Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Giyim Mağazası Açmak

BaşlatanXhanTarih26/11/2013 16:24:29Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Arkadaşlar Merhaba.
Öğrenci şehri olan bir yerde bir yerde giyim mağazası açmayı düşünüyorum.
Belli başlı markaların ürünlerini satmayı düşünüyorum.
Koton vs gibi orta üstü kesime değilde orta kesime hitap edecek şekilde Lc waikiki ürünleri fiyatlarında olan tanınmış herhangi bir markanın.

Deneyimi olan veya bu işi yapan bilgisi olan büyüklerime sormak isterim.İş hakkında öneri tavsiye görüş fikirleriniz nelerdir?

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye130 yazı
merterde kotonun toptan satıs magazası var, belli meblaglarda mal alırsan tabelana markayı koyabılıyorsun bıldıgım kadarı ile. Aynı sekılde nisantasındada adılısıkın toptan magazası var, izmirin bir ilçesinden arkadasım mal almaya geliyordu tam hatırlamıyorum ama arkadasım markaların magazası bulunmayan ilçelere boyle bir durum soz konusu oldugundan bahsediyordu. Aradıgın her seyi bulabileceğin antalyada belli markaları senın corner shopundan nıye almak ıstesin ögrenciler, once bu soruyu cevaplamak lazım.
Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Üye146 yazı
İMALATTAN....biyeli çıtçıtlı badi, 6 renk siyah beyaz gri, 3 beden SM-L-XL,
5 cm dantelli badi 6 renk siyah beyaz gri, 3 beden SM-L-XL,
15 cm dantelli badi 6 renk siyah beyaz gri, 3 beden SM-L-XL, aylık 100 bin üretimle hizmetinizdeyiz, web sitemizden ürün görsel ve fiyatlarımızı takip edebilirsiniz...

http://birincieldenhalka.com/ip-askili-badi-cesitlerimiz/45/1001-ciTciTLi-BiYELi-BADi--2,20-TL..html

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye120 yazı
arkadaşım öncelikle hayırlı olsun gecen sene 2 arkdasımortak bir mağaza açtılar aynen yukardaki abilerin dediği gibi istanbulda çok güzel kıyafetler aldılar çokta şekil tam üniversite öğrencisine yönelik mağaza dekorasyona 10 bin üzerinde para harcadılar fiyalar uygundu ama 6 ay sonra kapattılar sebebine gelince yer işler değildi ana caddenin bi arka sokağında açtılar ama olmadı sana tavsiyem yerin ana cadde üzerinde olsun ve ne olursa olsun her gün o mağazaya müşteri çekmeye bak mesela hergün bir ürünü kar yapmadan sat sat ki o ürüne yönelen yanında bir kaç sey daha alsın o kalabalığı gören inslarda ben bişey mi kaçırıyorum deyip mağzana girsinler.

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye4 yazı
herkese teşekkür ederim fikirlerim için.@carleone aklımda büyük avm de yer açmak var şuan olmassa çok işlek bir caddede.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Üye120 yazı
hayırlısı olur inşallah dostum

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye77 yazı
bu iş marka yapacaksan sana en az 300 bin liraya mal olur ve bu para hatta yetmeye bilir bu parayada sahipsen git başka bir iş yap bi esnaf olarak uyarayım dedim:))
mrtkcm

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Ymalat