Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kozmetik Market

BaşlatansvancisTarih20/10/2013 14:52:43Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye82 yazı
işlek bir caddede 18 m2 önü kullanılabilir 3500tl aylık kirası olan bi dükkan buldum kozmetik kişisel bakım ürünleri üzerine gratis watsons magazaları gibi bir yer acsam diyorum ...yer ankarada ögrenci agırlıklı bir yer..dükkan dekorosyonuydu toptancısı gibi konularda ne kadarlık mal alınması gerekir piyasa kosulları konusunda yardım istiyorum tskler...
serkan

Yerleşim Türkiye / Ankara
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye437 yazı
küçük...ya kuyumcu ya gıda üzerine düşünsen iyi olur....başka türlü zor çıkar o kira....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye82 yazı
hocam 10-15 bin tl kirayı cıkartan yerler war aynı buyuklukte bnde ucuza buldum diye düsünüyordum..
serkan

Üye437 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - svancis
hocam 10-15 bin tl kirayı cıkartan yerler war aynı buyuklukte bnde ucuza buldum diye düsünüyordum..

peki,hayırlısı olsun.

Yeni Üye9 yazı
hocam şuan aklındaki formata uygun kozmetik bayiliği veren firma yok. bahsettiğin iki firmada tüm şubelerini kendisi açıyor. eğer yeni bir uygulamaya geçtilerse bizide bilgilendirirsen sevinirim.
TC acar uğur

Yerleşim Türkiye / Kyrklareli
Üye437 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - westpoint
hocam şuan aklındaki formata uygun kozmetik bayiliği veren firma yok. bahsettiğin iki firmada tüm şubelerini kendisi açıyor. eğer yeni bir uygulamaya geçtilerse bizide bilgilendirirsen sevinirim.
o iki firmanın franchisingini almayacak ki..o tarz....kendisi açacak.18 m2.

Üye223 yazı
Kozmetik tecrübeniz ve bağlantılarınız yoksa bu sektöre girmeyin.

Bayilikle franchisingle olacak iş değildir.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye82 yazı
hocam franchising isini sevmiyorum verselerde almam zaten...kozmetik sektöründe bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum
serkan

Yeni Üye1 yazı
işlek bir caddede 18 m2 önü kullanılabilir 3500tl aylık kirası olan bi dükkan buldum kozmetik kişisel bakım ürünleri üzerine gratis watsons magazaları gibi bir yer acsam diyorum ...yer ankarada ögrenci agırlıklı bir yer..dükkan dekorosyonuydu toptancısı gibi konularda ne kadarlık mal alınması gerekir piyasa kosulları konusunda yardım istiyorum tskler...
öncelikli olarak ürün portföyünü belirlemeniz gerekir. Mağaza alanınıza ve müşteri profilinize göre hangi ürünler satılacak ( toka,kolye,flar,vs ) Hangiüründen ne kadar satılacak , mağazada hangi alana ne konulacak
Bu çalışma sonucunda zaten fiziki mecburi minumum stok bulursunuz .Daha sonra ürünlerin temin edilebilme ( süreklilik , sevkiyat süresi vs ) durumlarına göre sipariş adetlerinizi oluşturursunuz
Bu çalışma olmadan yapılan siparişin mağazanın boş kalması ya da alınan ürünlerin sığmaması ya da yok satmak gibi sorunları beraberinde getirecektir.
Perakendecilikte en önemli konu stok yönetimidir.
Bu arada fiyat seviyenizi belirlemeli ve satılacak ürünleri buna göre seçmelisiniz
Ayrıca alış bütçeniz olmalı , bu alımın nakde döneme süresi ve finans gücünüze göre gerekir ise az mal alıp mağazayı dolu gösterecek hilelere baş vurmak gerekir .
Satın alım konusunda daha pek çok konu var .
kolay gelsin
Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve spor dolu günler dilerim
Meltem Öztan
Shapes For Women Çengelköy
Güzeltepe Mahallesi Prof. Dr. Beynun Akyavaş Caddesi Altuntaş Sitesi No: 108 / B Çengelköy – ÜSKÜDAR
Tel : +90 216 462 17 82
Cep : +90 507 249 16 99
Web : http://www.shapescengelkoy.com/
www.twitter.com/shapescengelkoy
www.facebook.com/shapescengelkoy

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek