Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Para Var Ama Şu An Tıkandım Fikir Lütfen ?

BaşlatanaliefemTarih22/11/2013 19:17:54Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye14 yazı
500-600 bin tl arası bir sermaye ile kazançlı bir iş fikri olan varmı ?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Üye141 yazı
merhaba elbette var .. En güzel bu paraya nasıl bi düşüncen var .İlla çalıştırayım da mı kazanayım yoksa bekleyim mi diye düşünürsün bu düşüncelerine göre yatırımlar var ..
1-Araç kiralama.. Eğer bir araç kiralama firması kurarsan hem araçları indirimli alırsın hemde araç alıp satman kolay olur.Kiralama firmalarına vergi indirimleri var .Hatta doğuda yatırım teşvik olan bi yerde kurarsan kazancın ikiye katlar .orada sadece bir büro aç birini koy o kadar araçları istanbulda kirala..Bunun bir faydası daha var 3 ayda bir araçları yenilersin ve üstüne de kar edersin .
2-Arsa al .Arsa al .Arsa al.. .......................

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Üye165 yazı
Hayvancilik yapabilirsiniz Bulgaristan da yerim var devir etmek istiyorum...ilgilenirseniz detayli konusabiliriz..
...

Yerleşim Bulgaristan / PlovdivMeslek Di?er
Yeni Üye27 yazı

AKARYAKIT İSTASYONU KİRALAYIP İŞLETEBİLİRSİN.VEYA KENARDA KÖŞEDE UFAK BİR AKARYAKIT İSTASYONU ALIP YİNE BURAYI İŞLET DERİM BENCE.ÇÜNKÜ TÜRKİYEDE BU KADAR ARAÇ OLDUĞU SÜRECE PARA KAZANIRSIN
hamit

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye140 yazı
Koyun al cobanlik yap 2 yila kalmaz agasin :)

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Serbest meslek
Üye437 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - hokiri
Koyun al cobanlik yap 2 yila kalmaz agasin :)
.:)))....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye140 yazı
Leo91 tek kursunun vardi naptin zengin oldunmu

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Serbest meslek
Yeni Üye18 yazı
Merhaba
Bir çok arkadaş bahsettiğiniz sermaye bende olsa neler yapardım diye hemen sıralamaya başlamıştır zihninde projeleri.

Tam tersi sizde olduğu gibi de olabiliyor, sermaye var ancak en az riskle ne yaparsam da sermayemi artırırım gibi tıkanma noktasında kalınabiliyor.

Elbette herkesin kendine göre bir fikri ve projesi mevcuttur.
Önemli olan buradan bir arkadaşımızın size vereceği fikrin sizin risk yada ticaret anlayışınıza ne kadar uygun olduğudur.
Nihai kararda size ait olacağına göre yine en çok zihni yorulacak ta sizsiniz.

Kolay gelsin..

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Üye546 yazı
hocam universite yurdu acsan ?

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - aliefem
500-600 bin tl arası bir sermaye ile kazançlı bir iş fikri olan varmı ?

Önce bir sektör seç ve teknik olarak sektör hakkında detaylı bilgilere sahip ol Kabaca tabirle işi öğren İş hakkında öngörü yapabilecek duruma gel Bu paranın ufak bir kısmını işi öğrenmeye harca :)
Sonra bu paranın bir kısmını çalışma sermayesi olarak ayır. Çalışma Sermayesi nedir? diye merak ediyorsan internet elinin altında araştır.
Kendi yeteneklerini ,bilgi birikimini, düşün Maddi ve manevi destek alabileceğin tüm araçları mesleki anlamda ne kadar kullanabileceğini hesapla

Her boş fikre kapılma :)
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye17 yazı
selam imalt işine girmek istermisiniz yaklaşık 20 yıldır imalat sektöründeyim akrilik reklam pilakası ve akrilik mutfak tezgahı sermayem olsa 1 dakika durmam tesis kurup yaparım ama yok.bu ürünlerle alakalı teknik ve kimya olarak yetrli birikimim mevcut sadece bu işe yatırım yapacak ve kısa sürede çok paralar kazanacak cesur girişimciler arıyorum bilgi benden yatırım sizden .isterseniz bu ürünlerin piyasasını bir araştırın ben size bu ürünleri burada yazarak anlatamam. 05323075976 halil türkmen
hturkmen

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ymalat
Üye206 yazı
dusuncek fazla bısey yok en kolay ıs al ve sat yanı ne olursa tabı alırken kazanman gerek ben kucukyalıda alıp satıyorum nemı su aralar ev alıp satıyorum bu arabada olur arsada demırbasta hersey olur yeterkı aldıgını satacagına ve kazanacagına ınan ılakı olur saygılar !!!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye6 yazı
önemli olan hepsini risk etme..
ikincisi ilk önce yan gelirin saglam olsun mesela 300 yada 400 plaka al.. taxi ticari plaka .. kiraya ver 1000 - 2500 tl ayda gelir...
bu baktin oluyor.. istedigin ise gir... istedigni dene yeterki ilk dedigmi yani hepsini degil... türkiyede 50 000 - 250 000 arasi fevkelade güzel isler baslanir.... ama en risksik ilk olarak plaka !!
Türkiyede is kurmak istiyorum o kadar !! :D

Yerleşim ALMANYA / MünihMeslek Gyda
Üye2659 yazı
Yahu bu nasıl iş kimse sormuyor hırlımısın **mısın ? Yeteneklerin neler? Deneyimin neler ? Beklentilerin neler? Daha önce ne iş yaptın ?

Parayı görünce herkesin gözü TL işareti oluyor ayıptır arkadaşlar
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama