Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Plastik Ve Kağıt Ambalaj Ürünleri

Başlatanumitkaragoz1988Tarih06/11/2013 01:20:28Yorum12

İlk mesaj
Üye135 yazı
arkadaşlar toptan temizlik ürünleri dükkanı açmak istiyorum. ayrıca plastik ve kağıt ambalaj ürünleride toptan satıcısı olmayı düşünüyorum. kağıt havlu , çöp poşeti , plastik tabak, plastik çatal, plastikbardak , poşet ,eldüven, aliminyum folya gibi buna benzer ürünlerde satmayı düşünüyorum.
bu konu hakkındada bilgiler verebilirmisiniz. ve nerelerde ucuz bulabilirim bu ürünleri.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Üye711 yazı
kardeş bence züccaciye tarzı bişey açsan daha münasıp gibi

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Üye135 yazı
züccaciye kadar çeşidi bol şeyler satamam. yerde misait değil zaten. malalle arası dükkan. ben toptancılık yapmayı düşünüyorum. panelvan aracımla dağıtıcam ayrıca yerindede satış olucak

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye223 yazı

O kadar geniş bilgi istiyorsunki kimsenin yazmaya gücü yetmez.

Sen önce neyi yaptığını hangi noktada olduğunu belirt eksik yönlerin konusunda yardım iste derim ben.Yoksa bu şekilde kim ne yazsam der.

Örneğin bu konu benim bildiğim ve ilgilendiğim bir konu ama neresinden bahsetsem kestiremiyorum.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye135 yazı
şuan işin en başındayım. bir tane 250 m2 dükkanım var mahalle arasında. şaunda elimde olan tekşey bu. orayı depo ve dükkan olarak kullanıcam. panelvan fiorino aracımla bu yukarıda bahsettiğim kağıt havlu , çöp poşeti , plastik tabak, plastik çatal, plastikbardak , poşet ,eldüven, aliminyum folya gibi ürünlerin satışını yapıcam. sizin bana ilk olarak tavsiyeniz nedir. bu işe nasıl başlarım. ilk olarak yapmam gereken neler. bunları öğrenmek istiyorum

Üye223 yazı
Alırken kazanmak,malı nereye satacağını bilmek,verimli root planı yapabilmek,tahsilat,ürün çeşitliliği ve daha aklıma gelmeyen bi çok nokta nereden başlamalıyım bilemedim.yani
Çok detayı var bu işin fakat yaparken öğrenicem diyorsan alımlarını yüklü yapma ve vadeli en azımdan uzun vadeli çalışma.
Ayrıca aracın ufak gelecek minimum mıtsubıshı L300 ihtiyacın olacak

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye135 yazı
genelde firmalarla anlaşma nasıl oluyor. ilk etapda vergi vermesem. işi birazdaha genişlettikden sonra vergi işine girsem. bu şekilde fatura kesmeden firmalar anlaşmaya yanaşırmı. yoksa hiç risk etmim vergilerimi ödeyip faturalar kesmekmi daha avantajlı. yazar kasa post cihazı ve daha ne gibi şeyler gerekicek acaba

Yeni Üye91 yazı
bu ürünleri istoçta ucuza bulabilirsin piyasada örnekverecek olursam hışır poşet 4.8 civarı iken istoçta 4.20 civarı su an plastik bardak vs herşey bulabilirsin internette zaten istoçtaki firmaların adresleri var istanbuldaysan zaten ulaşım vs problemi olmaz birde turkısh ali baba diye yaz google burada büyük çapta ihracat ve ithalat yapan firmalar var onlarla iletişime geçebilirsin

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Saty? / Pazarlama
Üye135 yazı
çok teşekkürler.
birde bu ürünleri hangi firmalara pazarlayabilirim. restoran lokanta bakkal market gibi yerler geliyor aklıma. milet bu işi nasıl yapıyor. işleri nasıl çeviriyor. özet bir şekilde bahsedebilecek tecrübeli arkadaş anlatabilirmi.

Yeni Üye7 yazı
sakın bulaşma bu işlere derim.Herkes malı eksik satarak para kazanıyor.Sana kendimden örnek vereyim. 45mmX100 m koli bandı ithalatı yaptım.Mal satmak için Karaköy, istoç, perpa yı dolaştım. Maliyetine bile satsam fiyat çok yüksek geldi piyasaya.
aradım taradım yooook.pahalıyım.sonra istoçtaki bir dükkana aldığınız mala bir bakabilirmiyim dedim.Verdiler bir tane mal. eni 42 mm ayrıca boyu 82 metre.ama üstünde 45X100 yazıyor :)
enden %6,5 boydan %18 çalıyorlar.toplamda mal %25 eksik. benim 1,50 TL ye sattığım malı adamlar 1,30 TL ye konteynir konteynir satıyorlar.Aslında benim 1,50 Tl lik malımdan %25 eksik oran çıkarsa 1,12 TL ye geliyor.Size de soruyorum.siz hiç aldığınız bantı alıp ölçtünüzmü.

streç filminde de aynı dümen.Kimse metrajla satmıyor herkes kg ile satıyor.ama streçi sararken ortasındaki kukayı çok ağır seçiyorlar.Yani karton satıyorlar.
Bu işlere eğer dümenini ögrenmeden girersen batarsın kardeşim.ben dürüstüm anlımın akıyla ben mal satarım kötü örnek emsal olmaz diyorsan allah yolunu açık etsin.

slmlar

ali ergül

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye135 yazı
olumlu olumsuz görüşleriniz için çok sağolun. yaşadığınız olumsuz tecrübeyi paylaşmışsınız bu gibi paylaşımlar benim adıma çok önemli. böyle paylaşımların devamını bekliyorum

Üye135 yazı
arkadaşlar ambalaj ürünlerini nereden tedarik edebilirim. üretici firmalar nerelerde