Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Askerden Yeni Geldim Ve Ticaret Yapmak İstiyorum

Başlatansalih_3455Tarih26/11/2013 16:49:17Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Askerden geleli yaklaşık 4 ay oldu geldiğimden beri ticari takside şöförlük yaptım ve bi miktar sermaye hazırladım ve şimdi birşeyler alıp satmak istiyorum örneğin kış mevsimi geldiği için araba arkasında kazak satmak .s veya daha değişik birşeylerde olabilir istanbul sultanbeyli de ikamet ediyorum şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim..

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Asker
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Üye437 yazı
yapın,kendiniz demişsiniz zaten.....arabada işporta.kazak,alt,üst çeşitleri.....mevsimlik.....istanbulda seyyar kolay değil.....en azından bir süredir......

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye10 yazı
internet üzerinden satabilirmiyim örneğin gg gibi ve bu tür ürünleri nerden alabilirim ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Asker
Üye437 yazı

ürünler merter,osmanbey,eminönü......beyazıt ve aksaray.....bayrampaşa ve zeytinburnu....internetten fazla birşey bekleme....başarılar.....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye10 yazı
ilginiz için teşekkür ederim..

Yeni Üye10 yazı
güncelll

Yeni Üye81 yazı
iş yeri kurmaktan ziyade bir işte çalışmaya devam edebilirsiniz...

paran olmadığı zaman ve tecrüben de o sektörde az ise iş kurup işi devam ettirmek çok zor...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Üye146 yazı
İMALATTAN....biyeli çıtçıtlı badi, 6 renk siyah beyaz gri, 3 beden SM-L-XL,
5 cm dantelli badi 6 renk siyah beyaz gri, 3 beden SM-L-XL,
15 cm dantelli badi 6 renk siyah beyaz gri, 3 beden SM-L-XL, aylık 100 bin üretimle hizmetinizdeyiz, web sitemizden ürün görsel ve fiyatlarımızı takip edebilirsiniz...

http://birincieldenhalka.com/ip-askili-badi-cesitlerimiz/45/1001-ciTciTLi-BiYELi-BADi--2,20-TL..html

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar merhaba konuyla alakalı değil ancak..kendime ait bir işletmem var üniverste bittikten sonra ailemin zoruyla kalıp makina aparat atolyesi kurdum ancak ben sektöre çok yabancıyım ailemin tüm fertleri annem hariç bu işin erbabılar işlerde iyi ancak hiç çalışasım gelmiyor sahibi olduğum yerde kendimi sanki yabancıymışım gibi hissediyorum acilen kendime yeni bir işletme kurmalıyım ama bildiklerimide unuttum yani şu an elimde üniverste mezunu olarak hiç bir mesleğim yok...sizce ne yapmalıyım yeni bir işletme için önerisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Sanayici
Üye137 yazı
salih_3455 merhaba bursada bebe ve çocuk giyim imalat & toptancısıyım al satta hem hızlı hemde kazançlı seyyar -pazar yada internetten satışı yapılabilcek 500 ün üzerinde değişik model ürünlerim var türkiye de yaklaşık 300 firma ve sayısız pazarcı-esnaf arkadaşımla çalışıyorum 6 senedir bu işi yapıyorum benim tavsiyem bir incele. özellikle bebe grubunu gg den falan 3 katı fiyatlarla satıyorlar bilgi almak için istediğin zaman ulaşabilirsin 0537 815 09 69 www.pedibebe.com saygılar...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Yeni Üye46 yazı
sakın ticarete bulaşma aklın varsa git bi yerde çalış keyfine bak

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Mühendis
Yeni Üye32 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - dfnmhndslk

bunun sebebini açıklayabilirmisiniz ?

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Muhasebe
Yeni Üye10 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - konyahooligans
Alıntı Yapılan Metin:

Yeni Üye46 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - konyahooligans
Alıntı Yapılan Metin:

Ticaret bir anlık hevesle ya da başka sebeplerle öylesine yapılacak bir şey değildir.Uzun yıllar emek vermiş olmak ister,çekirdekten yetişmek ister bir işte bunlarda yetmez sermaye ister.Kurallar açık ve net.Bunları sağlayan insanda forumlarda ne yapayım diye sormaz zaten yolu bellidir ve yol aşmıştır sektöründe.Bir sürü borç takıp,vah tüh demek yerine maaş ile bir yerde çalışın akşam eve gittiğinizde cebinizde para olsun.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Mühendis
Yeni Üye5 yazı
pazarda limon satsan bile asgari ücretten çok fazla kazanırsın ticari oyun makinalara girmeni tavsiye ederim OBJE OYUN MAKİNALARI google tıkla orada hediyematik çekiliş makınası var kendim çalıştırıyorum boş yok 1 tl ile çalıştırıyorum fiyatı da 500 tl makina aylık net 200 tl getirisi var 10 makinede 2000 tl kaznırsın market kırtasiye büfe gibi yerlere bırakıyorum %25 müşteriye, %25 hediye çıkıyor %50 de bana kalıyor makineyi bıraktıgın yerde ciro düsünce başka bir noktaya bulman gerekir bunun yanında bir kaç degişik oyun makinaları alabilirsin bir fabrikadan bin kat iyidir günlük nakit kazanırsın saygılar

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Saty? / Pazarlama