Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

18 Yaşındayım Ve Dükkan İşletiyorum

BaşlatanqandoraTarih23/11/2013 21:57:25Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Arkadaşlar öncelikle herkeze selam.

18 yaşındayım ve kasap'ım ticarete biraz erken yaşta atıldım :) Kastamonuda kendime ait kasap dükkanım var günlük ortalama 500 750 arası ciro yapıyor. Allaha şükür işlerim fena değil Ama benim sizlerden isteğim bana akıl verin işlerimi nasıl ilerletebilirim Bi gıda işi olarak reklam vs nasıl dikkat çekerim bu piyasada

Yerleşim Türkiye / KastamonuMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye437 yazı
Maşallah diyelim....askerliği orda yapmıştım....epey oldu....oranın etleri güzel.hele pastırması....o işten ticari olarak anlamam...dışardan müşteri olarak konuşursam camekanın daima pırıl pırıl olsun...müşteri ayırt etme.kayırma kimseyi....mehmete etin iyisini,ahmete başka verme.kurban bayramlarında etini kıyma kuşbaşı yaptıranlardan para alma....ette belli bir standardı tutturmaya çalış,kaliteli.....özel köfte yap,sucuk yap.....vitrin camına yaz......kulaktan kulağa yayıl......kolay gelsin,herkesin işi rast gitsin.....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye69 yazı
Öncelikle genç yaşta işe başladığın için seni tebrik etmek lazım. Kasablık işi iyidir iyi getirisi de olur. kastamunuda oteller lokantalar vardır. Onlarla bağlantıya geç biraz uygun fiyatta sat. Bu şekide kazancin fazla olur. hayırlı kazançlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye245 yazı

Kastamonuda tutar mi bilemem ama sahsen bizim trabzonda cok var kasaplarda. Mangal. Eti aliyor adam yaninada mangali cekiyor kendin pisir kendin ye misali. Ya da istanbuldan bir ornek vereyim sarkuteriyi deneyebilirsin yaninda ama sunu da belirteyim sakin birden bire fazla cesit koyma. Once sut yumurta yogurtla basla sonra devami gelir. Ayrica mesrubatida deneyebilirsin. Kola, ayran, salgam gibi.

Bu yazdiklarim urun bazinda fikirlerdi gel gelelim dukkanin gorunurlugune
Dukkana disardan soyle bir bak. 'Ben olsam bu kasaptan et alir miyim' diye sor kendi kendine. 1980 model cerceveli dukkan ise derhal ilk is olarak yukarda yazdiklarimi unut ve dekore ettir. Duvarlarin sararmis fayansla mi kapli? Yerler fayans mi? Yoksa mermer mi? Biraz modernlestir kisaca. Hele ki o sinek kovan mor ışık varsa onun kadar itici birsey daha yok. Hele de icerde musteri varken yanan sinek cizirtilari adami tiksindirir. Yani bastan sinekli kasap havasi veriyor.

Gelelim promosyon bazinda fikirlere. Bu usttekileri yaptigini farz ederek basliyorum.
Yerel medya. Bu basin olur gorsel medya olur ilan fiyatlarini sor makul gelirse yerel kanallara ve basina ilan ver.
Insert seklinde dana doş kiyma 19.95 kuzu kapama 24.95 gibi. Kendin urettigin sucuk, kofte,sosis bunlari sun.
Ayrica barkodlu sisteme gecmeyide unutma. Fis verirsen guven verirsin. Vergi isini muhasebecin halleder zor is olmasa gerek.
Isi ne hem yapsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye97 yazı
Koy önüne ufak bi stand başına da kardeş yeğen kim varsa... sucuk ekmek pişir sat veya bi parça pirzola pişir ekmek arası yap ver. bak bir dene ufaktan sonuçları paylaş :) Yok dersen baharat satabilirsin kapalılardan
İbrahim KIZILIRMAK

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye6 yazı
Öncelikle hepinize teşekürler yorumlarınız için Vitrinler pırıl pırıl doğru diyosun lokanta bağlayalım sıra dizilmiş beklerler ama kasapı herzaman batıran kişiler lokantalar oteller. peşin çalışan lokantada yokki sıkıntı. Kendin pişir kendin ye duymuştum ama dükkanım şuanda müsait değil ama inş askerden gelince allah nasip ederse 2 ci dükkan olarak açınca o dediğin şekilde benimde aklımdan geçiyor bitarafta et satışı bitarafta restauran tarzında . ve çerçeveleri modern ve güzel Öncelikle hepinize çok teşekürler allah herkezin işini rast getirsin

Yerleşim Türkiye / KastamonuMeslek Gyda
Üye554 yazı
restoranı birdem katma ya kasap ol yada restoran ,banba sorarsan cevirme tavuk kesinlikle koy bizim burda cok iyi gidiyor .

Yerleşim Türkiye / YstabbulMeslek Grafiker