Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Perdeci Dükkanı Açmak

BaşlatanmukhuTarih15/11/2013 14:55:19Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye16 yazı
İstanbulda ikamet ediyorum. Biraz araştırdım bu şeyde iyi para var. Taç ve linens bayilik veriyor ama pahalıya geliyor. Bulunduğum yerde yeni yeni siteler açılıyor hazır millet taşınırken bende perdeci dükkanı açayım diyorum. Bu işi yapmış olan var ise tecrübelerini almak istiyorum. Nasıldır bu işin piyasası? Aylık ne kadar kazanırım? Kaç tane eleman çalıştırmalıyım? Giderler neler olur? Bana kaça mal olur böyle bir dükkan açmak? Yapmak istediğim şey tam şu tarz bişey: http://ugurperde.net/index-2.html
Perde- tasarım yani. Açıkçası aklıma yattı bu perdeci işi. Siz ne diyorsunuz?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye32 yazı
Ubu işi daha önce yapmadıysanız eğer sıkıntılı. elemanla gidersiniz teklif verirsiniz örnek veriyorum 2500 tl eleman sonra kendi tekrar gider 2000 tl kendi ölçüyü alır fason diktirir bizzat yaşadım gördüm. Bu bi örnek tabi ki. kaç tane eleman çalıştırmanız size bağlı servis için 1 iş yeri 1 ve siz 3 kişi kira masraflar elemanların ücreti ssk stopaj vergi derken kenarda bana göre mallar dahil en az 50 bin tl 6 ay için atmanız lazım ne den mi sonuçta bayanlara hitap edeceksiniz genellikle perdenin her türlüsünü yapmanız lazım biraz açıkcası bu işi yapan birini yakınınız olmazsa çok fasla atlarsınız bilginiz olsun.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Muhasebe
Yeni Üye2 yazı
yoruma aynen katılıyorum eger yapmadığınız bir iş ise sakın girmeyin hele hele istanbulda.çok iyi düşünün.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye16 yazı

başka yorum yok mu arkadaşlar?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er