merhaba arkadaşlar bursada yaşayan bir makina teknikeriyim imalat sanayine yönelik makina şirketi kurmak istiyorum yapacağım iş için gerekli teknik bilgi çizim plan ve tecrübeye sahibim iş fikrim ile alakalı internet sitem var (henüz yayınlamadım) ürün kataloğum ve kartvizitim bulunmakta (henüz bastırmadım) ama daha önce bir firma yada şirket kurmadım aslında ltd.şti. kurmak istiyorum ama onun kurulma aşamasındaki harcanan meblağda 2-3 bin liradan başlıyormuş açıkçası ilk aşamada veremem şirket açmak için araştırırken şahıs firmaları diye bir şey buldum 250-300tl gibi bir ücret karşılığı çok kolay bir şekilde kuruluyormuş benim sormak istediğim muhasebeci arkadaşlara yada işletmeci arkadaşlara şahıs firması kurulup makina imalatı yapılabilirmi sonuçta spariş üzerine çalışacağım ve sparişi aldığımda ürünümü ucuza satmayacağım imalat sanayisinde kullanılan makinalar genelde pahalı oluyor bunun firrmaya bir kanuni yükü yada eksi bir avantajı olurmu böyle bir yüksek kazancı olan işlerde ilk etapta sahış firması kurulması mantıklı olurmu şahıs firması kurduğum ve makina imalatı yaptığımda önüme ne gibi engeller çıkabilir bu konuda teknik destek ve yardımlarınızı bekliyorum saygılar