Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ayda Min 4-5 000 Ytl Getirisi Olan İş Krmk İstyrm.

BaşlatandenizakogluTarih30/06/2008 14:31:27Yorum76

İlk mesaj
Merhaba; 36 yaşında evli iki çocuklu bir bayanım.. Üniv mezunuyum..94 yılından bu yana hazır giyim sektöründe maaşlı profesyönelim.. Anadolu yakasında oturuyorum..Çok iyi derecede İngilizce biliyorum. Sektörün her geçen gün daha da kötüye gitmesinden sebeple ayda min 4-5 000 YTL gelir getirecek bir iş kurmak istiyorum.. Sermayem 50-60 000 YTL.. Projenin risksizliğine inanmam halinde rakam artar.. Hazır giyim ve kardeş konularda aracılık olabileceği gibi butik pastacılık, eğitmenlik yahut her tür ticaret veya işletmecilik ilgimi çeker.. Benim için konunun risksizliği en önemli parametre... Değereli yorumlarınızı bekliyorum..
DAkglu

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Hazır giyim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
76 yorum
hem risksiz hem de ayda min 4-5 000 ytl :) hoş.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Neden Gülüyorsunuz ki.? Sadece İstanbulda Şu Anda ßu Tarz ßir Kazanç Zor O Kadar. Ama Farklı İllerde Farklı Yatırımlarla Fazlasını Kazanan Arkadaşlarım Var.
Deniz Hanım İstanbul Dışında Yatırım Düşünürseniz Yardımcı Olabilirim..
Msn Adresim : descartes@sohbetizm.net Saygılar
İnsanların Yaptığı Sahte Paraların Sayısı Kadar , Paranında Sahte Yaptığı İnsanlar Vardır..!!

Yerleşim Türkiye / Ankara Ve DenizliMeslek Bilgisayar-Bili?im

degerli bayan kardesim
dedigin ve yazdigin cok guzel bir sey .textilde guzel bir is dali ama profesyonelce yaparsan tabi.turkiyeden avrupaya acilipta bir seyler yapmak istiyosaniz ,ilk once zemin hazirlamaniz lazim ve hangi is dali olursa olsun . bunu kendinizin yapmanizi tavsiye ederim.yani araci ile ve pazarlamaci ile gerek yok ,sebebi elinizde bir sermaye var inanin basarabilirsiniz, zor degil.. sayet turkiye icinde yapmayi dusunuyosaniz bu konuda cok arkadasin fikir verecegine inaniyom.........ben seramik ve fayans urunleri ile ilgileniyom yani size uzak bir konu........ilginizi cekerse seramik veya fayans gorusebiliriz..
saygilarimla A.Corek

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Ben yapılamaz diye düşünmedim ki. Ayda belkide sermayesinin 2 katı kadar paralar dönüp tüm giderler çıktıktan sonra 4-5 000 ytl para bırakan iş dalı (Türkiye gibi krizler ülkesinde) çok az ..
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
merhabalar arkadaşım tekstil sektörün hangi bölümümde bulundunuz

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Çok İyi dereçede İngilizce bildiginizden bahsetmişiniz o kadar semayeye bile gerek kalmadan o paradan daha fazlasını kazana bilirsiniz Şayet isterseniz size sermayem ile ortak olurum!!!!!!!! tabii Gaziantepte iş kurmayı isterseniz önçelikle iletişimde fayda var. İletişim için tekcan1967@hotmail.com' a meil atın
ne aradıgını bilmez isen buldugunu anlayamazsın

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Kamu sektörü
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - gursel73
merhabalar arkadaşım tekstil sektörün hangi bölümümde bulundunuz

Tekstil sektörünün hazır giyim kısmında aracılık yapan yahut direkt faaliyet gösteren çok uluslu firmalarda "merchandising" "buying" "sourcing" tarafında en alttan yöneticiliğe değin her kademede çalıştım.. PS: Bu arada İstanbul dışı için hiçbir planım yok; çünki İst dışı işlerde kontrolüm olamaz.. Antalya için parlak planı olan var ise ailemin bir kısmi orada olduğundan değerlendirebilirim..
DAkglu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
sayın denizakoğlu,
anadolu yakasında nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama
orada yapılmakta olan bir sürü site konumlu yer var mesela 2.ataşehir en çok ilgimi çeken bölge orada daha yerleşim henüz tam anlamıyla oturmadı eğer bir tur atarsanız o noktada daha iyi etüd etmiş olursunuz orada yapılacak olan alışveriş merkezinin içinde eğer şimdiden pazarlanmadıysa kurutemizleme dükkanı drywhite gib kuruluşlardan franchise almanıza gerek yok direl böwe makinalarının ithalatçısı dükkanı kuruyor 80-100 civarına mal oluyor bunu düşünebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emekli
Deniz hanım merhaba ben bu siteye 3 gün önce bir yazı bıraktım ve okuyan yok sanırım tekrar söylüyorum 12 yıldır bodrumda turizm sekteründeyim seyahat acenta sorumlusuyum yılların verdiği tejrübemle geniş bir müşteri portföyüne sahibim ve kendi işimi kurmak için alt yapı çalışmalarına başladım öncelikle isim hakkınıaldım marina car rental ve şu an web sayfam yapılıyor 2 adet araç ve 1 adat motorum var ama en önemlisi 12 yıllık bodrum piyasasında tejrübem var eğer benimle bodrumda oto kiralama ve bazı turzm aktiviteleri yapmak istersen hemen ara knuşalım gerekirsen ben ist gelirim bu iş artık bodrumda 12 ay faal işliyor sizi tel bilgileri bırakmamışsınız ama ben verim 0 532 6063913 Erdinç TEKİN erdin_teki@mynet.com acele edin bence bekliyorum aramanızı haa bu arada google erdinç tekin bodrum yazmanız yeterli di tüm bilgilerim ve iş hayatım karşınıza çıkacaktır

Teşekkürler
Devir Kiralama Devri

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Turizm
meraba deniz hanım elınızde eğer söledıgınız mıktarda bi para varsa bunun uzerıne bıraz daha para ekleyıp daha kolay yoldan para kazanabılrısınız hemde evınızde oturarak benim fikrim şöyle belkı bi bayan olarak onaylamzssınız ama ben onaylıyorum 1000.ytl ye bir iş makınası(kepçe) alın ve herhangı bi şantiyeye kiralık olarak verin aylık geliri en az 8bin ytl olur bunun temınatını ben verırım sıze ben bu işlerden anlarım çevremde muteahitlik yapan çok insan var ordan bılıyorum bence çok karlı bi iş param olsa şayet ben yaprdım ORHAN21

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Di?er
arkadasim orhan 21
anladigim kadari ile insaat sekteru ile bayagi yakinsiniz.. anlamadigim sey 1000 ytl .ne kepcesi aliniyo getirisini konusabiliriz.siz deyin 1000 ytl ne gibi makina alinir ... tesekkurler

Sanırım arkadaş 100.000 yazmak istedi. zaten mesajındada mevcut paranın üzerine ekleme yaparak diyor.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
evet yaa yane yüz milyaarr demek istedim özür dilerim yalnıs yazmısım inşaat sektörüyle ilgli bilgim az da olsa bilgim var bu makinelin bakımını falan yaptım daha önce getirisi var bu makinelerin yane bılıyosunuz bülent ersoy bile almıs bu iş makinelerinde ;) eger detayını soram ısteyen varsa anlatabılırım orhankls@hotmail.com

Ben deniz hanıma süper bir teklif yaptım şu an benimle iş yapmak isteyen bir firma zaten var ama ben burdan biririne yardımcı olmak ve iş kurmak istiyorum deniz hnım tekrar söylüyorum bodruma hazıra geleceksin arayın bence vakit kaybetmeden konuşalım

Teşekkürler

Erdinç TEKİN
0 532 6063913
Devir Kiralama Devri

mrb rüzgar48,
arkadaşım işin detayı hakkında yeterli bilgi verirsen bende düşünebilirim. msn tuna_captain@hotmail.com
tcaptain

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Asker
---CİDDİ BİR İŞ İSTİYORSANIZ OKUYUN---

Amacınız Baklava Pasta Cafe Sektörün de Lider bir firma kurmaksa
Beşyıldızlı Kurumsal Üretim tesisi ve Mağazalar açmaksa profosyonel bir ekip ve Profosyonel Pazarlama ağı kurmaksa
Veya Var olan firmanızı bu kıstaslara uyarlamaksa lütfen aryın.

Misyonunuz, ürün ve hizmet kalitenizle sektörünüzde lider ve öncü olmak
amacındaysanız sağlıklı ve kaliteli ürünlerinizi güvenilir bir marka olarak müşterilerinize sunmak isterseniz.
Müşterilerinizin size olan güveninin vermiş olduğu güçle dürüstlük ilkeniz ise ve bu ilkeden vazgeçmeden firmanızın adını gururla ve onurla geleceğe taşımak misyonunuzun temelini oluşturuyorsa
Sürekli ekip çalışması ve kaynak iyileştirmesi yapmak,isterseniz
Müşteriye ürün ve hizmette hep daha iyisini sunmak,isterseniz
Faaliyet ve ürünlerimizi müşteri gözüyle değerlendirmek,isterseniz
Bu hedefe ulaşmak için plan ve projelerimizi kurumsal altyapı ve üst yapı hedeflerinizi birlikte çalışarak hayata geçire biliriz.

Firma olarak vizyonunuz yasalara uygun, çevreye ve doğaya saygılı, insan kaynaklarını değerlendiren, AR-GE çalışmalarıyla ürünlerini geliştiren, tüm birimlerinde sürekli iyileştirmeyi ve müşteri memnuniyetini en önemli hedefi olarak gören, eğitime önem veren sosyal sorumluluklarının bilincinde olup, sürekli kendini yenileyen, araştırmacı ve dinamik bir kurum olmak sa
Firmanız TSE den ISO-Kalite Yönetim ve TS-HACCP Gıda Güvenliği Yönetim Sistem Belgelerine Sahip olmak ise
Birlikte Çalışabiliriz.
Lütfen Arayın.

Mevlüt DAKIN
0535 961 04 04
Amacınız Baklava Pasta Cafe Sektörün de Lider bir firma kurmaksa
Beşyıldızlı Kurumsal Üretim tesisi ve Mağazalar açmaksa profosyonel bir ekip ve Profosyonel Pazarlama ağı kurmaksa
Veya Var olan firmanızı bu kıstaslara uyarlamaksa lütfen aryın.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
TUNA BEY BENİ CEPTEN ARAYIN 0 532 6063913
Devir Kiralama Devri

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - rüzgar48
Deniz hanım merhaba ben bu siteye 3 gün önce bir yazı bıraktım ve okuyan yok sanırım tekrar söylüyorum 12 yıldır bodrumda turizm sekteründeyim seyahat acenta sorumlusuyum yılların verdiği tejrübemle geniş bir müşteri portföyüne sahibim ve kendi işimi kurmak için alt yapı çalışmalarına başladım öncelikle isim hakkınıaldım marina car rental ve şu an web sayfam yapılıyor 2 adet araç ve 1 adat motorum var ama en önemlisi 12 yıllık bodrum piyasasında tejrübem var eğer benimle bodrumda oto kiralama ve bazı turzm aktiviteleri yapmak istersen hemen ara knuşalım gerekirsen ben ist gelirim bu iş artık bodrumda 12 ay faal işliyor sizi tel bilgileri bırakmamışsınız ama ben verim 0 532 6063913 Erdinç TEKİN erdin_teki@mynet.com acele edin bence bekliyorum aramanızı haa bu arada google erdinç tekin bodrum yazmanız yeterli di tüm bilgilerim ve iş hayatım karşınıza çıkacaktır

Teşekkürler

Merhaba Erdinç Bey;

İlgi alaka ve teklifiniz için tşkrlr; ancak:

1-) Az evvel no'nuzu çevirdim ve size tlfla ulaşamadım..
2-) İstanbul'dan Bodrum'daki bir işle alakalı nasıl bir kontrolüm olabilir? İşinin başında olmayan kişinin işini yürütebileceğine inanmıyorum..
3-) Bahsettiğiniz işle alakalı benim sorumluluğum "sermaye katılımı" dışında hangi noktada olacak? İstanbul'da yaşadığımı unutmazsak bir emeksel katılımım olamayacağı kesin..

Kısaca yanıtlarsanız sevinirim..

Tşkrlr.
Deniz
DAkglu

Deniz hanım telefonum masamda bende lavobadaydım ve şuan sizi tekrar arıyorum am bu sefer siz cevap vermiyorsunuz
Devir Kiralama Devri

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - orhan21
meraba deniz hanım elınızde eğer söledıgınız mıktarda bi para varsa bunun uzerıne bıraz daha para ekleyıp daha kolay yoldan para kazanabılrısınız hemde evınızde oturarak benim fikrim şöyle belkı bi bayan olarak onaylamzssınız ama ben onaylıyorum 1000.ytl ye bir iş makınası(kepçe) alın ve herhangı bi şantiyeye kiralık olarak verin aylık geliri en az 8bin ytl olur bunun temınatını ben verırım sıze ben bu işlerden anlarım çevremde muteahitlik yapan çok insan var ordan bılıyorum bence çok karlı bi iş param olsa şayet ben yaprdım ORHAN21

Orhan Bey;
Öncelikle; 1994 yılından bu yana profesyonel çalışma hayatının içindeyim.. Değil elimde olmayan bir parayla yola çıkmak, prensip olarak elimde olanın da ancak bir kısmıyla riske girecek bir yapıya sahibim.. Dolayısıyla daha evvel de belirttiğim gibi benim için risksizlik ve gelir güvencesi en önemli parametre; zira macera arayışında değilim.. Bu çerçevede rica etsem nasıl ve neye dayanarak 100 000 YTL yatırmam halinde hiç başım ağrımdan -eğer doğru anlıyorsam da düzenli bir gelirden bahsediyoruz..- her ay düzenli 8000 YTL kazanabileceğimi açıklayabilir misiniz.. Düz mantıkla bakıldığında düzenli bir ihtiyaç söz konusu olacak olsa inşaat firmalarının kendileri bu tutarı kiraya vermektense aracın kendisini alırlar? Doğru muyum? Ya ada eğer sektörde düzenli bir ihtiyaç söz konusu değil ise bu araç bana nasıl düzenli olarak gelir getirecek? Ve son olarak; kiralayacağım firmayı nasıl bulacağım.. Bunun için de aracı firmalar mı var? Maliyet?? Görüşleriniz için teşekkürler..

DAkglu

slm. en iyisi bir tir alin ispanya plakali ve sirketiniz ispanyada olsun ,oturumunuzda olur bir sofer tutarsiniz tir calisir.aylik ortalama tirin net kazanci 4 ila 6 bin € buda bir fikir olsun dedim
satilik tir ve nakliyet belgesi ile

Deniz hanım;
siz anadolu yakasında oturdugunuzu sölemıstınız demı şu an kartal soğanlık ta benım tanıdıgım bir firma var ve su an yol yapıolar ben gecen ay ordaydım ıstersenız ısızn ıcın ordan bı randevu ayarlayabılırım gıdıp gorusebılırsınız yetkililerle orda sıze gereken bılgıyı verırler kar mı edersınzı zarar mı edersınız hepsını sıze dökman halınde verırıler işin risklimi riskzi mi oldugunu orda gorurusunuz benece gırılmeye deger bi iş bazı inşaat firmaları varr kendıleri makına almıolar kiralık alıolar onalrın işine gelıyorr cevrenızde bu işlerı bılen bırılerı yok mu ıstersenız onalra danışın ama düğşünürsenız kartalda kı ınşaat firmasında sıze bı randevu ayarlayabılırım gidip gorusun benım tanıdıklarım kuzenlerım falan var orda benım kuzenlerım bu iş makınalrının kullanıcıları(operatörleri) orhankls@hotmail.com msn adresim

armandotr

bu tır ne kadar? ispanya da şirket nasıl kurulur ? toplam maliyet ? net aylık kazanç ? risk boyutu ?

SWOT analizi???

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
selam yilmaz3572
bu tir su an icin satilik ( mynet otomobil ) sitesinde resmi ve bilgiler var. ben sana on bilgileri vereyim . bildigim kadari ile ...............2005 model daf marca tir . 500.000,km ilk el sahibi romanya vatandasi . tir ispanyol plakasi tasiyo ve ab ve ispanya nakliyat tasima belgeli......( bu belge su demek yani istanbuldaki bir taxi plakasi gibi ) eski araclara verilmez sadece yeni o araclar takabilir vb. tir kafasi 35.000.€ + nakliyat ve tasima ruhsati 45.000.€ = 80.000.€ bu kisi tiri ve belgesini 75.000.€ birakiyo. ..............bu tiri turk vatandasi alamaz . mesela plakasi ile ama tir alinir ispanyol plakasi cikarilir ve turk plakasi takilir ama degmez turkiyede cok var zaten.. burda gaye sudur................bu tiri alacak kisi nakit parasi olacak veya kredisi olacak.... bir turk vatandasi ispanyada is acabilir ve yurutebilir ..tabii butun ab devletlerine uygun oturumludur.......bu durumlar bir ispanyol avukat araciligi ile yurutulur .kamyon ispanyadaki sirketin uzerine alinma gosterilerek sirket kurulur ve devir yapilir... daha sonra isveren oturuma muracat edebilir ve 100% 3 ay gibi bir surede oturumu gelebilir.tabi bu arada ispanyada olup giris cikis sadece ozel izin veya vize ile olur ... neyse sonrasi kendine kalmis istedigi yere yuk tasir veya komyonunu araci sirket araciligi ile yuk arayabilir..mesela su an bu kamyon soforu ilebir sirkete bagli olarak calismaktadir.ve kontratli ayda 12.000.€
gibi fakat tek sofer normalde 10.000.€ civarinda kazanir. masraflari ve mazotu ciktimi...bence 4 ila 6 bin € arasinda para kazanabilir... riski soyle diyebilirim bence her araba sahibinin bildigi seyler gibi...
tir calisacak ve durmayacak bu konuda belli antlasmasi mevcuttur,devam etmek veya etmemek mal sahibine kalir. belgesi para kaybetmez yukselir duzmez standarttir,( ayni taxi plakasi gibi ) tabi sirket bir adres gosterecek burda ya ev daire tipi yada kucuk bir dukkan gibi.. standart masraf...allah kaza bela vermesin herkese iyi sanslar... sizleri aydinlatabildiysem ne mutlu bana.. dahada sormak istediginiz sey varsa derim bildigimi , ......................yani daha evvel de yazdigim gibi bazi diger yorumlarda parasi olanin yapamayacagi sey yoktur..tabi masraf eder ve bunun imkanlarindan faydalanir.... sizlere iyi sanslar ve basarilar dilerim.
ben ispanyadan , turkiyeye seramik ve fayans ihracati ve ithalati gibi konuda ilerliyom ..simdilik ilginizi ceken olursa bilgi verilir. ..ben insaat isi ve malzemeleri benim konum ve ispanyada yamayacagim veya bilmedigim konu hemen hemen yoktur .... fakat ilgi alanimin disinda oldugundan... ilgilenmekte fayda gormuyom.......

Orhan Bey;

Bahsettiğiniz yol projesi kaç yıllık ve firma özel mi?, Kamu'dan/belediyeden vs alınma bir proje mi? İş makinesi operatörü ne olacak? Proje bitim tarihi? Proje bitim sonrası?? Nerelisiniz? Diyarbakır??

Duruma göre eşimle bahsettiğiniz şantiyeye uğrama durumumuz olabilir..?

deniz

DAkglu

Deniz Hanım;
Benim bahsetigim yol projesi 2 yıllık devletin işi özel bi şirket yapıo ben sıze orda alcagınız makıne orda çalışacak demıyorum sadece eğer konu hakkında bilgi almak ıstersenız orda tanıdıgım bırıleri var sıze yardımcı olurlar konuyla ilgli herşeyi detaylıca anlatırlar eger makıne alırsanız zaten kıralık verdıgınız sırket kendı operatörunu makıneye çıakrtır sızın operatör bulmanıza grek yok evet ben D.bakırlıyım bakın söledıgım gıbı en guzeli söledıgım yere gıtmek ya da tanıdıgınız bi müteahit varsa onada danışabılırsınız ama en guzeli benım dedıgım siz gorusmeye karar verdıgınız zaman ben sizi yönlendiririm deniz hanım anlaştık mı yönlendırceğim yerden detaylı bilgi alırsınız kafanıza yatrsa yaparsınız o işi ki eminim ki yatacaktır yatmazssada yapmazssınız sız bılrısınız hayırlı günler.

yukaridaaki yazimda dedigim tir olayi kapnmistir .. cunku satildi.tesekkurler

kaç paraya satıldıı

HANIMEFENDİ BEN SİZE %100 KAR EDECEGİNİZ BİR YATIRIM SUNARIM AMA PARANIZ YETERSİZ EGER Kİ 195.000€ MİKTARINDA PARANI VARSA YADA DENKLEYE BİLİRSENİZ SİZE 13 MİLYON€ LUK YAPILACAK OLAN YATIRIMDAN %30 ORTAKLIK VEREBİLİRİZ YATIRIM YATIRIM TUTARINI 2,5YILDA AMORTİ EDİYOR BUDA DEMEKTİRKİ YATIRIM KARLILIĞI YAKLASIK %40 CİVARIDIR İLGİLENİR YADA DETAYLI BİLGİ ALMAK İSTERSENİZ BANA AŞAGIDAKİ TELDEN ULAŞABİLİRSİNİZ. SAYGILARIMLA

DR. HAKAN ÖZAYDIN
0505 845 95 45
Lütfen büyük düşünün ülkemizin büyük yatırımlara ihtiyacı vardır. Sizler büyük düşünün finansman konusunu bundan sonra artık hiç dert etmeyin, finansman işini bizlere bırakın.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bankacylyk-Finans
walla 50000sermayem war 5000kazanmak istiyorum diyorsunuz cok zor eger oyle birsey olacaksa herkes yapar borsa ya yatırın paranızı

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci