Ana içeriğe geç

İş Dünyası

200 Bin Lira Sermaye İle Yapılabilecek İş

BaşlatanerokaTarih04/02/2014 12:43:49Yorum101

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
200 bin lira param var bu para ile yapabileceğim kazançlı işler nelerdir. öneri ve düşüncenize ihtiyacım var teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Sağlık hizmetleri
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Yeni Üye96 yazı
Merhaba, hayvancılık sektörüne bakışınız nasıl, eğer sıcak bakarsanız mevcut çalışan ve süt üreten büyükbaş süt çiftliğime hayvan alımıyla sözleşme karşılığı süt geliri ile yapacağınız birçok ticaretten daha fazla kazanç elde edebilirsiniz, risk yok gelir garanti pazar derdi yok, kolay gelsin.
Her hafta 5 lt süt tüketiniz, yoğurdunuzu peynirinizi kendiniz yapınız...Serkan Günay

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye74 yazı
En guzeli hurda geri donusum

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye12 yazı
Elimde olan tekstil ürünlerimi alın uygun fiyata açın bir toptancı dükkanı serili şekilde satabilirsiniz. Ürünlerimi incelemek isterseniz aşağıdaki linklerden bilgi sahibi olabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-toplu-satis-alman-menseili-urunlerimiz-toptan-verilecektir-155585957/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-toplu-satis-alman-menseili-toptan-urunler-155588469/detay/

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye48 yazı
Ne tarz bir is aradigina bagli, aktif olarak terleyip kosturacaksan ticaret. Yoksa arsa alabilirsiniz ihtiyacin yoksa 10 yil filan unutursan iyi para getirir.

Ticaret yapicaksan musterisi hazir bir urun getirebilirsin. Toptancilara urun pazarlayabilirsin farkli sektorlerde.

Garanti is diyenlerden uzak dur her zaman gorunmeyen riskler vardir.

Direkt ve daha fokuslu bilgi istiyorsan ozelden telefon numarani mesaj at.
Bilgi caginda bulunurken, ogrenmeyi surdurmeyenler asil yaslananlardir.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
oyun hamuru üretimi yapıyorum ister ortak olalım istersen sana satayım oyun hamuru üretimi düşünürsen ara 05428905700
F.d oyun hamuru

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ymalat
Yeni Üye8 yazı
150 bine altın al ve bekle 50 binide beklerken harçlık yap

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Di?er
Yeni Üye89 yazı
Madem eğleniyoruz bende yaziim..... su fabrikası kur...yaz geliyor...kuraklık falan var...aromalı su filan da icat edersen kim tutar seni :))

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ymalat
Yeni Üye4 yazı
nakliye işi yap

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye4 yazı
yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilirsen yanınada 2-3 eleman alırsan süpermarket aç derim barkot sistemi yaparsın herşeyin hesaplı olur market işi biraz risklidir çok fazla risk almak istemiyorsan güzel ve büyük bir site bulabilirsen site içinde market açabilirsin müşterinde hazır olur servis elemanların devamlı evlere servis yapar damacana su,ekmek gibi hızlı giden ürünleri çok satarsın

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye59 yazı
2 ay icinde 200 bin tl 400 bin tl garanti her turlu yasallikta yapilacak bir ithalat isi var.tum yasal belgeleri haizr ve isin tumune yine sen hakim olacaksin

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
Yeni Üye19 yazı
Şahsi fikrim, tecrübe sahibi olduğun işi yap ya da al-sat yap.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye265 yazı
Bulgaristanda domuz bak

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Ythalat / Yhracat
Üye135 yazı
bu nedir ya 200 bin var ne yapmalıyım? ya samimi söylüyom kim sana neye ikna edebilir ki burdan yazarak...bide yazsalar sen onları seni kandırmaya çalışan insanlar gözüyle bakacan...sen bunu burdan soruyosan ki bu para sana mirastan kalmıştır diye düşünüyom cunku ticaret yaparak kazansaydın yapacak bi iş bulurdun..
aaaaaaaaa

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye7 yazı
Sevgılı Eroka arkadasım

Şayet Uluslararası bir ticaret düşünür isen benim Çin'de ve Türkiye'de halihazırda yatırımlarım var fakat ortak bir paydada buluşabileceğim bir sermayeder ortak ile işleri büyütebilir ortak kazanabiliriz.
ayrıntılar için bana mail ile ulaşabilirsin fatih@btm-global.com

Yerleşim Çin / GuangzhouMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye18 yazı
Marka olan CUZINE mutfak bayisinia alabilirsin hem ellinde paran bile artar
Oguz KUSDERCI

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Di?er
Yeni Üye35 yazı
ARZU EDERSENİZ OLDUKÇA RANTABIL RİSKİ YOK DİYECEK KADAR AZ BİR İŞ TEKLİFİ YAPABİLİRİM . 0507 365 27 27

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Elektrik / Elektronik
Üye122 yazı
Şu sözü çok severim "Paran varsa akıl veren çok olur zora gelince herkes yok olur" en iyi iş bildiğin iştir bilmediğin işe girme yada öğren öyle gir.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye342 yazı
skypemi ekle konusalim eko.trans1
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye17 yazı
kazakistana gel.şaka yapmıyorum.o sermayeyle güzel işler yaparsın.

Yerleşim Kazakistan / Alma AtaMeslek Esnaf
Üye342 yazı
merhaba ıtalat ıhracat yapmayı duusnurmusunzu dusunursenız skypem ekleyın konusalım eko.trans1
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye48 yazı
Merhabalar.ben Iğdır'da yasıyorum .300.000 tl sermayem var .igdirda iyi bir iş kurmak istiyorum .ülkemizin en doğusunda .yardimci olun lütfen.

Yerleşim Türkiye / I?dyrMeslek Esnaf
Üye105 yazı
merhaba tribün için teşvik veya hibe yok hatta kuracak olan kişiye kurmaması için aşılması çok güc prosedürler çıkartıyorlar. ayrıca en ucuz tribün 500 000 tl den başlıyor. ticaretten anlar ve çevren varsa hazırda devir eden geri dönüşüm tesisler var. 2 tane paran fazlasıyla yetiyor. bunlar kelepir ve ihtiyaçtan satılıyor. acil satılıklar ister al işler istersen al makineleri parçça parça sat. hazır poşet tesisi ankarada 120 000 hazır oto lastik geri dönüşüm tesisi kaucuk yer karosu yapıyor. 150 000 adapazarı düzcede birde mal aldığı yer ve müşterileri ile beraber pvc geri dönüşüm tesisi 200 000 tl.
İbrahim Turan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye4 yazı
Selim bey merhabalar; İzmir de 'telefon kılıf aksesuar bilgisayar'( toptan parekende bütün Yurt Geneli ne pazarlama satıs yapabilecek şekilde) ( üretici firmayla ortak) Teknomarket kurmak istiyoruz. ortaklık için gerekli sermaye 200 bin tl dir. yapılacak işin kazancı 40 bin tl dir. Ayrıca kurumsal reklam firmamız bulunmakta olup ortaklık düşünülmektedir. detaylı bilgi için arayabilirsiniz 0507 977 44 34
...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Yeni Üye28 yazı
merhaba selim bey
fasta kurulu bir turk sirketiyiz
eger dusunurseniz arayin turkiyeden mal gonderin ve biz burdaki musterilerimize pazarliyalim eger ihracat sirketide acarsaniz daha rahat calisabilir daha buyuk kazanc elde edebilirsiniz bana su an a4 kagidi lazim fakat buraya gelmesi lazim paranizi ikiye katlayabilirsiniz ama taylant yada cinden gondermeniz gerekir eger turkiyede 3 tl ye bulursaniz oda olur 00212601654069
bdnf21072014

Yerleşim Fas / TangerMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye8 yazı
Selamun Aleykum Koniks ailesi.

12 sene özel sektörde Muhasebe alanında çalıştıktan sonra çok sevdiğim ve emekli babamdan öğrendiğim ticarete atıldım. 5 sene boyunca severek, isteyerek ve azimle sabah 7'den gece 2'ye, bayram, özel gün demeden hanımımla birlikte çalışarak Market işlettik. Herkes gibi biz de Süpermarketlerle baş edemediğimiz için 2014 Haziran ayında bırakmak zorunda kaldık. Daha sonra yeni bir umut doğdu ve Antalya’dan çok eski bir arkadaşımla iş kurma yolunda adımlar atmaya karar verdik. İstanbul’dan Antalya’ya yerleştik ailece. Fakat arkadaşımın bu işi kendi başına yapmaya karar vermesi ve aramızın bozulmasıyla iş kurma hayalimiz de hüsranla sonuçlandı. Şuan geri de dönemiyorum, yaptığım masraflarım, ev kiraladım, çocuğun okulu vs. gerçi geri dönsemde orda da yapacak iş yok. Burası en azından ucuz yaşamımızı devam ettirmek için. Kitlenmiş durumdayım.
Sorunuma gelecek olursak ticarete tekrar atılmak için cesaretim fena halde kırıldı. Gece gündüz demeden çalışarak çok şükür edindiğim 100 bin lira sermayem var, ama bunu hangi işe kullanacağım konusunda en ufak bir fikrim yok gerçekten. Çok araştırıyorum, Antalya’da neler yapabilirim, nasıl bir yol izlerim diye ama nafile. Şuan öyle bir durumdayım ki; 32 yaşında, ailesini nasıl geçindireceğini düşünen ve kendini boşlukta hisseden biri olarak yazıyorum. Allah’ıma bin şükür ki sermayem var ama iş konusunda kitlenmiş durumdayım. Ticarete devam etmek tek niyetim, fakat şuan ne yapacağımı inanın hiç bilmiyorum. Gece gündüz demeden çalışabilirim, çok fazla parada gözüm yok, ekmek paramı çıkarsam birde Allah’ın izniyle çocuğumun geleceğini garantiye alsam yeterli.
Antalya’da neler yapılabilir? Tek başıma hangi işlere girilebilir? Ortak bulsam güçlerimizi birleştirsek neler yapılabilir? Sizin değerli tecrübe ve tavsiyelerinize gerçekten çok ama çok ihtiyacım var.
Allah hepinizden razı olsun

Not: Bu hesap akrabama aittir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye227 yazı
20bin tl riske atarim dersen 0 531 764 43 35.
20bin tl 100bin tl kazandirabilirim
Sen neden kendine kazanmiyorsun diyen olacak.
Benim izmirde kurulu isim var. Sektorumde 5 yillik tecrubem var.
Fakat son yaptigim is istedigim gibi gitmedi
Numunesini getirdigim urun gumrukte bekliyor.
Detayli gorusmek isteyenler arasin.
Urun spor salonlarina satilabilecek urundur
www.sifamagazasi.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
sayın eroka...
ben anladığımı söyleyeyim... bu parayı çalışıp bir iş karşılığı elde etmişsen; azdan çoktan kabiliyetli, iş bilen kılıç kuşanan tarzında bir arkadaşsın demektir. Bu durumda ne iş yaparsan yap aynı şekilde başarıya kavuşup parana para katacaksın demektir.
Öyle değilde, başka bir kaynaktan bu parayı almış ve ya miras yedilik yapıyorsan kusura bakma hangi işi yaparsan yap bu parayı kaybetme olasılığın çok daha yüksek.
selamlar...

Yerleşim Türkiye / Ni?deMeslek Mimar
Yeni Üye12 yazı
parada gider gümbürtüye sen en güzel yeni büyükşehir olan yerden tarla al bak keyfine 3 4 yıl sonra 4 5 kat yuaparsın

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Esnaf