Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Turkiyeden Belcikaya Avize İhracati

BaşlatanSemreTarih30/01/2014 22:53:56Yorum18

İlk mesaj
Yeni Üye58 yazı
Merhabalar

Biz belcika ve hollandada ev aydinlatmalari ile is yeri acmak istiyoruz ve turkiyeden mal getirmek istiyoruz yalniz ihracat konusunda bir deneyimimiz yok bu konuda bilgisi olan arkadaslardan bilgi alabilirsem cok sevinirim

Ayrica bizimle calismak isteyen avize ureticileri olursa gorusmek isterim

Simdiden tesekkur ederim

Lampworld
Semre

Yerleşim Belçika / EssenMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Yeni Üye73 yazı
Merhabalar ihracatla ilgili her türlü sorunuza yanıt verebilirim..

Murat Çangırı
murat@snl.com.tr
murat

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye58 yazı
Merhaba murat bey

Oncelikle tesekkur ederim ben belcikda acmak istedigim isyeri icin turkiyeden mal getirecegim ama daha once boyle bir is yapmadigim icin yani ihracat la ugrasmadigim icin nasil bir yol ozleniyor ve ne gibi belgelerin gerektigini bilmiyorum gumruk isleri kagit isleri ve transport gibi . Genel olarak bilgi alabilirmiyim sizden eger mumkunse

Cok tesekkurler saygilarimla
Semre

Yerleşim Belçika / EssenMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye31 yazı

çinden türkiye ye avize gönderiyoruz ve orda yerleşik avize işinde profosyenel arkadaşımız mevcut ilgilenirsiz bizimle irtibata gecebilirsiniz, barisdevrez@hotmail.com

Yeni Üye73 yazı
Merhabalar anladığım kadarıyla türkiyede yerleşik firmalardan mal alacaksınız bunların ihracatınıda mal aldığınız firmalar yapar,eğer yapmam derlerse ozaman yeni bir formül düşünürüz,sizin hazırlamanız gereken bir evrak yok,eğer türkiyede bir firmanız var ve onun üzerinden ihracat yaparsanız bir gümrükçüye vekaletname verecekseniz ve 1 adet fatura onlar gerisini halleder.Nakliye konusunda avrupaya en iyi çalışma şekli ufak yüklerde kara yani tır ile göndermek ,tır konusundada piyasada çalışan irili ufaklı bir sürü firma var.

Murat Çangırı
murat@snl.com.tr
murat

Yeni Üye58 yazı
Murat bey verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim
Semre

Yeni Üye58 yazı
Gunceldir
Semre

Yeni Üye73 yazı
Merhabalar eğer istanbula yolunuz düşüyor ise mutlaka bana uğrayın size ihracat konusunda hızlandırılmış bir kurs verelim,istanbulda gümrükleme firmasında ithalat ihracat müdürü olarak çalışmaktayım bütün sorularınıza cevap ve çözüm yaratabilirim...

Murat Çangırı

murat@snl.com.tr
murat

Yeni Üye58 yazı
Merhaba murat bey onumuzdeki ay istanbula gelicem kismetse . Ozaman muhakkak ugrayacagim yaniniza . İlginiz icin tesekkur ederim . İyi calismalar
Semre

Üye140 yazı
Bende belçikadayım o iş tutmaz açık ve net söylüyorum avrupada alım gücü düşük

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Serbest meslek
Yeni Üye58 yazı
Merhaba hokiri

Dusunceni paylastigin icin tesekkur ederim . Biz uzun zamandir arastirma icindeyiz ve burdaki avize fiyatlarini sende bilirsin . Siradan lambalara istenen fiyatlar ortada. Ben 10 yil hollandada kaldim orasida ayni belcikada ayni fiyat olarak . Bizim buldugumuz urunler dama modern ve sık ustelik burda satilanlarin neredeyse 3 te 1 fiyatina . Kismetse deniyecegiz bakalim . Peki sen ne isle ugrasiyosun meslak bolumune serbest meslek yazmissin varmi senin baska bi dusuncen yada fikrin . Sonucta akil akildan ustundur degilmi kardesim
Semre

Yeni Üye58 yazı
Yazimiz hala gunceldir
Semre

Üye140 yazı
Est. Semre. Ben horeca işi yapıyorum. Avrupada yapılacak pek iş göremiyorum.

