Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Arkadaşlar merhaba. Size son zamanlarda kız kardeşimin yaptığı ve başarılı olduğu bir sistemden bahsetmek istiyorum. Ben aracı oldum ve sakaryadan inek sütü getirterek istanbulda kardeşim kendi akrabalarına ve komşularına süt satmaya başladı ve 2 aylık bir süre geçti. İlk hafta 150 kilo ile başladı şuanda 500 kiloya kadar çıktı. Haftada 500 kilo süt satabiliyor. Ayda 2 ton yapar. Sütü 1.75 kuruşa satın alıyor. 2.25 e satıyor. Ama istanbulda bir çok yerde 2.5 a satılıyor süt. Hatta bizden 2.25 e alıp sitelere 3 liraya satan bakkallar da var. Ben böyle güzel ve zevkli bir işi sizlere tavsiye ederim. Eğer çevreniz varsa kesinlikle denemelisiniz. Süt tedarik etme sıkıntısı yaşayabilrisiniz onun içinde çevrenizdeki ilçe tarımlardan süt hayvancılığı yapan işletmelere ulaşabilirsiniz. Tuzla, beykoz, bu taraflarda çiftlikler var. İletişime geçebilrisiniz.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz