Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

70. 000 Tl İle Tekel Bayii Açmak 2017

BaşlatanThePrestige94Tarih28/04/2017 11:39:32Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Arkadaşlar selam herkese, başlıkta da belirttiğim gibi

70.000 TL sermayem var, istanbul'un işlek bir caddesinde 2.500 TL 50m2 yer buldum, yeri tutması ve tasarımın yapması ortalama 20.000 tl mi alıcak. 50.000 tl ile tekeli doldurabilirmiyim? Sermayem orta kalitenin üstü bir tekel açmaya yetebilecek bir sermayemidir? Aynı zamanda ağır alkol kategorisindeki ürünler yani chivas, jack, vodkalar bunlar 12'li şekilde koli koli mi alınır toptancılardan bilgisi olan var mı ?

ve biraz iş hakkında bilgi verirseniz memnun olurum, teşekkürler saygılar.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye13 yazı
ben bir mekanda depocuyum gerçi yarın ayrılıyorum ama , şöyle söyleyeyim. Anlaştığınız firma ile isterseniz tek tek isterseniz koli koli alabilirsiniz.
Mesela 1 jack 2 chivas 1 vodka gibi.
Biralar koli box halinde.
Bence alkol işine girme hocam .
:)

Yerleşim Türkiye / BornovaMeslek Di?er
Yeni Üye51 yazı
Abi bu işi 1-1,5 sene araştırdım Biraz daha farklı sektörde düşün , Karı az , Ceremesi çok , Gerçekten hayattan soyutlanırsın.
Emre06

Yerleşim Türkiye / AnkarapursaklarMeslek Di?er
Yeni Üye5 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - BoRN
ben bir mekanda depocuyum gerçi yarın ayrılıyorum ama , şöyle söyleyeyim. Anlaştığınız firma ile isterseniz tek tek isterseniz koli koli alabilirsiniz.
Mesela 1 jack 2 chivas 1 vodka gibi.
Biralar koli box halinde.
Bence alkol işine girme hocam .

hocam teşekkür ederim, bir firmanın listesi elime ulaştı da , box quantity 12, 17 falan yazıyordu, öh dedim baya maliyetli olur o zaman diye, çok merak ettiğim bir konuydu sağol.

Herhalde tek tek alınca tabi koli koli almaya nazaran daha pahalı geliyordur düşüncem.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye5 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Emre1
Abi bu işi 1-1,5 sene araştırdım Biraz daha farklı sektörde düşün , Karı az , Ceremesi çok , Gerçekten hayattan soyutlanırsın.

adaşım teşekkür ederim yorumun, fikrin için sosyal medyada tekelcilerin gruplarına falan katıldım, düzgün sermayeyle kaliteli yerler açan insanlar kazançlarının cezbedici olduğunu söylüyorlar. tek sorun sosyal yaşantı sanırım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye518 yazı
Bir iş yapmak istiyorsunuz ama bütçeniz kısıtlı, veya risk almak istemiyorsunuz.
Bunun yanında en azından ilk yıl için hedefiniz de çok yüksek değil ise, (Aylık masraflarınız çıktıktan sonra 3-6 Bin TL kar yeterli ise)
Minimum 3 bin maksimım 8 bin sermaye ile girebileceğiniz ve hemen kazanmaya başlayabileceğiniz bir iş fırsat sunuyoruz.
Sınırlı sayıda, oldkuça bilinen ve tamamen mobilya ve aksesuar sektöründe perakendecilik yapan AVM'ler içinde standlar vermekteyiz.
An itibari ile İstanbul Pendik, İstanbul Avcılar, Gaziantep, Kayseri ve Ankara Mamak'da mevcut yerler var.
İlgilenen kişiler tarafımıza ulaşabilir. (1-2 hafta içinde tamamı dolacaktır)
NOT: Bahsetmiş olduğumuz sermaye rakamı içerisine standların ilk açılış tutarı, firma açılış masraflarınız ve ilk olarak vereceğimiz ürünler dahildir.
Ürünler dekoratif tablolar olup firmamız Türkiye ve AB ülkelerinde A+ ürün satan firmaların da tedarikçisi konumunda olup sektörde 11 yılı aşkın süredir
üretim yapmaktadır. Standalarımız tamamen sadece mobilya ve ev aksesuarları satan çarşılar içindedir yani direkt olarak potansiyel müşterinizin olduğu yerlerdir.
Başka illerde de benzeri çarşılarda olup bayilik almak isteyenler de başvuruda bulunabilirler.
Oluşturulacak bayi zincirlerimizdeki yerinizi şimdiden alın, kalite ve müşteri sorunu yaşamayacaksınız.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Üye167 yazı
İçkiyi uretende alanda içende satanda lanetlenmiştir.ayrica her içenin gunahina ortak.ben sana başka işe bak derim .heem inşallah niyetinden dolayı paran daha bereketli olur kardesim

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Kamu sektörü
Üye244 yazı
Onumuz secim eger Ince kazanir ve meclis millet ittifakina gecerse basta yerli alkol urunlerinde vergi indirimi gelecektir bir de saat 22 yasagi kalkacaktir ;)

Bu arada alkol haramdir maramdir diyenlere de kulak asma ! asil haram kul hakki yemektir !

Diger arkadaslarinda dedigi gibi sosyal hayati unutacaksin evinin yakinda olmasi ve ailecek mekani emanet edecek kisilerin yakinda ve ulasilabilir olmasi + 1 avantaj senin icin !

kolay gelsin.
Pardus Food
10 Rue Waldeck Rochet Bat 521 3eme etg
93300 Aubervilliers/ France

Yerleşim Fransa / AubervilliersMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye4 yazı
Merhaba
Eski bi Tekel bayi işletmeni olarak buradan herkese söylüyorum
Trilyon kazanacağımı bilsem YAPMAM sende yapma
bu yazıyı okuyan sevgili okur sakın ama sakın tekel bayi açıp kendini, aileni kısaca herşeyini tehlikeye atma, macera arama, yok etme
çok merak edenlere özelden yardımcı olurum.
Saygılar
ygr

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Yöneticilik