Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Toptan Bebek Ve Çocuk Giyimde Plasiyer Vb. .

BaşlatanpedibebeTarih14/01/2014 09:20:37Yorum94

İlk mesaj
Üye160 yazı
Öncelikle tüm koniks yazar ve okurlarına merhaba;

Bebe ve çocuk giyim toptancısıyız 1000 kalemden fazla çeşidimiz mevcut. Mevsime gore surekli guncel urun bulunduruyoruz. Türkiyede website aracılıği ile tüm illere gönderim yapmaktayiz ancak rusya ve ortadogu ulkelerinede ozellikle dukkan yani firmalara satisyapmak istiyoruz.sitemize ziyaret ve talep fazla ancak dil probleminden dolayi biyerde takiliyoruz. Ayrica yurt içindede bölgesel satiş yapicak arkadaşlarlada gorusebiliriz.Bu asamada bize ceviri yada satis destegi vericek online olarak yonlendiricek komisyon ile calisicak arkadaslar aramaktayuz ilgilenenler www.pedibebe.com adresinden bize ulasabilir..

NOT: TAHA KARGO VE ALTUN TUR İLE IRAK GÖNDERİMİZ
KARGO63 İLE - RUSYA, AZERBEYCAN,UKRAYNA GÖNDERİMİZ
MEVCUTTUR..
www.pedibebe.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
94 yorum
Yeni Üye23 yazı
Sn pedibebe size tavsiyem yaptırdıgınız yazılımda XML servisi olacak mı ? Eğer XML servisi yaparsanız diğer eticaret sitelerine hizmet verebilirsiniz. Oturduğunuz yerden bir mail yolu ile satışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca dağıtacağınız XML'den yıllık ücrette alabilirsiniz bu tamamen size kalmış bir hizmet. Konu hakkında merak ettiklerinizi detaylandırabilirim.

Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye1 yazı
merhablar sizinle calismak siterim ozele yazdim saygilarimla

Yerleşim Gürcistan / Poti
Üye160 yazı

Tesekkurler.. iletisime gecilicektir...
www.pedibebe.com

Üye177 yazı
hocam kendi şube zincirini kumayı neden düşünmuyorsunuz bu konuda sizinle tartışmak isterdim..

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Ticaret
Üye160 yazı
İlginiz icin tesekkurler. Şartlardan dolayi diyelim arti ve eksileri tabiki tartisilabilir..
www.pedibebe.com

Yeni Üye77 yazı
merhaba

oncelikle bu ürünler eğer dediğiniz gibi tıoptan fiyatı ise bence ilk kullanıcıya bu fiyatlar gösterilmemeli.

B2C + B2B kapsayan bir site yapmanı tavsiye ederim.

bayilere ayrı fiyat tek almak isteyene ayrı bir fiyat fakat sen ürünlerini birinci müşteriye bu şekilde satman zor.

bence siteni geliştirmen gerekiyor. üzerine tanıtım yapman lazım 1 ci müşteriye ulaşmak için. ayrıca ürün çeşidini çoğaltman lazım parakende için.

(sitenize belki koymadığınız ürünler vardır bilemiyorum tabi ) çevredeki tanıdık bebek mağazalarından ürünler bularak çeşiti çoğalta bilirsiniz.

bunun gibi yapılacak bir çok gelişim alanı olan çeşidi bol sektörde tutunması zor olan bir proje.

ama siz zaten toptancı olduğunuz için sıkıntı yaşamazssınız. ama site ile ilgili nasıl yapılması gerekiyor neler yapmak gerekir gibi bilgi paylaşımında buluna bilirim.

iyi çalışmalar.
İsmail Bilen
Masİ Tex

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye53 yazı
Yapılması gerekenler sosyal medyayı aktif olarak kullanarak reklamı bu platformlarda gerçekleştirmek. Özellikle facebook'a yapacağınız yatırımın mutlaka faydasını görürsünüz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye62 yazı
Merhabalar Tekirdağ Merkezde yaşıyorum kamu personeli olarak görev yapıyorum daha önce ticari geçmişimiz oldu üniversite felan derken askerliği geçiştirdik mevcut kredilerim askere gitsem maaş alamayacağımdan dolayı ödemelerim askıya kalacak bundan dolayı bedelli askerlik yapmak zorundayım.
Ww Caddy aracım var Toptan Endüstriyel Temizlik Ürünleri satışı yaptım daha önce bu iş üzerine veya gıda üzerinde sıcak satış yapabileceğim bir ek iş arıyorum vardiyalı çalışıyorum mevcut işimde esnek çalışma saatlerim mevcut; ek iş yapmak için gerekli zamanım var, potansiyel var girişimci bir ruha sahibim, yeniliklere açığım kendi bildiğim iş üzerinde pazarlayamayacağım ürün yoktur. Üretici firmaların desteğini bekliyorum. çok fazla bir para beklentim yok benim aylık belli kredi taksitlerimi ödeyebiliyim yeterli firma elemanı olarak çalışırım bayisi olur farketmez hem ürünlerinizi geniş yelpazede dağıtımını yaparım yeni bir pazar açılmış olur kendinizin bu bölgede gerçekleştirmek istediğiniz pazarı bir pazarlamacıya araç sigorta para ve yapacağınız yatırımla ancak bir nebze yol alabilirsiniz benim zaten hali hazırda mevcut müşteri potansiyelim ve geniş çevrem mevcuttur. Tekirdağ merkez il ve ilçeleride dahil olmak üzere sadece bildiğim işi yaparım Endüstriyel temizlik ürünleri gıda plastik temizlik kağıtları ve sarf malzemeleri sıcak satış yaparım al gülüm ver gülüm destek verecek yeniliğe açık firmalar cevaplarınızı bekliyorum.
Herkese iyi çalışmlar diliyorum
ticarette her zaman bir çıkış noktası vardır.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Memur
Üye160 yazı
Arkadaşlar ilgi için teşekkurler. Ama bu sayfa ilan ve reklam sayfasi degildir. Konu başligina uygun yazilar yazarsaniz sevinirim aksi yapilan *****liktir. Sitem ile ilgili tavsiye veren arkadaslara tesekkurler fikirleriniz degerlendirilicek ve uzerinde çalisilicaktir herkese bol kazanclar.Bu arada sadece toptan satiş yapiyorum
www.pedibebe.com

Üye106 yazı
Ben Adanadayım , toptancılık yapabilirim. İş ile ilgili detaylı bilgi verebilir misin? çalışma şekliniz nasıl? işin detaylarını özel mesaj olarak bana gönderir misiniz kadirizm1984@mynet.com
kadir

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Otomotiv
Üye160 yazı
ilanımız günceldir. www.pedibebe.com ( toptan bebe giyim, toptan çocuk giyim, bursa toptan bebe ve çocuk giyim, online toptan satış, )
www.pedibebe.com

Üye160 yazı
www.pedibebe.com ilanimiz gunceldir.toptanbebegiyim, toptan çocuk giyim,
www.pedibebe.com

Yeni Üye41 yazı
merhabalar arkadaşım belirttiğim ülkelerde bebe giyimi işine girmeyi düşünüyoruz.Mevcut ürünlerinizin resim ve fiyat bilgilerini gönderirseniz sevinirim.İyi çalışmalar.Mehmet Ali Aydemir oooantalya@hotmail.com +7 978 0116909
www.deluxe-bazaar.com

Yerleşim Ukrayna / JitomirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı
İyi akşamlar
Kumaşların özelliklerini göremedim. Ürünlerinizde ne tarz kumaş(mataryel) kullanıyorsunuz?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Psikolog
Yeni Üye70 yazı
info@usluweb.nl mail atarmisiniz telefon veya skype ile gorusmek isterim.
Internet Reklamcisi

Yerleşim Türkiye / ShertogenboschMeslek Dany?manlyk
Üye160 yazı
www.pedibebe.com adresimizde iletişim bölümünde mil yada telefon ile ulaşabilirsiniz.Tüm ürün resim ve fiyatlarımız sitemizde mevcut ve günceldir..
www.pedibebe.com

Yeni Üye58 yazı
merhabalar biz de sitemiz için ürünlerinizin tedariğini yapabiliriz. web site adresimiz www.ingabebe.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye160 yazı
Tabiki konuyla ilgili irtibata geçebilirsiniz
www.pedibebe.com

Üye160 yazı
Gunceldir başlik yeni değiştirilmiştir
www.pedibebe.com

Yeni Üye1 yazı
Sayın pedibebe. 7 sene ukrayna'da yaşadım. Iyi derecede Rusça ve ingilizce biliyorum. Çeviri,yazışma,satış konularında görüşebiliriz.

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Gyda
Üye160 yazı
Yazim guncellenmiştir..
www.pedibebe.com

Yeni Üye50 yazı
merhaba, rusça ana dilim gibi yazıyor ve konuşuyorum, bu konuda yardımcı olmaya çalışırım isterseniz.
Antalyada oturuyorum, fakat 2002-2010 seneleri Bursada ikamet ettim

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye14 yazı
metin10pman@gmail.com Rusya ya gidip pazarlama yapan arkadaşlarla görüşebilirim. Bana ürün ve fiyat listesini gönder bir şeyler yapmaya çalışırız.
Bursa'dan istediğiniz her ürünü sağlayabilirim. Yeter ki isteyin. Türkiye'nin fabrikası Bursa da her şey mevcut.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye17 yazı
türkiyeden avrupa ülkelerine tekstil ihraçatı yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olabiliriz . 23 yıldır ihracat yapmaktayız dokuma penye fark etmez bay bayan alt gurup üst gurup ne olursa .ilgilenen arkadaşlar bu nodan ulaşabilirler : 0535 063 37 25 yasin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye69 yazı
Afganitan Türkmenistan düşünürseniz yardımcı olurum size

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye160 yazı
Yorumlar icin tesekkurler. Ozelden iletisim numaranizi yazarsaniz mutlaka donus yapilicaktir. Yada 05378150969 nolu telefondan ulasabilirsiniz
www.pedibebe.com

Üye243 yazı
Pedibebe Merhaba Ofisiniz Aradım Ama Size Ulaşamadım 0507 256 22 67 iletişim kuralım Saygılarımla

Çağdaş İNAL
Saygılarımla
Çağdaş İNAL
Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yleti?im
Üye160 yazı
merhabalar. orası satış yerimiz o yüzsden bu tür konuları için direkt bana ulaşmalısınız ben vermiş olduğunuz numaradan size ulaşıcam saygılar
www.pedibebe.com

Üye243 yazı
Peki Bekliyorum
Saygılarımla
Çağdaş İNAL
Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yleti?im