Yeni Üye Toplam 18 yazı |
|
erdinc910 Yeni Üye Toplam 55 yazı | ![]() ![]() erdinc Yerleşim : Kuzey Kıbrıs TC / Lefkoşa | Meslek : Gıda |
isttolga Yeni Üye Toplam 3 yazı | 07/09/2006 : 12:58:38 ![]() Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Öğrenci |
Ecem Yeni Üye Toplam 1 yazı | 11/09/2006 : 22:07:52 ![]() Arkadaşlara katılıyorum. Sermayemiz olmadan ya da çok küçük bir sermayeyle neler yapabiliriz? Bu konuda yol gösterebilir misiniz? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer |
bakmakgörmek Yeni Üye Toplam 18 yazı | 14/09/2006 : 15:18:37 ![]() 1-Türkiye deki kahvehane sayısına bakın(çevrenizdekiler de yeter aslında) 2-Yine hiç bir faliyet göstermeyen dernek sayılarına bakın(güzeli sevenler derneği???) 3-Vakıf adı altında yada spor kulüpleri adında faliyetsiz faliyetleri inceleyin. 4-tv deki programların seçimine ,izlenme oranlarına bakın(*** doğurdu haber programında sunulursa,** ayrıldı** ise onula çıkmaya başladı..) 5-üretme den alıp satmayı çok sevmemiz.( bazı mallar hariç.) 6-savaş ve milli duygular haricinde hiç bir konuda tek fikir olamıyoruz.. 7-uzmanlaşmayı hiç sevmiyoruz..Çünkü herkes her konuda uzman memlekette.. inanın daha okadar çok yazıp konuşabiliriz ki günler sürer belki de.Yalnız bu yazımda başarılı olan vakıflar,organize olan kuruluşlar ,başarılı olduğuna inananlar hariçtir.. BEB Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Mühendis |
abdulmecit Yeni Üye Toplam 1 yazı | 11/10/2006 : 13:44:41 ![]() hiç bir iş yokturki bedel ödenmeden kazanılsın bu bedel emek te olur emekle biriken sermayede olur Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
nezihi Yeni Üye Toplam 9 yazı | 12/10/2006 : 20:10:53 ![]() bu konudaki yazıları okudum . herkesin belli miktarda parası var ama hiç bir şey yapmaya yetmiyor. pideci fırını açsa belli miktar kazanır ama yanına başka bir kebapçı dükkan açar pidecinin işi biter. bütün emekler gider. biz neden büyük düşünemiyoruz.neden herkes az olsun benim olsun der, anlamış değilim. birlikten kuvvet doğar ve benzeri bir sürü ata sözlerimiz vardır.bunu değerlendirenler çıkıyor ve onlar gözlerimizin önünde nasıl itibar sahibi oluyorlar.türkiye bütçesi kadar mal varlıkları oluşuyor. fetullah gülen den bahsediyorum. konya lı kooparatiflerden bahsediyorum neden 15 milyarı olan 10 kişi veya 100 kişi bir araya gelip organize olmak istemez. az olsun benim olsun danmı. zaten hala geri kalmışlık ımızın tek sebebi bu ferdiyetçilik değil mi? memleketin % 90 üstü müslüman .din de dayanışmayı gerektirmiyormu? hadi bunları bilmiyoruz akıl da bunu gerektirir. çevremde sadece bir örnek gördüm 50 60 cam işçisi birleşip fabrika kurdular. herkesin sermayesi çok azdı .şu an fabrika çok iyi iş yapıyor. keşke bu örnekler gazete ve tv de sık sık işlense. memleket kendini nasıl toplar. ne imf nede ab ye ihtiyaç kalır. tek eksiklik güven ..bunu yenmeliyiz. bir birimize her zamandankinden fazla güvenmeliyiz. bu ise milli eğitimin gerçek milli eğitim olması ile başlar. umarım o günler yakındır Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
alperen Yeni Üye Toplam 2 yazı | ![]() ![]() nezihi kardeş milli eğitim personeli olarak yazıyorum. milli eğitimin düzelmesinden bahsetmişsin 100 yılda geçse bu milli eğitim düzelmez.boşuna bekleme. milli eğitimde o kadar çok boşuna harcanan şey varki saymakla bitmez demiyeceğim ama binleri ve daha fazlasını bulur. birkaç örnek; çocuklarımızın çocukluğunu, geçliğini çalmak. lüzumsuz yere ona buna yandaşa para dağıtmak, çocukların beynini zehirlemek, adaletsizlik, adam kayırma, yok yere mevki makam ihdas etme, elinden tutulacak nesiller yetiştirme..... say sayabildiğin kadar. vesselam böyle. alperen Yerleşim : Türkiye / Konya | Meslek : Öğretmen |
Croesus Yeni Üye Toplam 5 yazı | Para olmadan iş kurulmaz. Doğru ve yanlış. Aynı anda ikisini de barındırıyor. İşi bilmek sermayedir arkadaşlar. Bazı insanlar başkalarının yanında çalıştığı halde onlar kadar zenginlerdir. Ayrıca Nezihi arkadaşa katılıyorum. Türkiye'de olduğum zamanlar da ben bunun için çalışma yaptım. İnşaat sektörünün yeni canlandığı zamanda 10 kişi 50 milyarla başlayalım dedik. Olmadı. Herkes kendini düşündü. Belki sonradan bozulan anlaşmadan 50 milyarları ceplerinde hala ama ortak iş kurma taraftarı değiller hala. Don't make me think! Yerleşim : Bulgaristan / Sofya | Meslek : Danışmanlık |
teenwolf Yeni Üye Toplam 9 yazı | 23/12/2006 : 23:57:50 ![]() arkadaşlar kardeşler... sermayesiz ne yapıp ne kazanacaksınız.Sermaye olmadan bi yere gelinemez.çünkü bu benzinsiz arabayla yola çıkmak gibidir.Asıl başarı sıfırdan bi yere gelmek değil elindeki sermayeyi yücelterek büyümektir.bulgaristanlı soydaşlarımdan minik bir ricam olacak ülekelerinde ki yabancı yatırımcıya(sıcak para değil fabrika) ne gibi kolaylılar var vergi,işçi,enerji,arazi gibi konularda kolaylık varmı genel merkezler dışında alt yapı nasıl. Saygılar Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Öğrenci |
zeynel51 Yeni Üye Toplam 1 yazı | 27/12/2006 : 22:52:13 ![]() zeynel Yerleşim : Türkiye / Niğde | Meslek : Memur |
teenwolf Yeni Üye Toplam 9 yazı | ![]() ![]() birader iş yapacaz kendi çapımızda sermayemiz var.İşi söyleyelimde git sen kur dimi yemezler bu ayakları...bi bilgin varsa söle yoksa lagaluga yapma.. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Öğrenci |
carpediemanka Yeni Üye Toplam 2 yazı | 15/01/2007 : 01:37:37 ![]() herkese merhaba ben foruma yeni üye oldum ve bu ilk mesajım. çoğunun fikri para olmadan iş kurulmayacağı yönünde fakat bu düşünce tamamen yanlış. 4 aydır universitemin girişimcilik kulübünde aktif üye olarak görev yapmaktayım ve bir çok seminerlere katıldım ve bu 4 ay içerisinde girişimcilik konusunda 4 tane serifika aldım. aldığım girişimcilik kurslarından öğrendim ki paraya hiç gerek yok tek gereken iş fikri. yeterki geçerli bir proje olsun ve kar edilebilir olsun. bizim bilmediğimiz o kadar fon var ki elinizde 1 kuruş bile olmadan istediğiniz şirketi kurabiliyorsunuz. şu an avrupa birliği uyum süreci kapsamındaki fonlar tubitakın fonları devlet planlama teşkilatının fonları toplum gönüllülerinin verdiği fonlar...istemediğiniz kadar. hatta bu fonları veren kişiler de ellerinde para olduğunu fakat para verecekleri girişimcinin olmadığından yakınıyorlar. hatta bu fonların bir çoğu hibe usülü çalışıyor. ama unutmayın tek şart gerçekçi ve kar edilebilme potansiyeline sahip bir iş fikri ve bu iş fikrinin gerekli fonları sağlayan yerlere bir fizibilitesinin çıkarılıp bir iş planı şeklinde sunulması. NOT: yalnız burda bir şeye dikkat çekmek istiyorum iş fikri deyince aklınıza hemen ya ben ankaranın şu semtine bi dönerci açacam çok da iyi işler şeklinde bişey gelmesin. farkındalık yaratmalısınız. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Öğrenci |
thunderbirdx Yeni Üye Toplam 2 yazı | ![]() ![]() bakmakgörmek rumuzlu kardeşime,sanıyorsun ki o bahsettiğin işler hepsi bizi bekliyor.hemen geç kamyonun başına kazan net 1500 ytl.al okul kantini hemen yağsı paralar.hiç engel zorluk yok.o dediklerinin birkacı hariç hepsini yaptım.şu anda izmirde serviscilik ve okul kantinim var hiçte senin anlattıgın gibi değil.bilmeyen insanları yanıltıp.hop balıklama daldırmayalım.sonra eriyip gitmesinler.banim sevisçilik taşımacılık baba mesleği.kantincilikte yıllarca kantişnci bi arkadaşın yanında bogaz tokluna amelelik yaptım.işi öğrendim.öyle yürütüyorum.diğer girdim bütün işlerde ya battım.ya zarar ettim.yada yürütemedim.dicem kimse bilmediği uzmanlaşmadığı işi yapamaz.sermayesiz iş olmaz ama işi bilmeyenide sermaye kurtaramaz. saygılar. Yerleşim : Türkiye / Aydın | Meslek : Ulaşım / Taşımacılık |
thunderbirdx Yeni Üye Toplam 2 yazı | ![]() ![]() arkadaşlar madem başladım.bu yaptıgım işler hakkında sizlere birkac ornekle anlatayım. 1)SERVİSÇİLİK:arkadaşlar büyük şehirlerde bu iş zor.bidefa S plakan olacak.araban model ve güzel olacak.ögr.servisisinde süper ses sistemin olacak.işi sen aldıysan müşterini elinde tutmak için ne isterlerse yapmak zorundasın.yo0k şirkete çalışıyorsan ozaman yarı fiyata calışırsın.yani mazota ve boğaz tokluna.nerde o al arabayı 3000ytl seni beklio.daha cok ayrıntısı varda... 2)KANTİNCİLİK:bidefa okulun müdürünü ve yönetimini doyuracaksın onlara bedava.60 70 öğretmenin gönlünü öle yada böle yapacaksın.yapmadınmı veye yapıp yapıp bidefa yapmadınmı hemen veli toplantısı yaparlar.kantin pis,kanti kazıkşkantinci gıcık ya evden koyun yada dışardan alın derler.satışlar hemen düşer kiraları yüksektir.enaz 3-4 kişi olacaksın bunların maaşları.1 kişi sadece tenefüste bedavacılar varya onlara kosar ganade gönüllerini edemez.sen 180 iş günü calışırsın.kipa gibi market gibi 365 gün calışan yer gibi ucuza satamazsın pahalı satmak zorundasın bazılarını acıtır.hele bide fakir semtte gıcık bi müdürle okul aile birline cattınmı vay haline...yaaaaa.al hemen bi kantin (ha kantin almak zaten başlı başına bi olay onu yazmadım bile) hemen 3000 ytl bizi bekliyor.saygılar. Yerleşim : Türkiye / Aydın | Meslek : Ulaşım / Taşımacılık |
teenwolf Yeni Üye Toplam 9 yazı | ![]() ![]() birader bırakın bu işleri esnaflıkla bu devirde bir yere gelinmez işin ... sı çıktı sen bi şey açarsın ertesi gün yanında karşında 10 tane açarlar millet ... sineği gibi üşüşüyor.Devir artık global adam olma devri ufak işlerle esnaflık la aganın dediği gibi yarı aç yaşarsınız sermayenizi heba etmeyin paranız varsa bi münübüs alın bakın keyfinize bu işler öldü artık.... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Öğrenci |
Harpacı Üye Toplam 285 yazı | 01/02/2007 : 11:57:20 ![]() Devir memur olma devri. Birileri çalışacak, çırpınacak vergi verecek, bir diğerleri de bunu afiyetle yiyecek. Yemekle kalsa iyi maaşını finansmanını sağlayan bu çalışkan insanları da küçük görecek. Ben Kutsal Devletin Memuruyum diye kendini vatan evladı olarak niteleyecek, çalışıp, çırpınıp bu ülke için canını ve vergisini verenleri de potansiyel ** ya da potansiyel vatan hayini olarak görecek.... İşte TÜRKİYE... Yanlış mı oldu, yoksa çok mu acımasız konuştum. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
vegaajans Yeni Üye Toplam 11 yazı | 11/04/2007 : 03:08:34 ![]() öncelikle hazıra alışığız,aslında türkiyede para kazanmak çok kolay ama bu dünyanın birde diğer tarafı var. hani helalinden para kazanıp zengin olanlar parmakla belki gösterilir,Dediğim dibi araştırmacı olup ben ne iş yaparım felsefesi ile ilk adımı atın,kesinlikle bildiğiniz işleri yapın bu bizlere katkı sağlıcaktır,üretim ve kalite yüksekliği... ali lise mezunu hiçbir işten anlamıyor ama para kazanma çabası var,alt tabaka işlerden başlamadan işini ve geleceğini kesinlikle büyütemicektir. Pazarlama yeteneği Genlerden,Şovalye olmak asillikten Gelir... Yerleşim : Türkiye / Ordu | Meslek : Yöneticilik |
manta400 Üye Toplam 355 yazı | abic.c.m ben 10 senedir bir firmada teknisyen olarak çalışıyorum bu zaman zarfında ne uzadım ne kısaldım .ben ailemden ticaret görmedim yani ticari zeka denilen kavram bende mevcut değil.ancak internet sayesinde her ay haftada 4 saatlik çalışmayla maşımın yarısı kadar bir meblayı kazanabilme olanakları olduğunu. ve satmak istediğiniz bir nesneyi almak isteyen yüzlerce kişilerin olabileceğini gördüm .hiç bir yerde çalışmamış arkadaşlara söylüyorum kesinlikle bir iş armadan önce kendi başlarına bir şeyler yapsınlar kendilerini ancak böyle geliştirebilirler.yoksa benim gibi tazminattı şuydu buydu derken hiç bir şey yapamazlar.hiç bir işi küçük ğörmeyin ne kadar basit işlerden muazzam paralar kazanabilirler .saygılar. Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : İmalat |
ibrahimkilic_55 Yeni Üye Toplam 1 yazı | 26/10/2007 : 14:09:11 ![]() herkese merhaba ben foruma yeni üye oldum elimde para olarak bir sermaye yok az bir sermaye ve çok emek sarfederek bir yerlere nasıl gelebilirim ilginize teşekkürler ibo Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Muhasebe |
nurdamla Yeni Üye Toplam 2 yazı | 17/01/2008 : 11:02:31 ![]() sayın mühendis o kadar param yok hatta şu an yeni iş kurdum 20,000 ytl de borcum var işlerde umduğum gibi gitmiyor ve aylık ihtiyaç harici 1,500 ytl ödemeleri var nasıl olacak söyler misiniz n.hazır Yerleşim : Türkiye / Balıkesir | Meslek : Esnaf |
murat33 Üye Toplam 503 yazı | 17/01/2008 : 15:39:40 ![]() yani bu iş bu kadar kolay öylemi,büfe aç 15000 ytl ile aylık net 2500-3000,ya bazen yazılanlar çok komik geliyor,benim aperatif büfem var,tam 5 kahve arasında kalıyor +2 internet cafe,bide ana cadde üzeri,çok iyi iş yapıyor ama dedikleri gibi aylık net 2500-3000 kalmıyor maalesef,bunu yazan arkadaşımız belliki esnaflıktan haberi yok,aldığımız maldan daha satmadan aldık diye devlete pay veriyoruz,satıyoruz tekrar vergi veriyoruz,dükkan kiralık diye de stopaj vergisi veriyoruz,aylık ta gelir vergisi veriyoruz,bide yıllık gelir vergisi ödüyoruz,2 kazandık 5 devlete borçlandık,çalıştırdığımız sigortalı eleman da cabası Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Otomotiv |
teoshaker Üye Toplam 238 yazı | 17/01/2008 : 19:48:56 ![]() Murat bey gercegi cok iyi ozetlemis. Zaten tecrubeli arkadaslar buraya yazmasa keklenen cok olacak. Yerleşim : Türkiye / Izmir | Meslek : Mühendis |
kasımaktaş Yeni Üye Toplam 17 yazı | 24/01/2008 : 11:28:25 ![]() arkadaşlar ne derseniz deyin ne sektör ne para ne yer bunların hiçbir önemi yok gerçekten asıl olan insanın ürünü pazarlama isteği herşeyden önemlisi bu bence azim azim azim kasımaktaş Yerleşim : Türkiye / Yozgat | Meslek : Diğer |
murat0673 Yeni Üye Toplam 19 yazı | 10/02/2008 : 01:18:32 ![]() bakın arkadaslar gerceklerı konusalım bılmeden yazanlar hata edıyor dısardan davulun sesı hos gelıyor ıcın ıcı baska ben 15senedır tıcaret yapıyorum esnaflık bu ulkede gıtmıyor donercı bufecı servıscı aylık azanıyorlar gıbı ama uzun vadede kaybedıyorlar ac yasarsan belkı hıc yemeden bırıktır bırıktır sonra bak bırıktırdıgın yokolmus ben ankarada kızlayda iş yerı actım kumarım yokıckım yok karı kız yok kıra stopaj bagkur vergı elkt su aıdat yemek sıgorat bunları ode ode bıtmıyor sermayen yoksa yoksun bırlık olup bır kac kısı ne yapabılrız dusuncesı olmalı ve suan 5 parasızım psıkolojım bozludu aksam sabah ne yapabılrım dusuncesı var bunun gıbı sıteler bence bos laflar ueretıyor ısın u8cunda net bır sey soyleyen yok onu ac bunu ac ısın ıvcıne gır bakalım ne oluyor turkıye de esnaflık yok olmus dunyay acılmak var yenı bır iş fikrı olan varsa gelsın gerısı bos ya uzun zamandır okuyorum burayı elde avucta hıc bır sey yok en dogrusu bırleserek buyumek fıkırlerı bırlestırıp buyumek kımse bır taraf cekmıcek ama nerdee buda turkıyede olamsıımkansız bırsey herkes kendı cebını dusunur durust olan ortada kalır Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Ticaret |
Perpa Yeni Üye Toplam 23 yazı | ![]() ![]() EVEEEEET ARKADAŞLAR HEMEN HEMEN HEPİNİZİN YAZILARINI OKUMUŞUMDUR VE DÜŞÜNCELERİNİZE SAYGI DUYUYORUM,FAKAT BU YAZIŞMALARDAN YOLA ÇIKARAK ŞU KANIYA VARDIM (KİŞİSEL FİKRİM).HERKES BİRŞEYLER YAPMAK YADA FAYDALI OLMAK İSTİYOR AMA UFAK PARALARLA DEV PROJELER GERÇEKLEŞMİYOR YADA ÇOK ÇOK EMEK VE ZAMAN ALABİLİYOR,BENCE UFAK PARALARLA, ÇOK KALABALIK ORTAKLIKLA BİRŞEYLER YAPMAK DAHA MANTIKLI GELİYOR VE YABANCILAR GİBİ YA SICAK PARALI BİR İŞ VEYA İŞİ SICAK PARAYA DÖNÜŞTÜRMEK.MESELA 1 KİŞİ 3-5-10 MİLYARA BİR BİM MARKET,DİA / SA MARKET ACAMAZ AMMMMAAAAA 1000 KİŞİ BUNUN ALASINI BAŞARIR.ÜLKEMİZDE SICAK PARAYI HEP YABANCILAR ***ÜRÜYOR BİZİM GİBİ KÜÇÜK ESNAFLAR YA BATIYOR YA VADELİ MAL ARIYOR YADA ZOR GEÇİNİYOR SOSYAL HAYATINDAN AŞIRI DERECEDE ÖDÜN VERİYOR.EN SON ÖRNEĞİ BU HAFTA MİGROS SATILDI ADAMLAR YİNE SICAK PARAYA GELDİ.PERAKENDEDEN SICAK PARAYI TOPLUYORLAR BANKALARI ARACILIĞI İLE TEKRAR BİZLERE KREDİ OLARAK SATIYORLAR MÜKEMMEL KAZANÇ DEĞİL Mİ ? HEPİNİZE SAYGILAR SUNUYORUM. Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Serbest meslek |
murat33 Üye Toplam 503 yazı | 24/02/2008 : 16:51:08 ![]() perpa arkadaşımız çok doğru yazmış,katılıyorum,3-5-10 milyarı olanlar toplanalım o zaman,herkes sermayesi kadar pay alır,3-5 milyara ayda 300 de para gelse kardır,hadi başlatalım o zaman ben varım, varım diyenleri bekleriz Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Otomotiv |
cansubatu Yeni Üye Toplam 2 yazı | 01/03/2008 : 17:09:15 ![]() arkadaşlar amway adı bi firmaya kayıt oldum 270 miyonluk (eski para)ürün satarak 100 -120 milyon kar alıyorum benim gibi evhanımları için ideal.tamamen kendi çevreme kapı kapı gezmeden satıyorum hem kazanıyorum hemde arkadaşlarımı üye yaparak onların da kazanmasını sağlıyorum.hayat sartları büyük sermayelerle iş kurmayı mümkün kılmadığı için bana yeterli .ama bu sistemde büyümek ve büyük meblağlarda kazanmak mümkün. Yerleşim : Türkiye / Kırıkkale | Meslek : Serbest meslek |
Aydin Dedeoglu Yeni Üye Toplam 6 yazı | Türkiye'de yapılabilecek iş sektörleri çok fazla.Bir gerçek var ki şayet kendi işinizi yapmak istiyorsanız sermayeniz yeterli olmalı,dikkatli harcanmalı,planlı ve programlı davranılmalıdır.Sermaye'siz iş kurmak gerçektende çok zor.Bir büro masrafı günümüzde minimum 400 lira.Aynı zamanda yol,yemek,bağ-kur primleri sosyal hayat (müşterilerinizle ilgilenmeniz gerekir) vb.şartlar da var.Temel prensip yapılacak iş için ön çalışmaların sağlam yapılması hedeflerin doğru oluşturulmasıdır.Sn.Bakmakgörmek rumuzlu arkadaşımızın söyledikleri çok mantıklı değil.Neden? Kağıt üzerinde para kazanmak kolay ben kağıt üzerinde zarar eden birini henüz tanımadım.şöyle bir örnek vereyim bir kamyon alalım 15000 ytl'ye.Bu kamyonu nakliye için kullanacağız.Yada kurduğumuz bir evden eve taşımacılık şirketi için kullanacağız.15000 ytl kamyon 10000 ytl K-2 belgesi (Nakliyeciler için zorunludur) oldu 25000 ytl.Diğer masraflar da bunun üzerine bindiği zaman (ki 15000 ytl'ye aldığınız kamyonun sanayii problemi olur) çok mantıklı değil.Sermayesi olan arkadaşlar için Franchise mantıklıdır.Kendinize uygun bir firma secilebilir genişletebilirsiniz.Ya da kendi firmanızın Franchise'sini yapabilirsiniz. we all die young!!! Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : Turizm |
ugurum2211 Üye Toplam 844 yazı | dunyanın yarısından cok yerde ıs yapabılır ınsan musaıt yerler var fırsatlarıda var...onemlı olan sey ıs yapacak kısının ıyı analız yapması mesela sunu dusunelım nıye bır mobılya fırması romanyada fabrıka açar, cunku kereste orada daha ucuz..neden butun fırmalar cınde fabrıka acıyor ıscılık ucuz vs.. devır uyanıkların devrı kafayı calıstıran bırazda parası olan rıskı yonetıyor:):):) Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : İthalat / İhracat |
Aydin Dedeoglu Yeni Üye Toplam 6 yazı | Bu sadece nisan vergilerdir.Bunlardan sizde ödeyeceğiniz vergileri secip üzerine bağ-kur,ssk,kira,büro ya da dükkan giderleri,çalışan giderleri,muhasebe ücreti vb giderleri ekleyip ortalama masrafınızı çıkartabilirsiniz... Nisan 01/04/2008 07/04/2008 Mart 2008 Dönemi Çeklere Ait Değerli Kağıtlar Vergisi Bildirimi ve Ödenmesi 01/04/2008 09/04/2008 16-31 Mart 2008 Dönemine Ait Noterlerce Yap. Makbuz Karşılığı Öde. Ait Bildirimlerin Verilmesi ve Ödemesi 01/04/2008 10/04/2008 16-31 Mart Dönemine Ait Petrol ve Doğalgaz Ürünlerine İlişkin Özel Tüketim Vergisinin Beyanı ve Ödemesi 01/04/2008 15/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Kolalı Gazoz, Alkollü İçecekler ve Tütün Mamullerine İlişkin Özel Tüketim Vergisinin Beyanı ve Ödemesi 01/04/2008 15/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Dayanıklı Tüketim ve Diğer Mallara İlişkin Özel Tüketim Vergisinin Beyanı ve Ödemesi 01/04/2008 15/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Motorlu Taşıt Araçlarına İlişkin Özel Tüketim Vergisinin (Tescile Tabi Olmayanlar) Beyanı ve Ödemesi 01/04/2008 15/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Özel İletişim Vergisinin Beyanı ve Ödemesi 01/04/2008 15/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisinin Beyanı ve Ödemesi 01/04/2008 15/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Kaynak Kullanımı Destekleme Fonu Kesintisi Bildirimi ve Ödemesi 01/04/2008 21/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Petrol ve Doğalgaz Ürünlerine İlişkin EK:4 No.lu ÖTV Bildirim Formu 01/04/2008 21/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Kolalı Gazozlara İlişkin EK:7 No.lu ÖTV Bildirim Formu 01/04/2008 21/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Alkollü İçeceklere İlişkin EK:8 No.lu ÖTV Bildirim Formu 01/04/2008 21/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Tütün Mamullerine İlişkin EK:9 No.lu ÖTV Bildirim Formu 01/04/2008 21/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Dayanıklı Tüketim ve Diğer Mallarına İlişkin EK:10 No.lu ÖTV Bildirim Formu 01/04/2008 21/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Yarışma ve Çekilişlerle Futbol Müsabakalarına ve At Yarışlarına Ait Müşterek Bahislerle İlgili İntikal Vergisinin Beyanı ve Ödemesi 01/04/2008 21/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Şans Oyunları Vergisinin Beyanı ve Ödemesi 01/04/2008 21/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait İlan ve Reklam Vergisinin Beyanı ve Ödemesi 01/04/2008 21/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Müşterek Bahislere İlişkin Eğlence Vergisinin Beyanı ve Ödemesi ile Diğer Eğlence Vergilerine İlişkin Eğlence Vergisinin Ödenmesi 01/04/2008 21/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Yangın Sigortası Vergisinin Beyanı ve Ödemesi 01/04/2008 24/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Gelir Vergisi Stopajının Muhtasar Beyanname ile Beyanı 01/04/2008 24/04/2008 Ocak-Şubat-Mart 2008 Dönemine Ait Gelir Vergisi Stopajının Muhtasar Beyanname ile Beyanı 01/04/2008 24/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Kurumlar Vergisi Stopajının Muhtasar Beyanname ile Beyanı 01/04/2008 24/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait İstihkaktan Kesinti Suretiyle Tahsil Edilen Damga Vergisi ile Sürekli Mükellefiyeti Bulunanlar İçin Makbuz Karşılığı Ödenmesi Gereken Damga Vergisinin Beyanı 01/04/2008 24/04/2008 Ocak- Şubat- Mart 2008 Dönemine Ait GVK Geçici 67. Mad. Kapsamında Yapılan Tevkifatların Muhtasar Beyanname ile Beyanı 01/04/2008 24/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Katma Değer Vergisinin Beyanı 01/04/2008 24/04/2008 Ocak- Şubat- Mart 2008 Dönemine Ait Katma Değer Vergisinin Beyanı 01/04/2008 25/04/2008 2007 Yılına İlişkin Kurumlar Vergisi Beyannamesinin Verilmesi 16/04/2008 25/04/2008 1-15 Nisan 2008 Dönemine Ait Petrol ve Doğalgaz Ürünlerine İlişkin Özel Tüketim Vergisinin Beyanı ve Ödemesi 16/04/2008 25/04/2008 1-15 Nisan 2008 Dönemine Ait Noterlerce Yap. Makbuz Karşılığı Öde. Ait Bildirimlerin Verilmesi ve Ödemesi 01/04/2008 28/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Gelir Vergisi Stopajının Ödemesi 01/04/2008 28/04/2008 Ocak- Şubat- Mart 2008 Dönemine Ait Gelir Vergisi Stopajının Ödemesi 01/04/2008 28/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Kurumlar Vergisi Stopajının Ödemesi 01/04/2008 28/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait İstihkaktan Kesinti Suretiyle Tahsil Edilen Damga Vergisi ile Sürekli Mükellefiyeti Bulunanlar İçin Makbuz Karşılığı Ödenmesi Gereken Damga Vergisinin Ödemesi 01/04/2008 28/04/2008 Ocak- Şubat- Mart 2008 Dönemine Ait GVK Geçici 67. Mad. Kapsamında Yapılan Tevkifatların Ödemesi 01/04/2008 28/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Katma Değer Vergisinin Ödemesi 01/04/2008 28/04/2008 Ocak- Şubat- Mart 2008 Dönemine Ait Katma Değer Vergisinin Ödemesi 01/04/2008 30/04/2008 Mart 2008 Dönemine Ait Haberleşme Vergisinin Beyanı ve Ödemesi 01/04/2008 30/04/2008 2007 Yılına İlişkin Kurumlar Vergisi Ödemesi 01/04/2008 30/04/2008 SSK (Mart 2008) Sigorta Primlerinin Ödemesi 01/04/2008 30/04/2008 Bağ-Kur Sigortalılarının Nisan 2008 Sigorta Primi ve Sağlık Sigorta Primlerinin Ödemesi 01/03/2008 02/06/2008 2008 Yılı Emlak Vergisi 1. Taksit Ödemesi 01/03/2008 02/06/2008 2008 Yılı Çevre Temizlik Vergisinin (İşyeri ve Diğer Şekilde Kullanılan Binalar ile Su İhtiyacını Belediyece Tesis Edilmiş Su Şebekesi Haricinden Karşılayan Konutlar için) 1. Taksit Ödemesi 01/03/2008 02/06/2008 Gelir Vergisi Mükellefleri için Vergi Levhası Tasdiki 01/04/2008 02/06/2008 Kurumlar Vergisi Mükellefleri için Vergi Levhası Tasdiki we all die young!!! Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : Turizm |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |