Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yeni Bir İş ( Kredi Başvuru Noktası )

BaşlatanabidalTarih27/06/2008 23:01:54Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye71 yazı
süper bir işi siz değerli kardeşlerime sunuyorum eğer bu işi yapmak istiyorsanız
iş yeriniz istanbul avrupa yakasında olması gerekiyor
her onaylanan kredi için 10 ytl komisyon alıyorsunuz detaylı bilgi için
05458218663

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye71 yazı
ya arkadaşlar para kazanmak iş kurmak isteyen yok mu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye992 yazı
abidal kardesim

sen akilli birine benzion valla ...evet kazanmak ama bilmedigin bazi seyler var ve bildigin seylerde.arama seklini yanlis yonde buluyom ,dogru yone yani bu islerin arayicisi olan kitleye donersen basarili olursun... sen tam olarak bildigini yazacagini zannetmem burda acik olarak.kusura bakma bende sana acik yazamam, devletin yapmis oldugu kanunlarda her zaman bir acikliklar vardir ,veya bir sistemde ve resmidir yani kurnazliklarin icinde resmi yollardan vergi vermeden para kazanma olaylari mevcut olup 50 yili askin surmektedir,,,sadece zaman ve yonler,ve durumlar degismektedir.olmayacak degil ama aradigini bulacak kitlenin kimler oldugunu bilemezsen isin zor olur....sen acik ben acik yazarsam burda pek cok arkadas faydalanabilir ,degil ekmek kazanmak kisiler projelerini tahi gerceklestirirler..simdilik bu kadar,.....................daha cok ogrenmek istersen ??????? saygilarimla sana basarilar dilerim

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Yeni Üye71 yazı

sayın kafkas arkadaşım
ikrazatçı nedir bilmiyorum acıklarsan sevinirim bu kredi başvuru noktası için şartlar vardır önüne gelene verilmiyor ilk önce istanbul avrupa yakasında olması lazım sonra yüzyüze görüşmemiz gerekiyor
teşekkürler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf