Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tarım Ürünleri Ticareti Ve Sorteks

BaşlatanMurat006Tarih28/10/2013 05:29:15Yorum0

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Tüm koniks üyelerine merhabalar.
Koniks web sitesinde ve diğer x' forumlarda aratmama rağmen Tarım ürünlerinde eleme ve renk ayırma cihazı olan sorteks hakkında çok fazla bilgi edinemedim.Bilgili ve işin içerisinde iseniz bazı sorular sormak isterim.Özellikle buğday ticaretinde kullanmak istediğim bir makina olan sorteks Nasıl bir yatırım aracıdır ?
2) Sorteks fiyatları ve devlet destekleri hakkında bilginiz varmıdır ?
3)Sorteks kurulumundan sonra kurulu olan bölgeye sürekli buğday akışı olması şartmıdır yoksa yapacağınız yemlik stoklarla bunu sağlayabilirmisiniz ?
4) Sorteks renk ayırıcı için Ülkenizdeki tarım ürünlerinin kalitesiz çıkması gerek ki siz makınanızı aktif kullanabilesiniz,ülke ortalaması protein ve kalite anlamında da iyi ise sorteksin getirisi olurmu elinizdemi patlar ( o yıl itibari ile )
5) 600 krş aldıgın 1 ton buğday ın yüzde 4 süne oranına göre ne kadar fire verir veya fire oranları nelerdir ?
6)Bu işi yapan yapmış bilgi sahibi olan seviyeli arkadaşlarımızdan yorumlar bekliyorum.vaktini boşa harcayan bilgi paylaşmanın sevap oldugunu bilmeyen ortaklık teklif eden arkadaşlar yorum atmasınız güzel bir konu olacagı kanaatindeyim.

Amerikadan yazıyorum saat farkından dolayı gec cevaplar verebilirim.Şimdiden Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / Minnesota UsaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum