Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kağıt Peçete Ve Tuvalet Kağıdı İmalatı

Başlatanzeynep ferdaTarih01/03/2010 13:48:13Yorum7

İlk mesaj
Üye129 yazı
sayın üyeler,

Ben Ankarada kağıt peçete ve tuvalet kağıdı, ilerde de ıslak mendil imalatı yapacak bir yer kurmak istiyorum. şu an araştırma içerisindeyim. üretim yeri kurma yolunda makineleri internetten biraz araştırdım fakat pek beni ikna edecek bilgiler bulamadım. bu konuda bilgi sahibi olan üyeler... üretim makineleri hakkında bilgi sahibi olanlardan paylaşım rica ediyorum. şu an sadece araştırma yolundayım.

Bir de herhangi bir ürünün market (küçük market) reyonlarında yer alması için ne yapılıyor. ürün pazarlamacıları marketlerle hangi şartlarda anlaşıyorlar. herşeyi küçükten büyüğe aşama aşama araştırmaya çalışıyorum. sadece bilgilenmek maksadıyla... her türlü bilgi için teşekkür ederim.
mmm...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye324 yazı
merhaba arkadaşım ben bu kagıt mendil peçete işini 6 ay araştırdım o iş sanıldıgı kadar kolay degil holding
ler kapmış piyasayı yani ekmek çok zor kolay olsa ben yapacaktım
en ucuz makina 2o- 3o milyar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye8 yazı
merhabalar
Kağıt piyasasında bende bir süre iş yaptım.Halen elimde sanayi tipi tuvalet kağıdı havlu ve dispensır peçete yapacak makinam da var çok karlı bir iş olduğu söylenemez ayrıca bu öyle bir piyasa ki fabrikadan aldığınız hammaddeyi peşin almak zorundasınız satışınız ise rekabet ortamından dolayı vadeli olmak zorunda yani altın alıyorsunuz saterken teneke oluyor,
Ama illa bu işi yapmak istiyorum derseniz görüşebiliriz msn im
bersay2007@hotmail.com
632636

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk
Üye413 yazı

bu işi ukraynada yapmaya ne dersiniz.burada köşe taşları henüz kapılmamış türkiyedeki gibi
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
Yeni Üye77 yazı
arkadaşım o fikir aklına nereden geldiyse sessizce yerine koy
ben yaptım ve kısa sürede (3ay)da battım 2003 yılında 50 milyar sermayeyle
arkadaşın dediği gibi hammadde peşin tüm giderlerin peşin ama satışın vadeli üstelik bu piyasada
markalı ürünlerle rekabet edemezsin satsan bile alacaklarını toplıyamazsın yani unut bu işi
ha yurt dışı için bi şey diyemem sermayen iyiyse bakir bir ülkede sağlam ortak bulursan belki

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye129 yazı
arkadaşlar önerinizi ciddiyetle düşüneceğim. hepinize yorumlarınız ve paylaşımınız için teşekkürler...
mmm...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?retmen
Üye187 yazı
Www.makinaparkuru.com makina alim satim
www.kayelajans.com
www.sifa24.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im