Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Para Mı ?

BaşlatanKaderimSin034Tarih07/12/2013 13:21:34Yorum36

İlk mesaj
Üye113 yazı
arkadaşlar ben istanbul ümraniyede toptan patates alım satımı yapmaktayım. geçen sene birçok kişi veresiye verirdi sıkıntımız olmazdı. bu sene patates aldı başını gidiyor. 2 ayda 50 ton 60 ton arası patates satışında bulunduk. ümraniyede ve kadıköyde çalıştığım büfeler mevcut. bende birşey düşündüm. sermayesi olan arkadaşlara güzel bir önerim var. sözleşmemizi yaptıktan sonra getireceğimiz patatesin tutarını karşılayan arkadaşlara patatesi işleyip sattıktan sonraki zaman içerisinde anaparasını geri alıcak ve karından kendisine bir kısmını vericem. böyle birşey yapsam sizce işe yararmı ?
....

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
36 yorum
Yeni Üye21 yazı
Adana patatesi hakkında fikri olan?
Deve bir pula, pulu getir; deve bin pula, deveyi getir.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye11 yazı
afyon şuhuttan patates temin edilir.. elimizde 30ton kumpirlik kışlık mal bulunmaktadır. ayrıca yemeklik 70ton civarıda mal vardır..

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Ö?renci
Yeni Üye6 yazı

Patates İhracatınız da Niğde de gümrükleme işlemleri yapmaktayız.
kemal.gumruk@gmail.com
KEMAL SALMAN
EKSPRES GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ
kemal.gumruk@gmail.com
NİĞDE ORGANİZE SAN. BÖL.
ÇARŞI GRUBU NO:2
GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ YANI / NİĞDE
Gsm: 0534 706 17 07
Tel: (0388) 225 00 77
Fax:(0388) 225 02 08
www.ekspresgumruk.com.tr
KEMAL SALMAN
EKSPRES GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ
kemal.gumruk@gmail.com
NİĞDE ORGANİZE SAN. BÖL.
ÇARŞI GRUBU NO:2
GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ YANI / NİĞDE
Gsm: 0534 706 17 07
Tel: (0388) 225 00 77
Fax:(0388) 225 02 08
www.ekspresgumruk.com.tr

Yerleşim Türkiye / Ni?deMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye17 yazı
İyi akşamlar. Bende yaklaşık 2haftadır sizin şuan yaptığınız iş hakkında detaylı araştırmalar okumaktayım. Bulunduğum yerde bu işi yapacağım. 1.Patates Soyma Makinası bi çok yerde fiyatları aynı siz nereden nekadara aldınız hangi markayı tercih etmeliyim. 2. Patates küp/parmak/musakkalık olarak doğrayan makineyi nereden kaça alabilirim sizde bu tür makina vamı?
Bana detaylı bi şekilde neyi nekadara aldınız makinaların yanında başka neler gerektiğini açılış ile ilgili bilgileri. Patatesi kaçtan alıyorsunz.ve suanda ürünleri nekadardan sattığınızın nekadar kar oldunu kg bazında yazabilirseniz detaylı şekilde çok sevinirim.
Bu işi ciddi bi şekilde düşünüyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Esnaf
Üye113 yazı
Kışlık patatesi bir depoya koy soguk olmasın cokta sıcak olmasın.
Ortalama Ekim Ayında koyduğun patates nişanın sonuna kadar durur. Tabi bu aşamada kg kaybı olur. Filizlenme olur
....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye345 yazı
GÜNCEL.....
eses

Yerleşim Türkiye / Eses