Ana içeriğe geç

İş Dünyası

200 Bin Lira Sermaye İle Yapılabilecek İş

BaşlatanerokaTarih04/02/2014 12:43:49Yorum101

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
200 bin lira param var bu para ile yapabileceğim kazançlı işler nelerdir. öneri ve düşüncenize ihtiyacım var teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Sağlık hizmetleri
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Üye130 yazı
neyin kazançlı olduğundan ziyade sen neyi biliyorsun o önemli hangi işte uzmansan ona yatırım yap

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Saty? / Pazarlama
Üye245 yazı
Bursa yenisehirde arsa al derim hem ucuz hemde onu acik oranin. H.alani oto test pisti vs.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye711 yazı
:D:D

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye67 yazı
mb arkadaş ticareti bilmen yeterli kafana hangi iş yatıyorsa onu yap ben eloktronik gıda üretimci olarak gıda bayiliği veriyorum ilgilenirsen kafana yatarsa bilgi için sedatbaba1935@hotmail.com
sedat

Yerleşim Türkiye / Nev?ehirMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye3 yazı
avm lerde oto yıkama yapabilirsin hem kazançlı hem fazla yorucu olmamakla beraber müşteri gelmeme gibi bi sorununda olmaz.iki veye üç personel ile günlük 40 50 araç çıkara bilirsin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Yeni Üye10 yazı
arkadaşım paran nakit ise gel görüşelim.iş ile alaklı olarak seni bilgilendireyim kafana yatarsa çalışırız.yatmaz ise selametle.garanti iş garanti para
ayrıntılar için görüşelim.
05368151878

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ticaret
Üye139 yazı
Merhaba
200.000.tl. den daha önemlisi ..
-Ticari siciliniz..
- Amacınız ve niyetiniz iyi ise..
yazışabiliriz.
yasarenginkarpiyer@gmail.com
Hayırlı günler..

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ymalat
Üye141 yazı
Kimseye muhtaç kalma en güzeli gayrımenkul al .Mutlaka bi yerlerde seni bekleyen bir tane fiyatı uygun olan vardır.Onu al biraz masraf yap tabi alırken kazanmayı unutma paran peşin çünkü.Çok kısa sürede değil ama üç yılda paranı üçe katlarsın .

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye2 yazı
İstanbul'da daha önce kimsenin aklına gelmemiş ve hayata geçirildiğinde çok para kazandıracağına inandığım bir iş var ve gereken tutar sizin sermayenizin neredeyse dörtte biri kadar karı ise kısa sürede yatırdığınız paranın 4 katı!
Görüşmek isterseniz yazışabilirz. mail adresim:
yusufaslan_aslan@hotmail.com
iyi günler.
yusufaslan_aslan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye26 yazı
Herkesin kafasında süper işler var ama icraat yok..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye23 yazı
mşlah herkes 200 bını duyunca hemen sarılmı bır arkadasın dısında herkes gel bana demış. yaw adam bılgı ıstıyor bılgı bılgı . bımıyorsanız susun

Yerleşim Türkiye / KarsMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye9 yazı
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. iş fikri yazamanızı rica edıyorum. ben de bu konuyla ılgılı araştırıp sıze aklıma yattığı takdırde donucem. bursada 250 kW lık bir tribün kurmayı düşünüyorum bu konu ıle ılgılı bılgısı olan yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı yatırım malıyetı ne kadardır. suan ıtıbarıyle ekonomı bakanlığı %60 a kadar hıbe verıyor. ankaradakı prosedurlerı takıp edıcek onay dosyasını epdk dan çıkaracak danışman bır abımız var. bilgi verebilecek arkadaşlar varsa sevınırım. suan araştırma aşamasındayım yenı akılma yatabilecek ıs fıkırlerınede acıgım. teşekkür ederım

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Sa?lyk hizmetleri
Üye121 yazı
selamlar,
bulunduğun il ve çevre illere pil satışı yapabilirsin oldukça karlı ve sürekliliği olan bi sektördür.elektrikciler,kırtasiyeler,oteller,hastaneler,okullar,kurumsal firmalar,fabrikalar gibi bir çok alanda yüklü miktarlarda tüketimi olan bir üründür.
bir araç ve az bir sermayeyle bu işi yapabilirsin saygılar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye89 yazı
BU 200 BİNİ NEYLE KAZANDİYSAN AYNİSİNDAN YAP:))

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ymalat
Yeni Üye9 yazı
arkadaşlar onerı ve dusuncelerınız beklıyorum

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye17 yazı
benim düşüncem toptancılık yap. ürün ne olursa fark etmez yeterki uygun rakam dan bul birde vadeli verdinmi piyasaya millet sıraya girer

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Y?siz
Üye125 yazı
vazgeçin artık şu param var ne iş yapayım sevdasından git bir tane vinç al kirala para kazan ama benim e sınıfı ehliyetim yok dersiniz gir r10 a internet sitesi al desem yazılım bilmiyorum dersiniz git galericilik yap desem arabalar hakkında okadar bilgim yok dersiniz ee ne yapalım size gel ben sana 50 bin e lokantamı devredeyim güzel iş ölmeyecek iş kimse yeni elbise almak zorunda degil ama yemek zorunda bugün gider başka yerden yer yarın gelir benden yer bukadar basit bunada yanaşmazsan bence sen o parayı al faize yatır üç ayda 3 bin tl ye akın faiz alırsın başkada yapabileceginiz iş yok ticarette korkaklar kaybetmeye mahkumdur

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye7 yazı
Bence nakit parayla yapılacak en güzel iş ticarettir.Piyasayı araştır belli bir mal bul. Marketlere dükkanlara git fiyat ver. Siparişi aldınmı yap sözleşmeni malı tedarik et, sıcağı sıcağına hemen yık malı kes faturayı bak işine. 100 e aldınsa sat 110 a bul yolunu . Al canlı ver canlı !

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye433 yazı
bende bursadayım benim elimde bir üretim fırsatı var ama buradan anlatmak çok zor ararsanız telden konuyu görüşürüz
saygılar
0 541 745 85 95
mustafa

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli
Yeni Üye81 yazı
Hocam hic ugrasma, calisan bir franchise al... Maceraya girme parani kaybetme derim...

Yerleşim Rusya Federasyonu / RostovMeslek Di?er
Üye112 yazı
ayakkabı ve tekstil işiyle uğraşıyorum karlı bir iş tatminkardır düşünürseniz arayın görüşelim 0532 331 73 34

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye105 yazı
05330290027 görüşelim

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye9 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - orduorhan

süper :))) evet orhan arkadaşın dediği gibi tecrübe sahibi olduğun veya ilgi duyduğun işi yap.
2.el oto galeri
http://www.kayhanoto.com

Yerleşim Türkiye / BilecikMeslek Mühendis
Yeni Üye21 yazı
Merhabalar,

Yurtdisinda gida alaninda faaliyet gosteriyoruz,

Su urunleri alaninda gerceklestirdigimiz operasyonlarda karlı isbirligi yapabiliriz,

Detaylari konusmak isterseniz ,mehmetalibilen@gmail.com adresine e mail gondermenizi rica ederim,

Kolayliklar Dilerim,

Mehmet Ali Bilen
Türk Girişimcilere Senegal den İşbirliği Fırsatı

Yerleşim Senegal / DakarMeslek Yöneticilik
Yeni Üye83 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - orduorhan

çok haklı. madem 200 bin kazanabilecek bir iş yapmışsınız veya yapıyorsunuz, aynısını yapmaya devam edin.
www.toptanistiyorum.com
www.ekisfikirleri.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Üye265 yazı
Bence buzamanda Turkiye de bir is yapacskssn kesinkes NAKIT te kal bilmedigin ise de girme nacizane yavsiyem bu :))

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye48 yazı
paran varsa işin de var demektir yalıtım işini öneririm devlet zorunlu hale getirdi ve hali hazırda yalıtımsız binalar var yalıtım şart ben mucitim bu alanda bir icadım var yalıtım la alakalı bende hayalim gerçekleştirmek benim projem yalıtım ve atı bir parça var o parça yalıtımla deger kazanacak... 0537 792 34 90 musa tek istedigim karşılıklı yüzyüze kanuşmak ve güven para istemem projem gerçekleşsin başka bişi istemem
0537 792 34 90

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Serbest meslek
Üye194 yazı
200 bin sermaye ile ayda 15-20 binlira kazanabilirsin..

tufanhanifi@gmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Üye277 yazı
bence böyle ulu orta 200,000 liram var diye seslenme 30 lira için taksici öldürüyolar birisi süper bi iş söyler aklına yatar buluşursun keserler adamı. sözüm meclisten dışarı değil paranı canından da olursun. Sessiz ol...

nedim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf