Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ege Bölgesinde Yatırım. Resimler Eklenmiştir!!

BaşlatanEnqinTarih18/06/2008 20:32:42Yorum15

İlk mesaj
Üye141 yazı
Merhabalar Sevgili Yatırımcı Beyler ve Bayanlar..

12.637 Kişinin Yaşadığı Bir İlçe Var ve İlçede Meslek Yüksek Okuluda Bulunmakta.

İlçedeki Eksikler : Süper Market - Sinema - Eğlence Merkezi - Bilgisayar Satış ve Teknik Servis - Export Ucuz Kıyafet Mağazası - Güzel Bir Lokanta v.s.

Yani Anlayacağınız Bu Eksikleri Yapabilecek Olan Kişiler Güzel Bir Yatırım Yapmış Olacaklar..İlgilenenler Msn Adresimi Ekleyebilirler :

descartes@sohbetizm.net Saygılar...

İlk Fotoğraf Başarılı Bir İş Adamının Bu İlçeye Gelerek Yaptığı Otelin Resmidir.

İnsanların Yaptığı Sahte Paraların Sayısı Kadar , Paranında Sahte Yaptığı İnsanlar Vardır..!!

Yerleşim Türkiye / Ankara Ve DenizliMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Üye992 yazı
selam arkadasim
lutfen dermisin bu ilcenin neresi oldugunu ve ilce hakkinda bazi genis bilgileri ekliyebilirmisin tabi benim sahsi istegim resimlerin olmasi tesekkurler

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Üye141 yazı
Sayın Armando Geniş Bilgi İçin Lütfen Msni Ekleyin..Açıktan Bilgi Vermiyorum..

Msn Adresim : descartes@sohbetizm.net
İnsanların Yaptığı Sahte Paraların Sayısı Kadar , Paranında Sahte Yaptığı İnsanlar Vardır..!!

Yerleşim Türkiye / Ankara Ve DenizliMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye992 yazı

selam
sagol arkadasim tesekkur ederim ama bugun kendi kendime karar verdim .burda acik yazilmamis yorumlarla
yazismak yanlis anlasilmalara neden oluyo.bu nedenle beni anliyacaginizi tahmin ederim tesekkurler.

Üye141 yazı
Resimler Eklenmiştir.

Üye992 yazı
sagol arkadasim engin
gercekten hos bir kasaba ve resimde gordugum kadari ile yapacak cok is var orda .ben bilgilerinizi ekledim arsive ve bazi arkadaslara da iletirim bu konuyu.ben sahsi olarak su an ilgilenemiyorum ,yurtdisinda oldugumdan ama ileride belki bir ziyaretim olursa gorup gezmeyi ve ilgili konulari degerlendirebilirim.
yapmis oldugunuz gercekten cok guzel bir olay gurur duydum ve sevindim vatani biz dusunmesek kim dusunur, girisimleriniz ve ilgi gosterdiginiz icin tesekkurler saygilarimla gorusmek uzere bir koniks yazari olarak
A.Corek armandocorek@hotmail.com

Üye141 yazı
Ben Teşekkür Ederim Armando Ama Burası Kasaba Değil İlçe Onu Tekrar Belirtmek İstedim Affınıza Sığınarak..

Üye130 yazı
Halk ne kadar zengin, gelir kaynakları nelerdir..?
Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Üye141 yazı
Halkın Gelir Kaynakları Genel Anlamda Tarım ve Öğrencilerden Elde Edilen Kira Bedelleri Ayrıca Yurt Dışında Yaşayan Halkıda Bulunmakta Yazları Öğrenciler Gittiğinde Yerli Turistler Gelmekte.Şarap Fabrikaları Bulunmakta.İlçede Manav v.s Yoktur Haftalık Olarak 1 Kere Pazar Kurulmakta.Detaylı Görüşme İçin Msn Adresimi Ekleyin Lütfen..

Msn : descartes@sohbetizm.net

Yeni Üye4 yazı
Merhabalar.İlçenin hangi ilde olduğu önemli çünkü halkın alışkanlıkları da dikkate almak gerekir.benim fikrim burası her ne kadar ilçe olsa da hala köylü yaşama alışkanlıkları olabilir.yani bu fikirden çıkarak buraya manav ve süpermarket olmaz bence.fakat yüksekokul burayı biraz değiştireceği için internet-kırtasiye-cafe(içerisinde fast food yemekler) şeklinde bir kompleks yatırım ilk etapda daha iyi olur diye düşünebiliriz.hem öğrenciye hemde yerel halka hitap etmiş olunur.görüşmek üzere

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Üye353 yazı
Engin beymerhaba ben ordan 2 cafe 2hotel 2 de market alabilirmiyim:) şaka birtarafa öğrenciolan özellikle ünvtesi olan yerlerde yatırım yapacaklara iyi fırsatlar var ve ilk olanda herzaman kazanır.
Yatırımı düşünenlere iyikazanclar dilerim.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye141 yazı
Arslan ßey ßu İlçede Yaşayanların %90 ı Yıllarca Almanya v.s Ülkelerde Yaşamış ve Geri Dönmüş Kişiler Yani Köylü Yaşamı Yok.ßu Arada İlçe İle İlgili Detaylı ßilgi İçin Lütfen Msn Adresimi Ekleyin..

Murat Sana O İstediklerini Veriyim Veriyimde Nasıl Vereyim Para Hani :D Üniversite Geliştiriyor Genel Anlamda İlçeyi Zaten...

Üye992 yazı
engin kardesim
memlekete geldimmi inan bana bir gezmek isterim senin ilceni.inaniyom cok karli yapacak isler var orda.... tesekkurler

Üye141 yazı
İnşallah Abi ßekliyorum ßu Arada ßugün İzmirden ßirisi Yatırım İçin İlçenin Adını Aldı ve Kendi Yapacağı Araştırma Sonucu Sanırım Yatırımını Gerçekleştiricek..

Yeni Üye46 yazı
sayın engin ,
siz bu ilçede mi yaşıyorsunuz yoksa ankara da mı sizin yerleşim bilginizden anlaşıldığı kadarıyla denizli nin bir ilçesi gibi
ben msn adresinizi kaydediyorum ordan biraz fikir alışverişinde bulunalım.
saygılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emekli
Üye141 yazı
İsminiz Cafer Sanırım.Cafer Bey Ben Bu İlçede 2 Yıl Kaldım.Araştırmalarımdan Emin Olabilmek İçin Oldumda Nihayetinde.
Neyse Msn Üzerinden Detaylı Şekilde Görüşürüz
Saygılar...