazsın, Düşün en sevdiğin işi iyice araştır ve o işi yaparken yanında o işi çok iyi bilen birini çalıştır yada transfer et , Aman diyim ortak alma Çalıştır sadece... Hayırlı İşler..
Başaramıyorsan; Çok İstememiş yada Sadece isteyip Çok Çalışmamaışsındır...
V
Yeni Üye9 yazı
22/12/2014 : 11:05:32#66
Web sitesi
MERHABA,
BİZ FAS'TA KURULMUŞ BİR TÜRK ŞİRKETİYİZ.ELİMİZDE ÇOK KAZANDIRACAK ÇOK HESAPLI HURDALAR MEVCUTTUR.GEREK GEMI HURDASI GEREKSE KARIŞIK İŞ MAKİNASI VS.... HURDALAR MEVCUTTUR.İLGİLENİRSENİZ BAĞLANTIYA GEÇEBİLİRSİNİZ.
viagroupesarl@gmail.com
+212 539 945 099
BİZ FAS'TA KURULMUŞ BİR TÜRK ŞİRKETİYİZ.ELİMİZDE ÇOK KAZANDIRACAK ÇOK HESAPLI HURDALAR MEVCUTTUR.GEREK GEMI HURDASI GEREKSE KARIŞIK İŞ MAKİNASI VS.... HURDALAR MEVCUTTUR.İLGİLENİRSENİZ BAĞLANTIYA GEÇEBİLİRSİNİZ.
viagroupesarl@gmail.com
+212 539 945 099
VIA GROUPE SARL
H
Üye227 yazı
22/12/2014 : 20:55:38#67
Yeni urunumun reklami icin sermaye ihtiyacim var
0 531 764 43 35 hürol sahin
0 531 764 43 35 hürol sahin
www.sifamagazasi.com
H
Üye227 yazı
23/12/2014 : 23:19:30#68
Urununlerimin maliyeti 1'i 4 tl digeri 7-8 tl perakende satis fiyatlari 25-40
tl detayli bilgi için 0 531 764 43 35
tl detayli bilgi için 0 531 764 43 35
www.sifamagazasi.com
F
Üye190 yazı
29/12/2014 : 22:47:09#69
Web sitesi
e-ticaret diyorum bence iyi bir secenek olacaktır
doğruluk ekseni altında çalışmak dileğiyle
http://www.istanbul-petektemzileme.com
http://www.bogazicitesisat.com/hakkimizda/
http://www.istanbul-petektemzileme.com
http://www.bogazicitesisat.com/hakkimizda/
I
Yeni Üye6 yazı
02/01/2015 : 11:29:42#70
Web sitesi
Fatih'in İstanbulu Fethettiği Yaştasın!
http://www.biletkafe.com
http://www.biletkafe.com
B
Yeni Üye3 yazı
02/01/2015 : 12:38:37#71
Web sitesi
selam ben yeni kayıt oldum bu siteye benımde kozmetik üreticisiyim KÖK HÜCRE Lİ saç serum ve şampuanı imalatı yapyoruz malımız sağlık bakanlığı dermo kozmetikten onaylı tü eczane ve market ve koafürlere dağıtımı yapılacaktır böyle getirisi yüksek bir işe girmeyi düşünürseniz lütfen bize burdan ulaşın
biodef@hotmail.com
biodef@hotmail.com
F
Yeni Üye62 yazı
03/01/2015 : 00:38:28#72
Merhaba arkadaşlar Tekirdağ da yaşıyorum kamu görevlisiyim ek iş yapmak istiyorum kendi aracım var Restaurant Lokanta Cafelere peçete, tuvalaet kağıdı, temizlik ürünleri vb. pazarlamak istiyorum yardımcı olacak üretici toptancı firmalar varsa irtibata geçelim ebu_bekirsen@hotmail.com
ticarette her zaman bir çıkış noktası vardır.
B
Yeni Üye3 yazı
03/01/2015 : 10:53:10#73
Web sitesi
SELAM ARKADAŞLAR. ben yeni kayıt oldum bu siteye benımde kozmetik üreticisiyim KÖK HÜCRE Lİ saç serum ve şampuanı imalatı yapyoruz malımız sağlık bakanlığı dermo kozmetikten onaylı tü eczane ve market ve koafürlere dağıtımı yapılacaktır böyle getirisi yüksek bir işe girmeyi düşünürseniz lütfen bize burdan ulaşın
biodef@hotmail.com
biodef@hotmail.com
H
Üye227 yazı
23/01/2015 : 00:31:01#74
0 531 764 43 35
www.sifamagazasi.com
B
Üye343 yazı
03/02/2015 : 06:12:03#75
Web sitesi
P
Üye129 yazı
04/02/2015 : 20:56:27#76
Turkiyede en kolay is o kadar parayla pezoluk yap cok kazanirsin.( dalgami geciyon nedir 200 binim var ne yapiyim.200 bini nerden bulduysan aynen devam et baska is arama ariyorsanda dedigim gibi?
Yusuf
B
Üye343 yazı
05/02/2015 : 05:43:03#77
Web sitesi
Tayland hakkında güncel bilgi kaynağı. http://www.turkthai.com
facebook sayfamiz:
https://www.facebook.com/turkthai
Grubumuz:
https://www.facebook.com/groups/taylandhakkindahersey
facebook sayfamiz:
Grubumuz:
S
Yeni Üye46 yazı
06/02/2015 : 22:48:22#78
getir parayı sana nasıl para kazanılacağını göstereyim merak ediyosan 05054849141 ara görüşelim
B
Üye343 yazı
07/02/2015 : 08:26:42#79
Web sitesi
Tayland hakkında güncel bilgi kaynağı. http://www.turkthai.com
facebook sayfamiz:
Grubumuz:
facebook sayfamiz:
Grubumuz:
T
Üye251 yazı
14/02/2015 : 13:03:29#80
Web sitesi
"kurumsal geliştirme"sistem kurmak isteyen ancak nereden ve nasıl başlayacakları konusunda yeterli bilgiye sahip olamayan yeni girişimcilere yol gösteren bir kılavuz, bunun yanında var olan sistemlerini geliştirerek yeniden yapılanmak isteyen firmalara rehber olma amacı taşıyoruz.
aynı zamanda, kalite belgelerini almış; ancak sistemi takip eden kişilerin işten ayrılmaları sonucu sistemleri dağılmış ve toparlamaya çalışan firmalara "etkin bir sistem nasıl kurulur?" bunun yollarını adım adım birlikte başarıyoruz.
- sistem kurma
- sistem yapılandırma
- eğitim
* satınalma ve satınalma planlama
* depo lojistik yönetimi ve stok planlama
* üretim prosesleri ve üretim planlama
*insan kaynakları yönetimi
*pazarlama-satış ve süreç yönetimi
*sosyal ve dijital pazarlama sistemi
*sevkiyat yönetimi
*ıt yönetimi
*zincir mağaza kurulumu ve yönetimi
*zincir mağazacılık projeleri
*bayi ve/veya franchise kurulumu ve/veya yönetimi
*sıhhi - gayrisıhhi ruhsatlandırma
*belgelendirme (tse,ıso ,marka tescil,kalite )
*firma iç denetimi (smmm) hizmetleri konusunda siz de profesyonel yardım almak istediğinizde bize ulaşabilirsiniz...
değişmeye ve gelişmeye karar verdiğinizde, stratejik iş birlikçimiz ve şirket ortağımız olursunuz... Tevrat FİDAN 05071334088 fidantevrat@gmail.com
başarınız, başarımızdır...
aynı zamanda, kalite belgelerini almış; ancak sistemi takip eden kişilerin işten ayrılmaları sonucu sistemleri dağılmış ve toparlamaya çalışan firmalara "etkin bir sistem nasıl kurulur?" bunun yollarını adım adım birlikte başarıyoruz.
- sistem kurma
- sistem yapılandırma
- eğitim
* satınalma ve satınalma planlama
* depo lojistik yönetimi ve stok planlama
* üretim prosesleri ve üretim planlama
*insan kaynakları yönetimi
*pazarlama-satış ve süreç yönetimi
*sosyal ve dijital pazarlama sistemi
*sevkiyat yönetimi
*ıt yönetimi
*zincir mağaza kurulumu ve yönetimi
*zincir mağazacılık projeleri
*bayi ve/veya franchise kurulumu ve/veya yönetimi
*sıhhi - gayrisıhhi ruhsatlandırma
*belgelendirme (tse,ıso ,marka tescil,kalite )
*firma iç denetimi (smmm) hizmetleri konusunda siz de profesyonel yardım almak istediğinizde bize ulaşabilirsiniz...
değişmeye ve gelişmeye karar verdiğinizde, stratejik iş birlikçimiz ve şirket ortağımız olursunuz... Tevrat FİDAN 05071334088 fidantevrat@gmail.com
başarınız, başarımızdır...
Tevrat FİDAN
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61
M
Yeni Üye96 yazı
28/02/2015 : 02:58:45#81
Web sitesi
Merhaba ;
Mkyp mühendislik olarak Teknik ve İdari süreç gelişimlerinde İş kurulum süreçlerinde Sermaye sahibi kişilerin en büyük problemi doğru tanımlama ile üretim sahalarını organize edememek-Yüksek işçilik-Yüksek fire ve kalitesizlik-Personel sayısının fazla olması gibi nedenlerden dolayısıyla daha ilk kurulduğu dönemlerde bocalamakta,pazar payı elde edememekte ,sermayede kısıtlı ise ilk yıllarında kapanmaktadırlar.
Küçük kobi tarzı işletmeler Dalında ve konusunda uzmanlarıda firmalarında barındıracak bütçeye sahip olamamaktadırlar.Bu kapsamda sizler ile hizmet oratklığı kapsamında geçici süreli proje bazlı çalışmalarınıza destek oluyoruz.Hizmetlerimizi sizinle paylaşmak istiyoruz.Sizleri sahanızda ziyaret etmekten ve kendimizi tanıtmaktan büyük memnuniyet duyarız.
“MKYP ;Yalın yönetim ve proje-metod/mühendislik hizmetleri konularında ,Süreç geliştirme ve uygulama hizmetleri vermek üzere kurulmuştur.15 yılın üzerinde otomotivin İmalat kollarında gelişmiş bilgi ve yöneticilik-Türkiyenin en büyük plastik tesislerinin kurulum ve işletim tecrübesine sahip bir ekipten oluşmaktadır. Marmara bölgesinde otomotiv sektörü dahil türlü firmalara hizmetlerimiz halen gerçekleşmektedir.Türkiyenin her bölgesine belirli süreli hizmetlerimizi sunabilmekteyiz.
Bu kapsamda :
Danışmanlık hizmetlerimiz :
-Yalın Yönetim felsefesi ile yönetim süreçlerinin reorganizasyonu,
-Yalın Enstrüman (hoshin politikaları ) ve araçlarının iş yapış ve organizasyonel şekli (5s-kanban-kaizen-Smed vb.) olarak tüm sisteme entegrasyonu,
-Ana üretim hatlarında üretim akışlarının hızlandırılması ,Çevrim süreleri optimizasyonu,Alan ve saha kazanımları,
-Kalite süreçlerinin iyileştirilmesi,
-İnsan kaynakları organizasyonunda mevcut yapının Yalın Yönetim ile birleştirilmesi,
-Girdi-Çıktı arasındaki tüm kayıpların minimize edilmesine yönelik üretim sahasının izlenmesi ve gelişiminin takibi,
-Stokların ve mamül stoklarının yönetimi ve azaltılması ,
-Smed çalışmaları ile müşteri taleplerine hızlı reaksiyon ,
-Toplam verimli bakım ve 5S uygulamaları ile üretim duruş ve verimsizliklerinin
-Kurulu insan gücünün aktif saha çalışmalarına (verimlilik-kalite-maliyet düşürülmesi) katılımının organizasyonu ve takım çalışmaları
Faaliyetleri kurgulanarak bir plan dahilinde entegrasyonu yapılmaktadır.
Bu amaçla Eğitim, Proje-Saha yönetim Danışmanlığı aracılığıyla Yalın Yönetim düşünce felsefesini çalıştığı firmalara aktarmakta ve uygulama faaliyetlerinde Danışmanlıktan ziyade direkt olarak uygulamalarda Firma Çalışanı gibi görev alabilmektedir .
Konusunda sanayi deneyimi olan uzman kadrosuyla firma vizyonunuza ulaşmanız için takım arkadaşı olmaya hazırdır.
Teknik hizmetlerimiz ise :
Fabrika kurulum ve metod çalışmalarınıza destek,
Doğru akış ile saha faaliyetlerinin organizasyonu,
İşletme güvenliği-işçi sağlıgı ve güvenliği için saha optimizasyonu ve havalandırma / projelendirme hizmetleri,
Endüstriyel tip çelik taşıyıcılı atölye ve bina oluşumları,
Gıda endüstrileri için cleanroom atölyelerinin projelendirilmesi ve kurulumu
Boyahane dizaynı/projelendirilmesi/danışmanlığı
hizmetlerimiz içersindedir.
www.mkyp.com.tr
Mkyp mühendislik olarak Teknik ve İdari süreç gelişimlerinde İş kurulum süreçlerinde Sermaye sahibi kişilerin en büyük problemi doğru tanımlama ile üretim sahalarını organize edememek-Yüksek işçilik-Yüksek fire ve kalitesizlik-Personel sayısının fazla olması gibi nedenlerden dolayısıyla daha ilk kurulduğu dönemlerde bocalamakta,pazar payı elde edememekte ,sermayede kısıtlı ise ilk yıllarında kapanmaktadırlar.
Küçük kobi tarzı işletmeler Dalında ve konusunda uzmanlarıda firmalarında barındıracak bütçeye sahip olamamaktadırlar.Bu kapsamda sizler ile hizmet oratklığı kapsamında geçici süreli proje bazlı çalışmalarınıza destek oluyoruz.Hizmetlerimizi sizinle paylaşmak istiyoruz.Sizleri sahanızda ziyaret etmekten ve kendimizi tanıtmaktan büyük memnuniyet duyarız.
“MKYP ;Yalın yönetim ve proje-metod/mühendislik hizmetleri konularında ,Süreç geliştirme ve uygulama hizmetleri vermek üzere kurulmuştur.15 yılın üzerinde otomotivin İmalat kollarında gelişmiş bilgi ve yöneticilik-Türkiyenin en büyük plastik tesislerinin kurulum ve işletim tecrübesine sahip bir ekipten oluşmaktadır. Marmara bölgesinde otomotiv sektörü dahil türlü firmalara hizmetlerimiz halen gerçekleşmektedir.Türkiyenin her bölgesine belirli süreli hizmetlerimizi sunabilmekteyiz.
Bu kapsamda :
Danışmanlık hizmetlerimiz :
-Yalın Yönetim felsefesi ile yönetim süreçlerinin reorganizasyonu,
-Yalın Enstrüman (hoshin politikaları ) ve araçlarının iş yapış ve organizasyonel şekli (5s-kanban-kaizen-Smed vb.) olarak tüm sisteme entegrasyonu,
-Ana üretim hatlarında üretim akışlarının hızlandırılması ,Çevrim süreleri optimizasyonu,Alan ve saha kazanımları,
-Kalite süreçlerinin iyileştirilmesi,
-İnsan kaynakları organizasyonunda mevcut yapının Yalın Yönetim ile birleştirilmesi,
-Girdi-Çıktı arasındaki tüm kayıpların minimize edilmesine yönelik üretim sahasının izlenmesi ve gelişiminin takibi,
-Stokların ve mamül stoklarının yönetimi ve azaltılması ,
-Smed çalışmaları ile müşteri taleplerine hızlı reaksiyon ,
-Toplam verimli bakım ve 5S uygulamaları ile üretim duruş ve verimsizliklerinin
-Kurulu insan gücünün aktif saha çalışmalarına (verimlilik-kalite-maliyet düşürülmesi) katılımının organizasyonu ve takım çalışmaları
Faaliyetleri kurgulanarak bir plan dahilinde entegrasyonu yapılmaktadır.
Bu amaçla Eğitim, Proje-Saha yönetim Danışmanlığı aracılığıyla Yalın Yönetim düşünce felsefesini çalıştığı firmalara aktarmakta ve uygulama faaliyetlerinde Danışmanlıktan ziyade direkt olarak uygulamalarda Firma Çalışanı gibi görev alabilmektedir .
Konusunda sanayi deneyimi olan uzman kadrosuyla firma vizyonunuza ulaşmanız için takım arkadaşı olmaya hazırdır.
Teknik hizmetlerimiz ise :
Fabrika kurulum ve metod çalışmalarınıza destek,
Doğru akış ile saha faaliyetlerinin organizasyonu,
İşletme güvenliği-işçi sağlıgı ve güvenliği için saha optimizasyonu ve havalandırma / projelendirme hizmetleri,
Endüstriyel tip çelik taşıyıcılı atölye ve bina oluşumları,
Gıda endüstrileri için cleanroom atölyelerinin projelendirilmesi ve kurulumu
Boyahane dizaynı/projelendirilmesi/danışmanlığı
hizmetlerimiz içersindedir.
www.mkyp.com.tr
Enerji Kimlik Belgelendirme com
A
Yeni Üye29 yazı
28/02/2015 : 18:23:16#82
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - nedimd bence böyle ulu orta 200,000 liram var diye seslenme 30 lira için taksici öldürüyolar birisi süper bi iş söyler aklına yatar buluşursun keserler adamı. sözüm meclisten dışarı değil paranı canından da olursun. Sessiz ol... |
Arkadaş haklı bence... Para kazanmakta acelen yoksa depreme dayanıklı ve prim yapacak bir bölgeden gayrimenkul almak karlı bir yatırım günümüzde. Hem kiraya vererek garanti para kazanırsın, hem de 2-3 yıl sonra aldığın fiyatın 2 katına satabilme durumun var.
"Life is riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Albert Einstein
Albert Einstein
A
Yeni Üye29 yazı
28/02/2015 : 18:25:50#83
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - nedimd bence böyle ulu orta 200,000 liram var diye seslenme 30 lira için taksici öldürüyolar birisi süper bi iş söyler aklına yatar buluşursun keserler adamı. sözüm meclisten dışarı değil paranı canından da olursun. Sessiz ol... |
Arkadaş haklı bence... Para kazanmakta acelen yoksa depreme dayanıklı ve prim yapacak bir bölgeden gayrimenkul almak karlı bir yatırım günümüzde. Hem kiraya vererek garanti para kazanırsın, hem de 2-3 yıl sonra aldığın fiyatın 2 katına satabilme durumun var.
İlla ki bir iş yapıcam da diyorsanız Kosgeb kurslarına katılarak girişimci olun, devlet desteği de alarak daha güçlü bir sermaye ile işe girin derim.
"Life is riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Albert Einstein
Albert Einstein
A
Yeni Üye8 yazı
15/03/2015 : 11:52:08#84
Merhaba,
Tavuk ciftlikleri icin yumurtadan civciv cikartan komple kulucka sistemi. Otomatik, yeni (hic kullanilmamis), 160 000 civciv / ay (ya da 40000 / hafta). Satis fiyati Türkiye'ye kurulum dahil 165 000 €. Bir ciftlik almak istiyor ancak yeterli parasi yok. O kisi ile ortak olabilirsiniz. Bu kisinin 150 000 adet kapasiteli kulucka ciftligi var ve civcivleri diger et tavuk ciftliklerine satiyor. Kendisi en fazla 2 yil icinde yatirimin geri gelecegini söylüyor. Bana ilgileniyorsaniz e-mail (dedoorzetter@skynet.be) ile ulasabilirsiniz. Bana e-mailinizde kontak bilgilerinizi bildirmeyi unutmayin.
Selamlar.
Tavuk ciftlikleri icin yumurtadan civciv cikartan komple kulucka sistemi. Otomatik, yeni (hic kullanilmamis), 160 000 civciv / ay (ya da 40000 / hafta). Satis fiyati Türkiye'ye kurulum dahil 165 000 €. Bir ciftlik almak istiyor ancak yeterli parasi yok. O kisi ile ortak olabilirsiniz. Bu kisinin 150 000 adet kapasiteli kulucka ciftligi var ve civcivleri diger et tavuk ciftliklerine satiyor. Kendisi en fazla 2 yil icinde yatirimin geri gelecegini söylüyor. Bana ilgileniyorsaniz e-mail (dedoorzetter@skynet.be) ile ulasabilirsiniz. Bana e-mailinizde kontak bilgilerinizi bildirmeyi unutmayin.
Selamlar.
E
Yeni Üye25 yazı
20/03/2015 : 14:23:13#85
Bursa'da Avrupa Birliği destekli broiler yetiştiriciliği projemize yatırım ortakları aramaktayız arazimiz mevcuttur gerekli firmalarla ön görüşmeler yapılmış olup herşey hazırdır 45.000 50.000 kapasiteli bir yetiştirme çiftliği olucaktır dileyen , ciddi düşünen arkadaşlarla ortak çalışma yürütebiliriz 05071982621
En güzel para canlı kanatçılıkta.
A
Yeni Üye31 yazı
24/03/2015 : 11:43:50#86
sahibinden acil satılık evlerden alıp. eskiyse evi tamir ettirip satabilirsin ya da. istanbulda sahibinden taksi plakası kiralayıp . şöför çalıştırıp ayda 3-4 arası para kazanabilirsin. vs vs bir çok iş var allah kolaylık versin
S
Yeni Üye54 yazı
26/03/2015 : 10:26:20#87
Slm.emreesen browser nedir?
V
Yeni Üye30 yazı
05/04/2015 : 23:44:01#88
Web sitesi
Merhaba Arkadaşlar,
Biz Fas’ta kurulmuş bir Türk ithalat ihracat şirketiyiz.Yurt dışında çeşitli ülkelerle , çeşitli ürünler için anlaşmalarımız bulunmaktadır.Anlaşmalı olduğumuz kurumlar şahıslar değil direkt olarak fabrikalardır.Ürün teminlerimizi direkt fabrikadan yapmaktayız.İthalat ve ihracatını yaptığımız ürünlerimizin başında pirinç,şeker,tavuk,tavuk ayağı ,ayçiçek yağı ve diğer yemeklik yağlar gelmektedir.İthalat ve ihracatını yaptığımız diğer ürünlerimiz ise baklagiller, diğer yağ çeşitleri,redbull ve alkollü içecekler,buğday ,domates salçası ve ton balığıdır.Her türlü ihtiyacınız için ozge@viagroupesarl.com veya murat@viagroupesarl.com e mail adreslerinden bize ulaşabilirsiniz.Ayrıca alıcılar ile direkt olarak bağlantıda olan arkadaşlara da ürün temini konusunda yardımcı olabiliriz.
SAYGILAR
Biz Fas’ta kurulmuş bir Türk ithalat ihracat şirketiyiz.Yurt dışında çeşitli ülkelerle , çeşitli ürünler için anlaşmalarımız bulunmaktadır.Anlaşmalı olduğumuz kurumlar şahıslar değil direkt olarak fabrikalardır.Ürün teminlerimizi direkt fabrikadan yapmaktayız.İthalat ve ihracatını yaptığımız ürünlerimizin başında pirinç,şeker,tavuk,tavuk ayağı ,ayçiçek yağı ve diğer yemeklik yağlar gelmektedir.İthalat ve ihracatını yaptığımız diğer ürünlerimiz ise baklagiller, diğer yağ çeşitleri,redbull ve alkollü içecekler,buğday ,domates salçası ve ton balığıdır.Her türlü ihtiyacınız için ozge@viagroupesarl.com veya murat@viagroupesarl.com e mail adreslerinden bize ulaşabilirsiniz.Ayrıca alıcılar ile direkt olarak bağlantıda olan arkadaşlara da ürün temini konusunda yardımcı olabiliriz.
SAYGILAR
S
Yeni Üye3 yazı
16/04/2015 : 17:21:18#89
Arkadaşlar inşaat Limited şirketi m var benim devlet ihalelerine girebilir miyim sizden cevap bekliyorum teşekürler şimdiden yorumlarınız için
M.kuruca
K
Yeni Üye16 yazı
16/04/2015 : 17:52:07#90
10 kasa limon al sat
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz