Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Toptan Bebek Ve Çocuk Giyimde Plasiyer Vb. .

BaşlatanpedibebeTarih14/01/2014 09:20:37Yorum94

İlk mesaj
Üye160 yazı
Öncelikle tüm koniks yazar ve okurlarına merhaba;

Bebe ve çocuk giyim toptancısıyız 1000 kalemden fazla çeşidimiz mevcut. Mevsime gore surekli guncel urun bulunduruyoruz. Türkiyede website aracılıği ile tüm illere gönderim yapmaktayiz ancak rusya ve ortadogu ulkelerinede ozellikle dukkan yani firmalara satisyapmak istiyoruz.sitemize ziyaret ve talep fazla ancak dil probleminden dolayi biyerde takiliyoruz. Ayrica yurt içindede bölgesel satiş yapicak arkadaşlarlada gorusebiliriz.Bu asamada bize ceviri yada satis destegi vericek online olarak yonlendiricek komisyon ile calisicak arkadaslar aramaktayuz ilgilenenler www.pedibebe.com adresinden bize ulasabilir..

NOT: TAHA KARGO VE ALTUN TUR İLE IRAK GÖNDERİMİZ
KARGO63 İLE - RUSYA, AZERBEYCAN,UKRAYNA GÖNDERİMİZ
MEVCUTTUR..
www.pedibebe.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
94 yorum
Üye906 yazı
selam arkadaşım
sitenizi inceledim ürünleriniz ve fiyatlarınız uygun
allah hayırlı satışlar versin
bende bursadayım h 100 panelvan aracım var
tuhafiye ve milyoncu müşterilerim var
bahsetmiş oldugunuz iş fikriniz ile alakalı detaylı konusmak gerek
yeriniz tam nerede ziyaret etmek isterim
0507 952 98 37 ibrahim

miagayrimenkul.net

Yerleşim Türkiye / Bursa GürcistanMeslek Emlakçy
Üye277 yazı
pedi bebe al sana tüccar plasiyer croket arkadaş tam senin aradığın gibi bir iş teklifiyle gelmiş inşaallah anlaşırsınız hayırlı işler
nedim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Üye160 yazı

teşekkürler nedim bey inşallah ikimiz içinde hayırlı bir noktada buluşulur. Ama bursa içi gerek kendi ekibim gerek farklı yollarla aktif haldeyiz amacım bursa dışı ulaşımı benim açımdan ve müşteri açısından zor olan illerde bölgesel bir ağ bir yapı oluşturmak bu başlık fikri için ayrıca teşekkür ederim size iyi günler
www.pedibebe.com

Üye413 yazı
pedi bebe yurt dışına açılmak istiyorsan ara 0533 0408953
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
Üye160 yazı
İletişime geçilicek ilginiz için teşekkürler
www.pedibebe.com

Üye160 yazı
ilginiz ve yorumlarınız için herkese çok teşekkürler , komisyonlumu yoksa ıskontolu alıp satmakmı sizce daha avantajlı olur birde bunun tartışmasını yapmak istiyorum ikisininde eksi ve artılarını konuşabiliriz mesela
www.pedibebe.com

Üye574 yazı
Sayın pedibebe;

Ben Ankaradayım firmam var, toptancılık yapabilirim. İş ile ilgili detaylı bilgi verebilir misin? çalışma şekliniz nasıl? işin detaylarını özel mesaj olarak bana gönderir misiniz?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Üye160 yazı
Merhabalar özel mesaj ile bilgi gönderilmiştir saygılar..
www.pedibebe.com

Üye122 yazı
İsterseniz Kayseri'de gazete aracı ile reklam verebilirim. (Genelde ev kadınlarına özel bölüm olur ve evlere dağıtacağım için sizin İş tam olarak onlara göre)
Gazete basımı yaparak aylık veya haftalık 10000 veya daha fazla gazete dağıtabilirim.
Reklam da sizin sitenizi verebilirim. Gerçekten çalışmak isterseniz bu aralar boşum ve devamlı müşterinizin artacağı şekilde yapabiliriz hayırlısı ile.
bksr2@hotmail.com veya 05077277479
Baki

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
Üye160 yazı
Irtibata,gecicem sizinle bugun . Ornek calismalariniz var ise dusunulebilir iyi gunler
www.pedibebe.com

Yeni Üye1 yazı
Selam
İlanınızla ilgili görüşmek isterim
A

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Gyda
Üye177 yazı
fiyatlar çok iyi

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Ticaret
Üye113 yazı
iran serbest ticari bolgede mağazalarimiz bulunmak üzere iran turkiye arasi ticaret yapiyor ve tüm irana her tür ürün pazarlama,sünüp tanitmak,bayilik,satiş hizmeti vermekteyiz.
irana her tür faaliyetten bayi almak istiyor veya sizlerin temsilcisi olarak (plasiyer) özel muşteriler veya bayiler bulabiliriz.
tüm turkiye imalatçilar ve toptancilar,firmalar,tacirler,şirketler ve fabrikalar.... eyer ürünlerinizi iranda pazarlamak ve sünmak istiyorsaniz en güvenilir,kolay ve hizli yoluyla iranin tüm pazarini ellerinizde tutmak istiyorsaniz sizinle çalişmaktan önur duyariz.
ayrica iran ticari serbest bolgede vergisiz,gumruksüz veya hatta tüm iranda her tür iş birliği,imalat,üretim,sizler için ürün pazarlama,ürünlerinizin tanitimi ve özel müşteri bulma ve...her tür iş tekliflerini değerlendire biliriz.
saygilarla behzad farshbaf
tell : 0098 914 769 1763
e-mail : smart.behzad@yahoo.com
saygilarla : behzad farshbaf
tell : 0098 914 769 1763 (whatsapp,line,tango,...)

Yerleşim Yran / TabrizMeslek Ticaret
Yeni Üye72 yazı
Reklam ağını geliştirme ve satışları arttırma, iş bağlama konusunda yardımcı olabilirim. Ancak komisyon karşılığında olmaz bu iş. Bir sözleşme ve uygun bir fiyatta anlaşılarak olur. Öyle kapı kapı gezip satıştan bahsetmiyorum. ilgilenirseniz e-mail ile veya özel mesaj ile dönüş yapabilirsiniz.
Bir e-ticaret ağı ve büyük çaplı reklam çalışması şeklinde Türkiye çapında bir çalışmadan bahsediyorum.
İnstagram butik ve e-ticaret danışmanılığı.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Reklam
Üye305 yazı
3 dür mesaj atıyorum cevap vermıyosunuz pedibebe, madem calşmak ıstemıyosunuz nıye burda konu acıyorsunuz
Hediyelik Lezzetler - Cezerye, Kerebiç ve Lokum Çeşitleri
www.hediyeliklezzetler.com
Hızlı, kaliteli, online sipariş.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye63 yazı
iyi çalısmalr pedibebe ilan hakıkında ürünlerin toptan fiyatını gönderirmisiniz ,

m.yilmaz.79@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KilisMeslek Di?er
Üye113 yazı
irana'da musterileriniz varmi?hic calisdiniz mi iran'la?
lutfen e-mail de benimle irtibata gecin calisalim.
irana pazarlayalim urunlerinizi.
saygilarla behzad farshbaf
smart.behzad@yahoo.com
0098 914 769 1763
saygilarla : behzad farshbaf
tell : 0098 914 769 1763 (whatsapp,line,tango,...)

Yerleşim Yran / TabrizMeslek Ticaret
Üye160 yazı
Mail ile bilgi verilmiştir
www.pedibebe.com

Yeni Üye2 yazı
kocaelide ürünlerini pazarlayabilirim ve hatta bir bebe giyim mağazası açabilirim.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Muhasebe
Üye160 yazı
Lutfen irtibara geçin görüşelim 05378150969
www.pedibebe.com

Üye160 yazı
GÜNCELDİR (www.pedibebe.com)
www.pedibebe.com

Üye155 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - pedibebe
merhabalar öncelikle yorumlarınız için hepinize teşekkürler. evet fiyatlarım toptan ve ben toptancılıktan memenunum perakende için altyapım ve zamanım yok sadece nasıl geliştirebilir reklam ağını genişletebilirim bunlara yoğunlaşırsak memnun olurum teşekkürler

hocam selamlar, yanlış anlamayın ama toptan fiyatları sitenizde yazmak ne kadar doğru ve etik bir davranış onu merak ettim.
Ben de farklı alanda toptancılık yapıyorum ama hiç bir ürünümün fiyatını teşhir etmiyorum.
Bu gibi durumlar normal esnafa zarar vermektedir.
İletişim;
ahmeterencihan@gmail.com
0505 843 6789

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye160 yazı
Tesekkurler yorum için yeni sitede duzeltilicek
www.pedibebe.com

Üye567 yazı
pedibebe bence sitenizde toptan fiyatları vermek doğru bir durum. Her sorana fiyat vermek ve göndermek yerine alıcı sitenizde fiyatları görür işine geliyorsa alır.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?
Yeni Üye49 yazı
karadeniz bölgesi başta olmak üzere tüm türkiyedeki esnaf ve pazarcı kardeşlerimize ürünlerinizi belirli ücret karşılığında tanıtırım ve ürünlerinizin pazarlamasını yapabilir
ilgilenen arkadaşlar arayabilirsiniz 0545 371 51 51

Yerleşim Türkiye / amasyaMeslek Ticaret
Yeni Üye63 yazı
Sayin pedibebe bende İzmirde yapabilirim. Al SAT yaparak sizden alip perakendecilere satabilirim.

streç saralım

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf