İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Bulgaristan Da Oturum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
21 yorumM
Yeni Üye15 yazı
A
Yeni Üye11 yazı
A
Üye265 yazı
Selam arkadaslar evlendikten ne kadara sonra oturum alınabiliyor ve kapsamı nedir tesekkurler....
N
Üye116 yazı
İnsanların yaptığı sahte paralar kadar , Paraların yaptıgı sahte insanlar vardır.
By NdM-mRcN.
By NdM-mRcN.
A
Yeni Üye11 yazı
vize d vizesi shegen değil oldunda dolaşım geçeri olurmu
L
Üye979 yazı
20/01/2011 : 20:14:46#6
Web sitesi
Alıntı
ahmet han kardesım d vızesı demek bulundugun ulke sınırlarında gecerlı olan oturum vızesıdır lısna kartını almıs bıle olsan (sırket dolayısıyla) bu vıze ve kartınla ab ulkelerıne gecemezsın(romanya harıc) shengen sıstemıne gırmıs olsada aynı durum gecerlıdır sayet lısna kartın var ıse bulundugun ulkenın konsolosluklarından hangı ulkeye gıtmek ıstersen muracaat eder vızenı rahatlıkla alır gıdebılırsın bunun dısında ıse evlılık yada suresız oturma ıznın varsa gıdebılırsın.
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)
H
Yeni Üye45 yazı
20/01/2011 : 20:21:02#7
Web sitesi
Alıntı
ahmet kardesim istedigin yere git o vizeyle avrupada .farkina varirlarsa en fazla 1-2 saat nezaret olayi ;) baska bir sey degil
hakan
M
Üye147 yazı
Merhaba arkadaslar bircok vize hakkinda soru olunca birsey de ben sormak istiyorum , evlilikten oturu D vize si oldugu zaman ok avrupaya gidilebiliryor gezilebiliryor ( bildigim kadariyla ingiltere haric,) , bunun yaninda orda 1.) isci olarak calisma 2.) sirket kurma prosedurleri nasilsir izin var mi ? ornegin sigortamiz bulgaristan da odenip avrupa da calisabilir miyiz ? tesekkurler
E
Üye762 yazı
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.
M
Üye147 yazı
A
Yeni Üye95 yazı
24/03/2012 : 16:30:11#11
Web sitesi
Alıntı
d vizesi ile bir başka ülkeye geçiş yapmak için yine bulunduğun ülkeden vize alman gerekmektedir. ama son zamanlarda iş adamı kartı diye birşey çıkardılar süresiz oturum kartı yerine ben o karttan aldım. onunla 5 sene boyunca istediğin ülkeye giriş çıkış yapabiliyorsun.
mvr den sorabilirsin. kartı almak için 5 yıl boyunca bulgaristanda ikamet etmek gerekiyor. süresiz oturuma yada ona başvurabiliyorsun. bin dolar gibi de bir para yatırıyorsun
mvr den sorabilirsin. kartı almak için 5 yıl boyunca bulgaristanda ikamet etmek gerekiyor. süresiz oturuma yada ona başvurabiliyorsun. bin dolar gibi de bir para yatırıyorsun
K
Üye286 yazı
Is adami karti ticari oturum demektir.Her yil yenilemen gerekir 5 yil sonunda surekli alma ihtimali vardir.Aktif bir isletmen ve 10 sigortali iscin olmasi gerekir.Bu oturum ile schengen vize kolay alabilirsin.Ingiltere disinda butun avrupayi gezebilirsiniz.
Evlilik oturumunda ise esin ile birlikte her yere gidebilirsin.
Evlilik oturumunda ise esin ile birlikte her yere gidebilirsin.
G
Yeni Üye3 yazı
Bu konuda arkadasları aydınlatayım. D vizesi bulgar vatandaşı ile evli olan yada bulgaristanda firma açanlara verilir.bu vize bir ayda çıkar ve aldıktan sonra bulgaristana giriş yapılır ve oturum için başvurulur(istenilen evraklar ve yerine getirilmesi gereken şartlar var).evlilik yoluyla bulgar oturumu aldıysanız avrupanın diğer ülkelerine engeliniz ortadan kalkar(ilk çıkışınızda bulgar vatandaşı eşinizle yapmanız gerek).bulgaristanda çalışma hakkınızın olması içinse uzun süreli oturumu hak etmeniz gerekiyor.uzun süreli oturum 5 yılın sonunda veriliyor(eğer bulgar vatandaşı eşinizden çocugunuz olursa bu hakları hemen alıyorsunuz). avrupada çalışma hakkınız şu şekide var..
1-firma açarak
2-Bulgarlara çalışma hakkı veren ülkelerde(bulgar vatandaşları ve bulgaristanda yaşayan uzun süreli oturum alanlar yasal olarak çalışabilir)
3-Kaçak olarak çalışılabilir
1-firma açarak
2-Bulgarlara çalışma hakkı veren ülkelerde(bulgar vatandaşları ve bulgaristanda yaşayan uzun süreli oturum alanlar yasal olarak çalışabilir)
3-Kaçak olarak çalışılabilir
C
Yeni Üye62 yazı
MERHABA
BULGARİSTAN DA SÜREKLİ OTURUMUM OLDUĞU HALDE DÜN YUNANİSTAN A GİREMEDİM.
BULGARİSTAN DA SÜREKLİ OTURUMUM OLDUĞU HALDE DÜN YUNANİSTAN A GİREMEDİM.
S
Yeni Üye88 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - canozcan MERHABA BULGARİSTAN DA SÜREKLİ OTURUMUM OLDUĞU HALDE DÜN YUNANİSTAN A GİREMEDİM. |
Normal zaten, oturum sahibi olmak sadece Bulgaristan'a girme hakkı verir belli süre sonra vatandaşlık alırsanız girersiniz diğer ülkelere..
K
Üye286 yazı
Surekli oturumun evlilikten ise
esin ile birlikte giris yapman gerekir.
esin ile birlikte giris yapman gerekir.
I
Üye109 yazı
bu kadar uğraşacağınıza niye gidip AB üyesi olan bir ülkeden oturma izni almıyorsunuz?
T
Yeni Üye84 yazı
29/12/2013 : 13:24:20#18
Web sitesi
Alıntı
sayın arkadas o aldıgın oturum ıle euro bolgesıne gıremezsınız EGER ISTEYEN ARKADASLAR VARSA SIZIN ADINIZA HOLLAN DA SIRKET VEREBILIRIZ SIRKET YENI SIFIR SIRKET KURULUMU YAPARIZ ORADA OTURUM CALISMA IZNI HEPSINI ALIRSINIZ ISTEDIGINIZ YERE GIDEBILIRSINIZ SIZDEN RİCAM EGER KESIN KAFANIZDA VARSA YARDIMCI OLALIM AYNI ZAMAN DA BU SIRKETE 60 AY VADELI ARAC FILOSU AYARLARIZ NE YAPASANIZ SIZE BAGLIDIR
P
Yeni Üye2 yazı
25/10/2016 : 17:30:41#19
Web sitesi
Alıntı
Benim iki çocuğum var ikiside Romanya vatandaşı nasıl oturum alabilirim
Guriş
A
Üye265 yazı
Selam arkadaslar bulgaristan VARNA ve PLOVDIV sehirlerinde turkce bilen ehliyetli bayan arkadaslar ile calismak istiyoruz. ahmetozabaci@gmail.com whatsapp..+905455920385
O
Üye207 yazı
Türkiyede emekli olanlar icin Bulgaristanda oturum alma firsati var ,köylerde ev fiatlari cok ucuz 3-5 bin eu karsiliginda ev sahibi olabilir ayrica kolay oturum alabilirsiniz ,bircok tir söförü var bu sekilde oturum almis ve avrupa hatlarinda rahatlikla iyi ucretle calisiyorlar ,kolay gelsin
OSKAR IMP EXP ALMANYA
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz