açık süt satışını araştırıyorum. yapabilirsem acaba yapılabilecek bir iş midir? süt satışı hakkında birkaç sorum var. konu hakkında bilgisi olanlar, bilhassa bu işi yapan ya da yapmış olanlar varsa, sorularımı yanıtlarsanız sevinirim.
* büyük şehirde gezerek günde kaç litre süt satılabilir? tahmini iyi bir satışla, bu şekilde günde kaç litre sütü bitiririz? süt satan arkadaşlar, en iyi ve en kötü durumda günlük kaç litre???
* bir de bu şekilde günde kaç kilometre yol yapılır?
satışlarda yasal izin yok, böyle biliyoruz. yasal izin yok, o halde insanlar nasıl bu kadar alenen nasıl süt satabiliyor. süt arabası 10 metre öteden ben süt satıyorum diye bağırıyor. adam hangi gün saat kaçta nerede süt satar belli. yeri yurdu belli. arabaların biri gidiyor biri geliyor. hiç mi trafiğe takılmıyor bu araçlar. bu nasıl yasal değildir anlamıyorum.
* bir de madem yasal değil, insanın aklına şu geliyor. bunun mafyası felan var mıdır? insanlar her muhitte kısmen özgürce açık süt satabiliyor mu? yani yasal boyutunu saymazsak başka takıntılar olabilir mi?
herşeyin yasal olanından yanayız. yanlız bu konular kafamı kurcalıyor arkadaşlar,
herkese selamlar.