İş Kurmak ve Ticaret - Sayfa 2 - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

İş Kurmak ve Ticaret
 2 

bakmakgörmek
Yeni Üye

Toplam 18 yazı
06/09/2006 :  17:24:28 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

Sitemizde hazar isimli kulanıcının isteği ve isteğe verilen yanıtları gördüm. Hiç vakit geçirmeden söylüyorum iş kurmak ve ticaret yapmak hemde bu ülke de gerçekten dünyanın en güzel zevki. 100 milyar bazı işler için gerçekten yeterli değil gibi ama bazı işler için de ölünceye kadar yeterde artar bile.Yazıyı fazla uzatmak istemiyorum .Bu konuda herkesle her türlü tartışmaya da varım heryerde ve her konum da.Şimdi size bazı örnekler vermek istiyorum.Belki bu örnekler den sonra "bardak dolu yada bardak boş" diyenlerde dğerlendirmeye mutlaka alacaklardır eminim.

örnekler;

1-15 milyara düzgün bir kamyon al,aylık 1500 ytl kazanç net.(100 milyara 5 kamyonla, 1500*5 =7500 ytl net kazanç)
2-20 milyara tekstil üretme yeri Aylık 5000 ytl net kazanç(100 milyarla düşün)
3-50000 ytl turizme araç gönder her ay net 3000 ytl net kazan
4-büfe aç 15000 ytl ile aylık 2000-5000 ytl net kazan
5-Pide salonu aç 10000 ytl ile aylık 1500 ytl ,50000 ytl ile aç 5000 ytl net kazan
6-Şarküteri aç 10000 ytl ile 1500-5000 ytl net kazan
7-emlak bürosu çalıştır.aylık 1000 ytl ile 50000 ytl kazan
8-cafe çalıştır 15000 ytl aç ve 1500-5000 ytl kazan
9-okul kantini 20000 ytlş ile al 3000 ytl ve üzeri kazan
10-11-12-.........

diye çok örnekler var yazmakla bitmez.bende de projeler bitmez. Ticaret ise hiç bitmez....
ticaret çoruh nehrinde Rafting yapmak gibidir. Her türlü heyecan, her türlü kazanç mevcuttur.
BEB

Yerleşim : Türkiye / İzmir  |  Meslek : Mühendis
arcatera
Yeni Üye

Toplam 18 yazı
17/09/2008 :  09:47:57  Alıntı
1-15 milyara düzgün bir kamyon al,aylık 1500 ytl kazanç net.(100 milyara 5 kamyonla, 1500*5 =7500 ytl net kazanç)
5-Pide salonu aç 10000 ytl ile aylık 1500 ytl ,50000 ytl ile aç 5000 ytl net kazan

bu listelemeyi neye göre yapdınız pek anlamadım

benim amcam 20 yıl kağızmanlık yapdı 10 tane kamyonu vardı ve bu sektör öldüğü için kamyonları sattı işini kapattı
tekstil desen zaten bitik açık tesktilci yok denecek kadar az açık olanlar çok çok eski firmalar eski bağlantıları sayesinde hayla yurtdışına fason üretim yapanlarki dediğim gibi yenilere yer yok açanda kapatır
büfe işi yapan abimiz var evet büfe işi ana cadde üstüyse çok iyi tutar ama kolay değil belediyeden iznini almak birde o iş dediğiniz gibi 15 bin ytl lik iş değil bizim abimiz üsküdar sahilde açdı sadece hava parası 50 bin ytl verdi ve belediyeyede bir o kadar para verdi izinler için (mafyasıda cabası) hadi deyinki normal bir yerde büfe olsun ben gene en az 30 bin ytl hava parasından aşağı veriliceğini sanmıyorum ki bunun içinde henüz daha malzeme makine ıvır zıvır edavat fiyatları yok 15 bin çok çok iyimser bir rakam olmuş
pide salonuna gelince pidenin sadece ısıtma o pidelerin üstüne konulduğu makine zaten 10 bin ytl
şarküteri olabilir
emlak bürosu açmak bir şey değil bir ofise bakar ama onda da işi bilen tutunur ama işi bilen bile aylık 50 bin ytl kazanamaz ancak turyap remax istanbul kaya emlak gibi devasal marka olmuşsanız başka ama sokak arası emlakçısı o paraları kazanamaz çoğu ayda 1-2 milyarı bulsa takla atıyor..
cafe 15 bin ytl ye istanbulda varsa ben devir alırım inanın şaka etmiyorum varsa ben devir alırım orta sınıf bir cafenin devir ücreti ortalama 40 ila 80 bin ytl arasında değişiyor
okul kantini hakkında hiç bir fikrim yok

neticeye gelmek gerekirse dediğiniz sektörlerde o fiyatlara o kadar iyimser getirili maliyetler olmasına imkan olanak yok çevremizde ve her kezin çevresinde bu işi yapan insalar var hayal aleminde yaşamanın bir anlamı yok benim yan dükkanım emlakçı karşımda iki tane cafe var şarküteri var yani bu insanlarla iç içeyiz sohbet halindeyiz az çok ne kazandıklarını biliyoruz görüyoruz..

Yerleşim : Türkiye / İstanbul
clskn1
Yeni Üye

Toplam 54 yazı
18/10/2008 :  18:53:24 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
kalaycılık tır oda yetenek ister 1 kazanı adamına göre ister 100 ister 20 yede kalaylarsın
%40 sermaye de gerisi karın ve emeğindir

TÜRKLER İÇİN İMKANSIZ YOKTUR AMA TEK İHTİYACIMIZ ÇOK ÇALIŞMAK

TERÖRÜN VE DESTEKCİSİNİN KARŞISINDAYIZ

Yerleşim : Türkiye / Aydın  |  Meslek : Sanayici
rterzioglu
Üye

Toplam 1714 yazı
19/10/2008 :  01:16:02 Yazarın websitesine git Website   Alıntı

Arkadaşlar para ile iş yapmayı aklınızdan çıkarın artık. Sizde para varsa rakibinizde çok para var. Girişimci olun. Bugün büyük marketler kadar ciro yapan ufak bakkaliyeler var. Girişimciliği canlandırın.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Yöneticilik
naturelis
Yeni Üye

Toplam 25 yazı
22/10/2008 :  16:53:59  Alıntı
Merhaba arkadaşlar
Sermayesiz değil ama 100 euroluk kişisel alımla başlayıp ciddi bir ticaretin oluşumunu çalışan arkadaşlarım sağlayabilir.
Ürünler çok kaliteli,hesaplı,onaylı
Üreticiden direkt %40 iskontolu örnek ürünle başlamızdan bahsediyorum.Abartı değil arayın bilgilenmenizi sağlayayım
Görüşmek üzere
ilgilenen arkadaşlarım yonetim.kontrol@gmail.con dan iletişim kurabilirler.
Merkez : İstanbul
Çalışmaalanı Tüm Türkiye

Yerleşim : Türkiye / İstanbul
istanbulesnafla

Üye

Toplam 255 yazı
20/11/2008 :  12:21:52 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
işte size sermayesiz bir iş
Arkadaşlar bende istanbulda internette bir firma rehberi oluşturmaya başladım.
benimle çalışmak isteyen arkadaşlar siteyi inceleyip ordan bana ulaşabilirler.
özellikle üniversite öğrencileri ve ek iş yapmak isteyen memurlar, işçiler için iyi bir gelir kapısı olabilir.
günceldir. 25.01.2013
http://istanbulesnaflari.com/index.php
http://istanbulesnaflari.com/ istanbul esnaf rehberi geç olmadan mutlaka yerinizi alın http://istanbulesnaflari.com/EskiIstanbul.php

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Medya
dogancis
Yeni Üye

Toplam 4 yazı
07/09/2009 :  23:52:38  Alıntı
arkadaşlar ben bursa da inegölde yaşıyorum ve 15000 tl var elimde.ne iş yapmamı önerirsiniz acaba.ben pvc kapı pencere işi diyorum ama müşteri bulmadan girmek tehlikeli geliyor.yorumlarınızı bekliyorum.
lyoness 0 537 333 0 334

Yerleşim : Türkiye / Bursa  |  Meslek : Elektrik / Elektronik
ilker06cakar
Yeni Üye

Toplam 39 yazı
03/11/2009 :  00:38:25  Alıntı
yeni iş kuracaklara benim tavsiyem şudur...eğer sermayeniz 10 000 TL ise 5 000 TL lik bir işin peşine düşün...sermayeniz 50 000 TL ise 25 000 TL lik bir iş kurun. demek istediğim... Arkada sermayeniz kadar pararanız dursun...işin kötü gitme riskine ve iflas etme riskine karşı.büyük destek olacaktır bu arkadaki para...ben 50 000 TL paramın hepsini işin kurulmasına harcadım ve sonra iflas ettim...iflas etmemek için banka kredilerine sarıldım mecburen...halen bankalarla başım dertte...
ilker

Yerleşim : Türkiye / Bolu  |  Meslek : Gıda
mehmetustam
Üye

Toplam 643 yazı
03/11/2009 :  10:11:36  Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:

arkadaşlar 00000 tl var elimde.ne iş yapmamı önerirsiniz acaba?

Diye sormakla, tavsiye ile, zorlamayla gönülsüzce sadece para için iş kuranlar mı başarılı oluyor...
yoksa çıraklık, kalfalık, ustalıkla kendini yetiştiren ve bildiği işi en iyi şekilde yapmaya çalışan mı başarılı olabilir?

Yerleşim : Türkiye / Kantinci  |  Meslek : Esnaf
serkan_s
Üye

Toplam 137 yazı
01/01/2011 :  23:05:02  Alıntı
bakma görmek isimli arkadaş bayağı yükseklerden uçmuş,bu işler bu kadar kolaysa herkes bulur 30-50bin lirayı,hadi ben bu arkadaşa verim 50000 lira bana her ay sadece 2500 lira versin gerisi onun olsun,ayda 5000 vericekse 100000 veriyim,madem ticaret bu kadar kolay,bırakın bu işleri bizde ticaret yapıyoruz,ben büfe çalıştırdım,esnaf vergiden gözünü açamıyo,10000 liraya pideci aç aylık 2000-5000 kazanmış,nerde satıyosun bu pideyi yaw,söylede bizde oraya açalım bari

Yerleşim : Türkiye / Bursa  |  Meslek : Tekstil
HakanFinans
Üye

Toplam 450 yazı
02/01/2011 :  05:20:52  Alıntı
Sayın bakmakgörmek,

Siz bakıyorsunuz sadece..Herkes ticaret yapacak diye bir husus yok.Ciddi anlamda bir yanlış yapıyorsunuz.Tabiki ticaret kutsal bir iş.Helede sen birde istihdam yaratıyorsun,gerçekten bence sevabı olan birşey..Ancak bu tavır,insanları bu denli gazlamak çok çok yanlış..

Size bir örnek vereyim..Sizin ilk 10 da geçtiğiniz okul kantini işletmeciliği..Okul kantinlerinde öyle kira bedelleri çıkıyorki bazen akıllara zarar.Nakit para dönmesi vs. herkese cazip geliyor.Gerçektende cazip bir iş.İşi bilmeyen adam teklifini geçerken 1000 öğrenci var,günde 1 tl harcasa günde 1000 tl cirodan hesap yapıp geçiyor,bilen ise beslenme çantası getiren,öğle arası yemeğe giden vs 1000 in 500 ünü yok sayıyor ona göre teklif geçiyor.Arada %100 fark var.Kiminin hesabında %300 yapar..

Nitekim sizin gibi birinin gazladığı bankacı bir arkadaşımın eşi işini bırakıp bir kantin işletmeye kalktı 1 yılda kapattı zarar 25 000 tl.+ kaybettiği işi,tazminatı..

Aynı dershanenin işletmesi ile ilgili bizim yanda dönercide çalışan usta gitmiş görüşmüş bahsetmişti sordum ne oldu diye,yok orda iş yapmaz dedi..

Sonradan arkadaşmın aldığını öğrendim işletmesini dedim bizim yandaki dönercideki usta iş yapmaz demişti aynı yer için..-- Yok yok dedi ben araştırdım,sorduk soruşturduk,ciddi kar marjı var falan filan ... :)))
1 yıl sonra delik 25 bin tl..İnşallah birde boşamaz hanımını :))

Aynı usta,okul kantin ihalelerine girecem diye kredi çekti,6 ay sonra getirdi parayı kapadı krediyi.Haydırdır abi??
Işığu gören ihaleye girmiş,ben 1 teklif geçiyorsam millet 3 geçiyor hepsi bir yıla batar dedi..nitekim gerçektende öyle olduğunu duyduk.Halbuki işi bu adam alsa,para kazanacak,vergi ödeyecek,işçisini iyi bir maaşla çalıştıracak,maaşını geciktirmeyecek,alacak verecek ekonomiye can verecek :)

Ben Bursa da osmangazi metro istasyonunda 1500 tl maaş + sigorta ile simitci tezgahında adam çalıştıranda tanıyorum.Elbette birileri bir işi yapıyorsa para kazanıyor.

Ne böyle mantıkdan uzak bir şekilde,ticarette bereket vardır hayır vardır helaldir gazı ile milleti zarara sokmak lazımi,nede gerçekten işi yaparken işi tıkırındayken adamların işini bozmak lazım..

Bazı arkadaşlarında dediği gibi,bir pideci açarsın,adam gelip ertesi gün yanına dükkan açar,al başına belayı ya iyi olan bir süre iyi bir kazık yemiş olur ve kazanır,yada gücü yoksa oda batar gider sende kapatırsın..

Bence bununla ilgili verilebilecek en gzel tavsiye,bir işi çok çok iyi biliyorsanız,yada fark yaratabilecek durumdaysanız,ciddi bir projenız varsa durmayın,girişimci olun,girişimci ruhunuzu kaybetmeyin ve araştırın deneyin falan filan..

Ama 15 binle bu işi yap bu kadar kazan,muhasebeyi bırak kamyonculuk yap,gibi tavsiyeler zarardan baska bısı getırmez.Kaldıkı okudugumuzda yorumları % 50 %50 ye etkıleşim var.Kimisi gerçekten gaza geliyor yani..

Bir mühendisdende çıka çıka 10 madde proje pide dükkanı,kantincilikikamyonculuk çıkıyorsa hakkatten vay memleketin haline..Yukarıda çizdiğim senaryoyuda doğrular nitelikte ironik bir durum..

Sayg..

... ... ...

Yerleşim : Türkiye / Bursa  |  Meslek : Bankacılık-Finans
ahmet.44
Yeni Üye

Toplam 16 yazı
04/01/2011 :  13:57:42  Alıntı
Önceden parayla herkes iş yapar deniyordu ama şimdi çok parayla herkes iş yapar diyorum az da olsa sermaye olmalı. selametle
Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz.

Yerleşim : Bulgaristan / Sofya  |  Meslek : İthalat / İhracat
turi
Üye

Toplam 205 yazı
26/04/2011 :  00:02:38 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - bakmakgörmek
Sitemizde hazar isimli kulanıcının isteği ve isteğe verilen yanıtları gördüm. Hiç vakit geçirmeden söylüyorum iş kurmak ve ticaret yapmak hemde bu ülke de gerçekten dünyanın en güzel zevki. 100 milyar bazı işler için gerçekten yeterli değil gibi ama bazı işler için de ölünceye kadar yeterde artar bile.Yazıyı fazla uzatmak istemiyorum .Bu konuda herkesle her türlü tartışmaya da varım heryerde ve her konum da.Şimdi size bazı örnekler vermek istiyorum.Belki bu örnekler den sonra "bardak dolu yada bardak boş" diyenlerde dğerlendirmeye mutlaka alacaklardır eminim.

örnekler;

10-11-12-.........

diye çok örnekler var yazmakla bitmez.bende de projeler bitmez. Ticaret ise hiç bitmez....
ticaret çoruh nehrinde Rafting yapmak gibidir. Her türlü heyecan, her türlü kazanç mevcuttur.

Yıl 2006 , kardeşim sen o yıllar bu sözlerinle , yazınla arkana bukadar yorum almışın .....hel sana be kardeşim . Ticaret erbaplığını helvaya çevirdik ya helal vallahi sana .

Hadi bir de şimdi yıl 20011 gel de öyle at ...gel de günümüzde arkana bukadar yorum al ......al da , bizde yapana helal olsun deyelim !!!

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Danışmanlık
ahmet_mutlu38
Yeni Üye

Toplam 29 yazı
26/04/2011 :  19:16:26  Alıntı
sizin vergileri görünce yazınızın üzerine yazı yazılmamış :)

Yerleşim : Türkiye / Kayseri  |  Meslek : Reklam
turi
Üye

Toplam 205 yazı
26/04/2011 :  20:48:56 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Lafınız kime sayın ahmet_mutlu38 ?

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Danışmanlık
kerey
Yeni Üye

Toplam 90 yazı
27/04/2011 :  09:31:29  Alıntı
Ben bildim bileli aglama pozisyonunda ama ihracat olmus 100milyar dolar kolunu sallayan nakit bulabiliyor isini bilen catir catir calisiyor eh biraz insaf yani birakin artik su olduk bittik edebiyatini o vergileri yazan arkadas delikanli gibi solesin net satisini devlete tam gosteriyormu? Hayir tabiki gostermiyor 10 lira satis yapsa 3 lira gosteriyor esnafida sanayiciside hepsi boyle yapar cunku baska turlu kalkamaz o vergi isinin icinden.he ama ne is yapacagini bilmeyen yada sermayesi olmayan adamada isi gucu olan isi bilen adamda isini ogretmez ekmegine ortak istemez

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Serbest meslek
jan
Yeni Üye

Toplam 39 yazı
23/06/2011 :  14:46:45  Alıntı
merabayin ben bulgaristandan,is kurmak istersenis vea ticaret yapmak beni arayin.+359899389979.
jah...

Yerleşim : Bulgaristan / Silistra
ali selim
Yeni Üye

Toplam 90 yazı
03/01/2012 :  00:13:12  Alıntı
merhabayin bulgaristanda ticaret vea ihracat yapmak isteyen varsa beni araya bilir +3590899389979

Yerleşim : Bulgaristan / Dulovo
istanbulesnafla

Üye

Toplam 255 yazı
09/12/2012 :  13:46:41 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Arkadaşlar sitemizin son hali budur
http://istanbulesnaflari.com/
http://istanbulesnaflari.com/ istanbul esnaf rehberi geç olmadan mutlaka yerinizi alın http://istanbulesnaflari.com/EskiIstanbul.php

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Medya
gizemli_gy
Yeni Üye

Toplam 22 yazı
23/01/2013 :  00:24:19 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Deparline İle Hayatının Deparını Atmaya Ne Dersin? Hadi Ne Bekliyorsun Bu Yıl Senin Yılın Olsun... Yepyeni Bir Kuruluş ve Yeni Bir İş İmkanı... İşi Tanıman İçin Muhteşem Fırsatlar... Biz Burdayız Ya Sen... Hergün 14.00 ve 22.00'da Toplantılar Yapılıor Katıl ve Sende Kazan...
Yapman Gereken Tek Şey Linke Tıkla ve Toplantıya Katıl : http://is.gd/YHKErF
Deparline ile hayatının deparını atmaya ne dersin? hadi ne bekliyorsun bu yıl senin yılın olsun... yepyeni bir kuruluş ve yeni bir iş imkanı... işi tanıman için muhteşem fırsatlar... biz burdayız ya sen... hergün 14.00 ve 22.00'da toplantılar yapılıor katıl ve sende kazan...
yapman gereken tek şey linke tıkla ve toplantıya katıl : http://is.gd/yhkerf

Yerleşim : Türkiye / Eskişehir  |  Meslek : Öğrenci
masal06
Üye

Toplam 2659 yazı
10/12/2014 :  19:57:01  Alıntı
iki minik tavsiye ;
1 - hayatında iş kurmaya dair en ufak bir tecürbesi olmayan birinden hele de iş alanı seçimi için asla tavsiye almayın.
2 - iş kurmuş birinin de tavsiye verirken dünyanın en dürüst insanı olacağını sanmayın.

bir de gerçek, %80 ihtimalle batıp istatistiklerde yerinizi alacağınızı kabullenin, kapıdan kaybetmeyi kaldıramayacağınızdan fazlasıyla çıkmayın.
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim : Türkiye / Samsun  |  Meslek : Satış / Pazarlama
tokatlı
Üye

Toplam 103 yazı
10/12/2014 :  20:52:21 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
ticari arac vergilrinden haberi yok kimsenin :)) bi komsumda böyle yapmış 1985 skoda almış vve satmış tı daha sonra kartal almış mahalleye korsan cekerken sgk dan eski adıyla ssk dan emekli olduguna dair yazı gelmişti adam havalara uçmuştu ..sattıgı skoda ticari oldugu için bagkura otomatik kaydetmişler 10 yıllık primi istiyolardı..
tokatlı

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : İmalat
robust3471
Yeni Üye

Toplam 93 yazı
21/06/2015 :  17:39:09  Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tokatlı
ticari arac vergilrinden haberi yok kimsenin :)) bi komsumda böyle yapmış 1985 skoda almış vve satmış tı daha sonra kartal almış mahalleye korsan cekerken sgk dan eski adıyla ssk dan emekli olduguna dair yazı gelmişti adam havalara uçmuştu ..sattıgı skoda ticari oldugu için bagkura otomatik kaydetmişler 10 yıllık primi istiyolardı..

:))
garibanın tavuğu tek tek yumurtlar.

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Serbest meslek
meltem34
Yeni Üye

Toplam 30 yazı
24/01/2016 :  19:00:40 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
aslında internet üzerinden de iş yapmak şuan için çok revaçta..farklı fikirleri olan insanlar için bunu hayata geçirip, gerçektende uğraşırsa bence ciddi gelirler elde edebilirler..Biz mesela firma olarak internet siteleri, seo, yurtdışında tanıtımlarını, sosyal site yönetimi, tasarım gibi hizmetlerimiz olan dış ticaret firmasıyız..ve bu konularda farklı ve ilginç fikirleri olan arkadaşlarla istenirse ortak, istenirse iş başına ücretli çalışabiliriz.Bu tarz fikirleri olan arkadaşlarımız bizimle sitemiz üzerinden irtibata geçerse fikirlerini değerlendirmekten memnun oluruz. moscowsupplier.com

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Satış / Pazarlama

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

10.67 saniye.
00:20:33, 18 Şubat 2025, Salı

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2025 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım