Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

40 Bin Tl Yatırıma 40 Bin Tl Kazanç Sizce Nasıl?

BaşlatanAspireTarih10/10/2013 11:07:30Yorum11

İlk mesaj
Üye175 yazı
Tecrübe ettiğim bir bölgede tecrübe ettiiğim bir sektör için (ev tekstil) 40.000 tl ile durust ve saydam olan işin başında durabilecek bir ortak arıyorum. ilk yıl için brüt en az 40.000 tl kazanç tahmin ediyorum yukarısı olur aşağısı olmaz. Ciddi olarak ortaklık düşünenlere daha açıklayıcı bilgi özelden mümkünse yüz yüze görüşmeyle verilecektir.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye2659 yazı
İlk yılda kendini amorti eden bir iş :)Aylık ortalama 3500 tl peki net kazanç ne hesaplıyorsunuz.? Giderleriniz neler olacak? Tecrübeyi satış yaparakmı ettiniz?
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye437 yazı
dikkat çekme veya deneme amaçlı verilmiş bir ilan olduğunu düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye2659 yazı

Dikkati bir kere çeker 2 kere değil Şanslı kardeşim

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

'Keşke'Leri Sevmem !!

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Üye437 yazı
o da doğru...:)..konu sahibinin verdiği ikinci ilanmış bu zaten,bir de böyle deneyeyim demiş herhalde....dükkan onun,nasıl istiyorsa yapar...hayırlısı olsun.

Yeni Üye86 yazı
Benim anlamadığım birşey var. Bende yeni bir iş kolu araştırması için sürekli bu foruma uğruyorum. Aylık kazancını 3-4 bin TL hedefleyen yada söyleyenlere neden hayal kuruyor gözüyle bakılıyor anlayamıyorum. Gerçekten bu forumda ayda 3-4 bin TL kazanmayan esnaflar mı var? O zaman esnaflık yapmanın ne anlamı var? Hesaplarda benmi yanlışlık yapıyorum acaba yoksa sizin Net karı hesaplarken başka birşeylermi hayatınızdan giden zamana felan damı değer biçiyorsunuz?

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye437 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - netant
Benim anlamadığım birşey var. Bende yeni bir iş kolu araştırması için sürekli bu foruma uğruyorum. Aylık kazancını 3-4 bin TL hedefleyen yada söyleyenlere neden hayal kuruyor gözüyle bakılıyor anlayamıyorum. Gerçekten bu forumda ayda 3-4 bin TL kazanmayan esnaflar mı var? O zaman esnaflık yapmanın ne anlamı var? Hesaplarda benmi yanlışlık yapıyorum acaba yoksa sizin Net karı hesaplarken başka birşeylermi hayatınızdan giden zamana felan damı değer biçiyorsunuz?
bugün İstanbul gibi yerde,bütün masraflar çıktıktan sonra eline ayda üç dört bin kalan dükkancı,sizin demenizle esnaf,o deyim bence eskide kaldı,ayrı bir konu,sınırlıdır.neden dükkan açılıyor peki,neden milletin ağız kokusu çekiliyor......anlamı ne....başkasının yanında maaşlı çalışsan verecekleri 900 lira 1000 lira.belki 800.....o parayı kendi işinde kazanabilirsin.kimse emir vermez,çayın kahven ayağına gelir,sigaranı rahat içersin,bayan misafirin gelir erkek misafirin gelir buyur edersin rahatça konuşursun.....karışanın buyuranın olmaz...mesleği olan vasıflı olan yaşı da çok geçmemiş kimseye dükkan ya da işyeri açmasını önermem...açmak kolay.fakat para kazanabilmek çok zor...1000 de kazanırsın 5000 de tamamen kişiyle alakalı....

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - netant

Sevgili netant Yeni iş kurma sürecinde bilinçli işletmeler koydukları sermayenin öncelikle geri dönüşü ile ilgilenirler Geri dönüş süresi ise koydukları sermaye miktarı ve satışlar giderler gibi kalemlerle belirlenir. Sonuçta 40000 tl ile kazanabilecek brüt karlar Ana paranın geri dönüş süresi az çok bellidir
Eğer birisi çıkıp 40bin yatırımla 40 bin kazanın diyorsa insan sorguluyor

'Keşke'Leri Sevmem !!

Üye175 yazı
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim yorumlara topluca cevap vermeye çalışayım. ilanım tamamen gerçek olup rakamlarda cok abartılı deildir sadece burada rakamların ne kadar etkili olup olmadığını test etmiş oldum çünkü önceki ilanımda aynı konuyu farklı bir tarzda açmıştım. Masal 06 kardeşim ilk yılda amorti etmez en az 3 yılda amorti eder cunku brüt diyorum dikkat ederseniz üstelik 40 binlira %50 ortaklık payıdır dolayısıyla kazançda 2 ye bölünecek ve bölünmeden once giderler düşülecek. daha önce de söylediğim gibi detaylar hakikaten ciddi olarak ilgilenen arkadaşlarla özelden görüşülecektir ama hayal dünyasın da yaşamıyorsanız ve kafanıza yatarsa arayınız ayrıca inanın eğer yatıracağınız miktar daha yüksek olursa ben size o zaman 2-3 sene yerine 1 senede yatırımınızın dönebileceğini söylüyorum o zamanda ortaklık oranında değişiklik olabilir çünkü benim imkanım kısıtlı mesela 60-40 veya 70-30 giibi sonuçta oturup konuşacağız.

Üye175 yazı
guncel

Üye175 yazı
guncel

Üye105 yazı
walla benim böyle bir iş planım olsa 40 000 tl için ortak mortak aramam ne yapar eder bulur kendim yaparım. kredi çekerim elimdeki parayla mal alır satar bişey yapar kendim giderim. 40 000 e 40 000 kazancak bir iş olacak ben yarısını al sen kazan dicem netten tanımadığım adamı ortak alacam. bana mantıklı gelmiyor.
İbrahim Turan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat