Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Fikir Ve Yorumlarınızı Bekliyorum

BaşlatanofisimevTarih14/11/2013 22:49:37Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
Arkadaşlar selamlar ,

Yıllardır takip ederim ama koniks e üye olmak bu zamana kısmetmiş. kısmete bakınki girişimci sitesine bile yaş 33 de üye olabildik:)

Her neyse ; kısaca szden fikir ve yorumlarınızı rica ediyorum.

OfisimEV.com adında bir freelance çalışanları freelance uzman arayanlarla buluşturmak adına bir site yayına soktuk.

1- sizce alan adı nasıl ?
2- sitenin tasarımı ve görünümü size nasıl geliyor ?
3- bir girişimci oalrak ihtiyacınız olduğunda böyle bir sistemi kullanırmısınız ?
4- sizce tuttarmı ? tutarsa sizce neden ?
5- buna benzer bir sistem biliyormusunuz ?

şimdiden teşekkürler
OfisimEV.com Freelance & Home Ofis çalışanların sitesi

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye86 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ofisimev
Arkadaşlar selamlar ,

Yıllardır takip ederim ama koniks e üye olmak bu zamana kısmetmiş. kısmete bakınki girişimci sitesine bile yaş 33 de üye olabildik:)

OfisimEV.com adında bir freelance çalışanları freelance uzman arayanlarla buluşturmak adına bir site yayına soktuk.

3- bir girişimci oalrak ihtiyacınız olduğunda böyle bir sistemi kullanırmısınız ?

şimdiden teşekkürler

Merhabalar;
Yazdıklarımı sadece öneri olarak almanı rica ederim.

1-Domain adın çok kötü olmamakla birlikte çokda iyi değil.
2- Sitenin tasarımı kesinlikle çok amatörce. Kullanılan fontlar birbiriyle uyumsuz, ikonlar 2000 li yılların ikonları gibi ve kullandığın resimlerde kesinlikle çok büyük. Yani resimden oluşmaması gereken kısımları dahi resimle anlatmışsın. CSS bilgini geliştirip birazda photoshop bilen birisinin yardımıyla tekrar ele alman gerektiğini düşünüyorum.
3- Kesinlikle çok büyük bir ihtiyaç fakat dünyada bunu yapan firma şu anda Türkiye dede Türkçe olarak hizmet veriyor. Freelancer diye aratırsan karşılaşacaksın.. Tabii ki alternatifi olabilirsin ama farkını açıkça ortaya koyman gerekecektir.
4- Herşey sana bağlı.. Ama çok çalışmalısın..
5- Freelancer vs... (google aramalarında da bolca çıkacaktır)

Zaten çok büyük bir rastlantı değilse sende freelancer projesindeki rokete kadar biliyorsun durumu :)

Kolay gelsin..

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye9 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - netant
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ofisimev
Arkadaşlar selamlar ,

şimdiden teşekkürler

Merhabalar;
Yazdıklarımı sadece öneri olarak almanı rica ederim.

1-Domain adın çok kötü olmamakla birlikte çokda iyi değil.
2- Sitenin tasarımı kesinlikle çok amatörce. Kullanılan fontlar birbiriyle uyumsuz, ikonlar 2000 li yılların ikonları gibi ve kullandığın resimlerde kesinlikle çok büyük. Yani resimden oluşmaması gereken kısımları dahi resimle anlatmışsın. CSS bilgini geliştirip birazda photoshop bilen birisinin yardımıyla tekrar ele alman gerektiğini düşünüyorum.
3- Kesinlikle çok büyük bir ihtiyaç fakat dünyada bunu yapan firma şu anda Türkiye dede Türkçe olarak hizmet veriyor. Freelancer diye aratırsan karşılaşacaksın.. Tabii ki alternatifi olabilirsin ama farkını açıkça ortaya koyman gerekecektir.
4- Herşey sana bağlı.. Ama çok çalışmalısın..
5- Freelancer vs... (google aramalarında da bolca çıkacaktır)

Zaten çok büyük bir rastlantı değilse sende freelancer projesindeki rokete kadar biliyorsun durumu :)

Kolay gelsin..

yorumunuz için çok teşekkür ederim.

evet freelancer , odesk , elance gibi bir çok muadilinden haberim var. ama tasarım körlüğü diye bir şey var ya , işte bir süre bir sistemin üzerinde çalışınca bir süre sonra iyi kötü kavramları duygularla karışıyor. düşünsenize , yaptığınız bir şey kötüde olsa bir süre sonra size güzel gelebiliyor.

değerli fikrileriniz benim için çok önemli.

Yeni Üye86 yazı

bir yerden başlamak lazım arkadaşım. Kötüde olsa sen projene inanıyorsan üzerinde günlerce aylarca uğraşacaksan, olmayacak diye bir şey yok. hiç bir proje eksiksiz süper bir şekilde başlamamıştır. Sadece gelişime açık olmak zorundayız o kadar.

Tekrardan kolay gelsin, başarılar..

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye18 yazı
bahsettiğin tarzda ünlü ve çok başarılı bir site var ---> freelancer.com yakın zamanda da türkçe olarak türkiyede faaliyete geçti. oldukça popüler bir site. inceleeni öneririm. kolay gelsin, başarılar...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye485 yazı
Site tasarımı fena değil, sade duruyor,
fontlarda bir sıkıntı var ama sanıyorum kolaylıkla giderebilirisniz
banneriniz dikkat çekmiyor daha dikkat çekici olabilir
site ismi dikkat çeken bir isim değil değiştirmenizi tavsiye ederim
ödeme kısmındaki otokontrolü kim sağlıyor, siz sağlıyorsunuz bunun alt yapısında ne yapıyorsunuz bahsedin ondada fikirlerimizi sunalım
Mali Müşavir

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Tekstil
Yeni Üye42 yazı
Mini tavsiye

Yapmak istediklerinle gerceklesen isteklerin arasinda her zaman bir mesafe olacaktir,bu mesafeyi sabir zaman ve para île ancak kapatabilirsin,o yuzden hedeflerin konusunda israrci ve planli olursan allahin izniyle basarili olursun,kimse senin sonraki planlarinla alakali fikir sahibi olamadigi icin ancak halihazirdaki durum île ilgili yorum yapacaktir ...selamlar

Yerleşim Fransa / ParisMeslek Ticaret
Yeni Üye42 yazı
Mini bir gaz (:

Boyle bir is dusunup hayatiyete gecirdigin icin tebrik ediyorum

Yerleşim Fransa / ParisMeslek Ticaret
Yeni Üye9 yazı
Arkadaşlar öncelikle yorum ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

aslında fikir makine mühendisi arkadaşın bana " nasıl ek iş yaparız " demesiyle hayat buldu. Ona yok şöyle yok böyle siteler var derken , dur dedim, bunu ben açayım. neredeyse 6 ay geçti . ilk etapta farklı formatlar denesemde son hali gördüğünüz gibi.

-arkadaşların tavsiye ve yorumları ile font meselesini hallettim.
- ödeme sistemi konusununa gelince; şu an itibariyle projelerin nihai ücretlerinden komisyon almıyoruz. ki alamayızda ki vergilendirme olayı felan halen muamma. ama hali hazırda sistemde çeşitli ödeme yöntemleri entegre durumda aktif hale gelmeyi bekliyor. şu an için üyeler paybal ile ödemelerini yapıp alabilirler. bunun yanında kredi kartı olayı halen mevcut değil.

tavisye öneri ve eleştirilerinizi çok ama çok dikkate alıyorum.

fikir yorum ve öneriler için çok teşekkürler