Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yurtdışında Studio Daire Yatırımlı Kazanç İmkanı

BaşlatanrterziogluTarih15/09/2008 17:04:01Yorum11

İlk mesaj
Üye1714 yazı
Dünya çapındaki birçok ülkede konut fiyatları düşüş arzederken Bulgaristan’da ters bir durum gözlemleniyor.
Bulgaristan’da geçen seneye göre biraz daha dengeli yükseliş kaydedilse de yükselme devam ediyor. 2007 yılında artış oranı yüzde 35 oldu.

Studio daire yatırımı
Stüdyo tipi daireler hem yatırım hem de kiralama açısından en iyi seçeneklerden biri.

Genelde bir evin değerinin, kiraya verdiğiniz takdirde 120 ayda çıkması beklenir. Eğer 120 ayın üzerine çıkıyorsanız, iyi bir yatırım yapmamış olduğunuz kabul edilir. Farklı ülkelere batığımızda; inşaat firmalarının eğer yaptıkları evlerden kira ile bir gelir elde etme beklentileri var ise, ağırlıklı 1+1 ya da 2+1 üzerine çalıştığını görüyoruz.

#147;Büyük dairelere olan ihtiyaç önümüzdeki yıllarda çok fazla olmayacağından, büyük daireler için kira fiyatları düşecektir. Ancak stüdyo tipi dairelere talep daha fazla olacağından, bu tip dairelerin kiralık fiyatları yükselecek ve değeri artmaya devam edecektir.

Sonuç olarak, uygun koşullarda elde edebileceğimiz stüdyo daireleri kiralama imkanı yaratıp bir yatırım yapabiliriz.

Neler yapılabilir?

Her daire için 2000 EUR taban fiyatla yatırıma dahil olarak yüzdelik kısımlarla ortaklık kurmak.
Daireleri günlük olarak kiraya vermek. 30-50 EUR. Yüzde 90 doluluk oranı ile.

Studio daireler tamamen mobilyası alınmış apart hale getirilmiş olarak Turizm firmaları ile anlaşmalı olarak kiraya verilmesi sağlanacak.

Kazanç bölünmesi;

1. Aylık kazanç üzerinden payınızı alabilirsiniz.
2. Biriken kazancınız ile ikinci bir daire için tekrar yatırım yapabilirsiniz.
3. Biriken kazançlar ile ortak kredi kullanarak başka bir studio daire satın alınabilir.

Böyle bir yatırımda var olmak isteyenler özel mesajla bana ulaşabilirler.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye83 yazı
Evet çok haklısın Bulgaristan'da bu durum almış başını yürümüş 350 -400 euronun altında studio daire bulması çok zor oldukça kazançlı bir yatırım türü.....
Her gidişin bir dönüşü vardır elbet,Önemli olan hayatı heba etmemek,Paylaşmak ve yardım etmek!!!! -----İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim. Robert Bosch

Yerleşim Bulgaristan / VarnaMeslek Otomotiv
Yeni Üye8 yazı

Merhaba rterzioglu.
Yazını okudum ve açıkcası aklım yattı. Böyle bir yatırım ortaklığına size katılmak isterim. Ayrıntıları görüşebilirmiyiz?
Mail adresim: bargkan@yahoo.com
Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / Ku?adasyMeslek Yöneticilik
Üye1714 yazı
Evet arkadaşlar, yazım güncellenmiş. 20 - 25 bin dolara studio daire yatırımı avantajı devam ediyor. Yazlık bölgelerde günlüğü 35-50 eurodan kiraya verme şansı var.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye351 yazı
YUH be artik.Ben Belcikada yasiyorum.evim 100 metrekarenin uzerinde.odedigim kira 350 euro.nasi oluyoda bulgaristan bu kadar pahali olabiliyor??ben bulgaristanda yasayanlarin bize gore cok daha az kazandigini saniyordum.Eger dediginiz gibiyse cok guzel bi fikir.ama bu evler sadece yazinmi dolu olacak yoksa surekli kiraci bulunabilecekmi gercekten??

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Saty? / Pazarlama
Üye1714 yazı
Amaç yerli ve yabancı turiste kiralamak. Gelen kira gelirleri ile yatırımları artırmak.
Yazlık bölgelerdekiler yazları dolacak, şehirdekiler tam sezon çalışacak.

Kira konusuna gelince evet Sofya'da şuan içine girilebilecek bir kira 350 euro dan başlıyor.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye84 yazı
merhabalar
bulgaristandan daire almak için ne yapmak gerekir acaba bilgisi olan yardımcı olabilirmi?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye537 yazı
oyle kolay olsaydi isin asli cok farkli

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye84 yazı
biraz bilgi verirmisin nasıl hareket etmek lazım

Üye537 yazı
bakin moldovadan ornek vereyim yada romanyadan burada sifir ewi genellikle kaba insaat halinde satarlar tamami ile bitmis ewler ise tr dekilerden %35 daha pahalidir dogu avrupada emlak piyasasi cok yawasdir demiyorumki karsiz bi is ewet cok karli ama ew alacaginiz ulkede bi bagin baglantin yoksa cok zor ispanya yada italya da durum daha vahim fiyat yonunden 2 odali bi ewe vereceginz parayla turkiyede 3 ev alabilirsiniz kuzey italyada 3 oda 1 sakon evler genellikle 500 bin dolardan baslar moldova da yeni biten kaba insaat 2 oda 1 salon 90 bin dolar istiyolar paran var dil bilmiyosun oturumun yok gittin nasi alcan nereyi imzalican kiracisi vb noktalari nasil halledicen... sayisiz nokta gercekci olmakta fayda war

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye84 yazı
eşim aynı zamanda bulgaristan vatandaşıda olduğu için sadece bulgaristanı düşünüyorum.Bilmediğim için soruyorum bizdeki emlakçı kavramı orada yokmudur?bizim emlakçılar burada her işi halediyor.
öyle 500 bin dolar gibi bir bütçemde yok maksimum 150-200 bin dolar olur.Buradaki konut fiyatlarıda tava yaptığı için yurt dışı daha cazipmiş gibi geliyor.