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Serbest meslek
Yeni Üye7 yazı
Belçikaya ihracaat yapmak isteyen varmı

Belçika merkezli bir firmayız
www.cetinkayagroup.be adresinden inceleyebilirsiniz.
ayrıca;
www.izmiryabanci.com
adresinden Türkiyedeki çözüm ortağımıza ulasabilirsiniz.
belçikaya ihracaat

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye1 yazı
İstanbul Bahçelievler de avize imalatı yapmaktayız. İhracat yapmayı düşünüyorsanız bizim ürünlerimizi görmenizi tavsiye ederim. Piyasada sık giden ürünler ve özel tasarım ürünler yapmaktayız. efemavize@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye58 yazı
Gunceldir
Semre

Yeni Üye4 yazı
AVRUPADA IS YAPILMAZ FIKRI SADECE SOSYAL DEVLETCILERIN ISIDIR... IYI DUSUNMUSSUN KARDESIM AVIZE ISI BELCIKADA GEREKLI BI SEKTOR SADECE EV AYDINLATMA UZERINE HIC YER YOK BENDEN SANA BI TAVSIYE BELCIKA DEVLETINDE VERGI COK FAZLA BURDA DUKKAN ACMADAN ONCE TURKIYEDE SIRKETINI KUR VE SIRKETIN ICIN BI ADRES GOSTER VE O SIRKET UZERINE BELCIKADA SATIS MAGAZASI ACMAK ISTEDIGINI SOYLE TURKIYEDEKI YURTDISI BAYILIK VEYA SATIS MAGAZASI PROSEDURUNU TAMAMLADIKTAN SONRA APOSTILLERINI YAPTIRIP BELCIKA VERGI DAIRESINDEN GIRISINI YAPTIR VERGINI TR UZERINDE DUSUK VERIRSIN TR DE VERGILENDIRILMIS KAZANCTAN BEKCIKA DEVLETI VERGILENDIRME YAPAMIYOR ANLASMALAR VAR ULUSLAR ARASI BURDA YAPACAGIN TEKSEY SADECE BIR ADIM ATMAK BASARI ADIMLARA BAGLIDIR... BEN BUNLARI YAZARKEN BILE BAZI FIRSATLAR KACIYOR OLABILIR :) KOLAY GELSIN...
SALIH

Yerleşim Belçika / CharleroyMeslek Saty? / Pazarlama
Üye150 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Semre
Merhaba hokiri

Dusunceni paylastigin icin tesekkur ederim . Biz uzun zamandir arastirma icindeyiz ve burdaki avize fiyatlarini sende bilirsin . Siradan lambalara istenen fiyatlar ortada. Ben 10 yil hollandada kaldim orasida ayni belcikada ayni fiyat olarak . Bizim buldugumuz urunler dama modern ve sık ustelik burda satilanlarin neredeyse 3 te 1 fiyatina . Kismetse deniyecegiz bakalim . Peki sen ne isle ugrasiyosun meslak bolumune serbest meslek yazmissin varmi senin baska bi dusuncen yada fikrin . Sonucta akil akildan ustundur degilmi kardesim

3 te 1 Fiyatına demişsiniz Türkiyeden yada Belçikadan alsanızda
1 € aldığınızı min. 3 € ten satamazsanız para kazanamaz zarar edersiniz zaten.

Yerleşim Türkiye / Tekirdag
Yeni Üye30 yazı
Bende belçikadayım bana ulaşabilirseniz sormak istediğim bi kaç sorum var

Yerleşim Belçika / AntwerpenMeslek Mimar