Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Kurma

BaşlatantercanTarih11/11/2013 12:10:13Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
slm ben boluya bay bayan ve cocuk kıyafet yerı acmak ıstıyorum ama nasıl olacak bılgımyok malları nerden nasıl alcam bılgı verırsınız sevınırım
tt

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye42 yazı
bay bayan çocuk kıyafetinde yardımcı olurum bana mail at

Yerleşim Türkiye / MarmarisMeslek Tekstil
Üye126 yazı
Önce iyi bir fizibilite yap.

1.Dükkan nerede işlek yerdemi.
2.Dükkan için dekorasyon maliyeti çıkardınmı*
3.Ne kadar sermayen var bence en kötü 100.000 tl olması lazım bay,bayan,çocuk olacaksa
4.Dükkan kirası ne kadar
bunların hepsi tamamsa mal almak en kolay iş yeterki cebinde paran olsun

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye7 yazı

once kucukten baslayacam sonra duruma gore bakacam tesekkur ler arkadaslar
tt

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Elektrik / Elektronik
Üye546 yazı
Hocam bence önce eldeki nakiti hesaplamak gerekiyor.Şöyleki insan yemek yaparken bile mutfakdaki malzemeye göre yemek planlıyorsun.Ama anladığım kadarıyla bu işte bir tecrübeniz yok ben sizin yerinize olsam belli bir dönem bir işletmede çalışırım ona göre ufkunuz daha geniş olabilir.Bilmeden bir işe girmek maça 2-0 başlamak demek.Hani bir söz vardır"Akıllı insan aklını kullanır daha akıllı insan başkasının da aklını kullanır"burda seçim sizin

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye32 yazı
Arkadaşım öncelikle bence bu işi yapan biriyle arkadaşlık kur veya tanıdığın varsa onun yanına git biraz işin inceliklerini öğren derim bilmediğin bi iş diye düşünüyorum. masor07 zaten gerekli açıklamayı yapmış biraz çıraklığını yapıp öyle atılım yapsan daha mantıklı

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Muhasebe
Yeni Üye9 yazı
merhaba arkadsim ,bursada bebe ve cocuk giyim toptan işiyle uğraşıyorum size her türlü yardımcı olmak isterim...www.pedibebe.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ymalat